Spor Basketbol oynamayı seven var mı? уιgιтнєяѕѕ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boy 204 cm kilo 108 🏀 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Basketbol oynamayı seven var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben 1.93 üm ben de uzun görünce lan yok artık diyorum sen sınırı da aşmışsın 1 2 Yorumla уιgιтнєяѕѕ +1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Babamın arkadaşı var o da benden uzun millet bana uzunsun diyor ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevmem, yan yana gelsek kendimi kısa hissetcem 🤣 1.90-100 1 3 Yorumla уιgιтнєяѕѕ +1 yıl Hocam boyun çok iyi genelde basket oynarlar o boydaki insanlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağ ol hocam sen çok uzunsun ya Yorumla уιgιтнєяѕѕ +1 yıl 🏀 sağolsun Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yavrum mevzu bizim basketbol sevgimiz mi yoksa senin ebatların mı? 0 1 Yorumla уιgιтнєяѕѕ +1 yıl İki Side 🏀 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Boyum kısa bu saatten sonra oynasam uzama şansı olur mu?Yaş 19Boy 173 0 2 Yorumla уιgιтнєяѕѕ +1 yıl Olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırıcı ama gerçekçi Yorumla
prenses_z Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl evet severim ama bayağıdır oynamadım 0 1 Yorumla уιgιтнєяѕѕ +1 yıl Oyna bi ara 🏀 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır sevmiyorum 0 0 Yorumla
ecehadid Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Seviyorum ama beceremiyorum :D 0 1 Yorumla уιgιтнєяѕѕ +1 yıl Sjejjdje de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben 1.93 üm ben de uzun görünce lan yok artık diyorum sen sınırı da aşmışsın
😂
Babamın arkadaşı var o da benden uzun millet bana uzunsun diyor ya
Sevmem, yan yana gelsek kendimi kısa hissetcem 🤣 1.90-100
Hocam boyun çok iyi genelde basket oynarlar o boydaki insanlar
Sağ ol hocam sen çok uzunsun ya
🏀 sağolsun
Yavrum mevzu bizim basketbol sevgimiz mi yoksa senin ebatların mı?
İki Side 🏀
Boyum kısa bu saatten sonra oynasam uzama şansı olur mu?
Yaş 19
Boy 173
Olmaz
Kırıcı ama gerçekçi
evet severim ama bayağıdır oynamadım
Oyna bi ara 🏀
Bayılırım
Hayır sevmiyorum
Seviyorum ama beceremiyorum :D
Sjejjdje de