Şampiyonluğu düşünüyorum gözlerim kapalı.

Galatasaray
Fenerbahçe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şampiyonluğu düşünüyorum gözlerim kapalı.

Eskiden fenerliydim. ama şu an takım tutmuyorum eğer biri şampiyon olacaksa da Fener bahçe şampiyon olsun isterdim tabi ki de..
Ben bu saatten sonra Galatasaray'ın şampiyonluğu bırakacağını düşünmüyorum, bir defa adamların iyi bir kadrosu var iyi bir top oynadılar Tamam ne kadar federasyon onların yanında olduysa da bir o kadar da emek vererek oynadılar, zaten bu seni bizim yaptığımız yanlış politikalar transferler sürekli teknik direktör değiştirmek aynı zamanda, durmadan başkan değişimleri bu sene Beşiktaş'ı kötü etkiledi. Ama tabii şöyle bir gerçek var ülkemizde hiçbir zaman futbolun adaleti yok. Bir taraf fazla tutuluyor. Bu da Beşiktaş olmadığı kesin.
Cevap
11Cevap
GS bundan kaçış yok
Şampiyonluk onun kanında var
Benim takımım
Fenerbahçeliyim ama Galatasaray'ın şampiyonluğa çok yakın olduğunu görüyorum. İnsanları uyuşturup, umut pompalayan spor programlarına da saygılarımı iletiyorum.
Sıkı bir futbolsever olarak süperligi birkaç yıldır takip etmiyorum. La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A ve Ligue 1 de ki futbolsa bizde ki ne bilmiyorum.
Gerçekler göz önünde. Her zaman Galatasaray.
Her zaman
Galatasaray burdan bırakmaz
Gidişata göre Galatasaray
Çok önemli değil. Zevk alan kaldı mı? Fenerbahçe ile uğraşmaktan her şeyi bitirdiler.
tabi ki galatasarayyy
Galatasaray 💛❤️
Mayıslar bizimdir
Galatasaray
Sarısına kurban. Galatasaray.
Galatasaray
gs olacak
Fener kazanır InşAllah.
Galatasaray.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?