Geçen gün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının gerçek bir karşılaşma olduğuna inanıyor musunuz?

Galatasaray - Fenerbahçe maçının gerçek bir karşılaşma olduğuna inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum... Futboldan gerçekten anlayan hiçkimse inanmaz. Bu, yenilgiyi kabullenememe durumu da değil. Düşünsenize şampiyonluk maçına çıkacaksınız alacağınız beraberlik bile şampiyonluğunuz için yetecek, kendi sahanızdasınız, bu maçın bitimiyle birlikte tüm taraftarların tüm ülkenin sizden şampiyonluk beklentisi var bunun da farkındasınız, ezeli rakibinizle karşılaşacaksınız, tarihi bir rekora da ulaşmış olacaksınız bu maçtan alacağınız galibiyetle, üstelik rakip kırmızı görüp 10 kişi kalıyor tüm bunlara rağmen şampiyon takım olmanıza rağmen gol atmayı bırakın ceza sahası içine top bile gönderemeyeceksiniz ve isabetli şutunuz tüm bunlara rağmen olmayacak... Böyle birtakım olamaz. Böyle bir takim şampiyonluğa oynayan birtakım hiç olamaz. Bu izlediğimiz Fenerbahçe nin 4 kupayı da kaybetmiş olmasının ve bu başarısızlığın örtülmesi adına Fener e yapılan bir kıyaktır ve ortaya konulmuş bir TİYATRO dan ibarettir...
İnanıyorum
İnanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Geçen gün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçının gerçek bir karşılaşma olduğuna inanıyor musunuz?