Güç
Cesaret
Başka bir şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
valla dostum bende cesaret fazlasıyla var ama zayıf çelimsiz biriyim. kaç defa kavgayı başlatan ben olsam da arkadan dalanlar yüzünden dayak yediğim çok oldu. biraz kalıp oldu mu sana vurmaya cesaret edemiyor karşı taraf ama ben kalıptan kaybediyorum ne yazık ki
Valla dostum zayıf ve güçsüz olan kişilerde var mesela Mike Tyson kısa ve çelimsizdi ama ortalığın anasını belliyordu bence boks ya da kick boks gibi yerlere gitsen emin olki çoğunu döversin mesela bende kalıplıyım ama ben kaç tane büyük kalıplı kişiyi dövdüm tamam kalıpta önemli ama bence teknik örnek olarak hız ve güç kalıptan daha önemli
Haklısın tabi. ben yaş ilerledi diye artık pek umursamıyorum. 20 lerde olsaydım giderdim düşünmeden.
Vücut geliştirmeye çalışıyorum şu aralar. bakalım başarıcam mı zaman gösterecek
Yaşın kaçki 35`ten fazla yoksan gidebilirsin birde hem boksa gitsen hemde vücut geliştiriyorsan baya güçlenirsin ama 35ten azsan çünkü 35ten fazlaysan ilerleyen yaşlarda sıkıntı olabilir
35 i geçiğim
Cevap
2Cevap
Ne kavgası gözüm
Neyi bölüşemedin de kavga edeceksin
Eline ne geçecek
İnsan gibi konuşarak anlaş
Ya Allah aşkına ben kavga edicem ya da kavga edelim demiyorumki sadece normal bir soru sordum
Cesaret
Bencede çünkü özgüvenin yoksa rakibine vuracak cesaretide bulamazsın
Cesaretin yoksa özgüven olmaz. özgüvem ayri bir şey yani kavga ile alakali değil.. isinle alakali cesaret bakışın duruşun ile alakali. kavga ayri orada mantik özgüven biter cesaret işidir paşam
Eksik bir özgüven
Bencede özgüvenin olmazsa rakibine vuramazsın
Bazılarıyla konuşarak anlaşılabilir ama bu devirde sapığı hırsızı yalancı dolmuş yani beladan sürekli kaçsan illa seni bir yerde buluyor o tarz kişilerde fiziksel şiddetten anlıyor yoksa bende kavgayı sevmem
Bende zaten sürekli kavga ediyorum demiyorumki sadece kavgayla ilgili bir soru sordum yani kavga etmek başka bir şey kavga sorusu sormak başka bir şey
Cesaret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?