Galatasaray
Fenerbahçe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin takımı daha iyi, fakat fenerin antrenörü kötü.
Püü sana.
Yazıklar olsun sana sg fenere
bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin takımı daha iyi, fakat fenerin antrenörü kötü birde mal mal oyuncuları alıyorlar
Ali koç başkan seçilmiş olabilir ama aziz yıldırımın parmağı var derin gizli sürdürüyor fenerbahçe küme düşmez öyle bişi yok
Fenerbahçe diyenlere şunu göstermek istiyorum; link neyin kafasını yaşıyor bu fenerliler?
Beyin bedava kuş cinsinden olsa da:)
Her zaman her yerde en büyük Cimbom!
Cevap
24Cevap
Allah bütün herkese Fenerbahçeli sevgili versin.. özellikle de kızlara da mum gibi eriyin karşısında emii :D
aminn :D
Fenerbahçeliyim ama hakkıını varmek gerekirse galatasaray son 1 senedir daha iyi ama son bir sene
komunist haklııııı ayık ollun
türkiye ligi yalızca 1996 ve 2000 yılları arası yoktu canım o yıllar gsnin altın çağıydı o altın kadronun yerini dolduramayınca o eski gücünü kaybetti fb ve gs mücadelelerinde bazen fb bazen gs üstün oynar son bir senedir gs üstünlüğü var ben onu demek istedim yalnızca 1 senedir iyi onuyor demedim ne yapsam gsliden laf söylemeden bile yorum yazsam hemen gsliler alınıyor
Galatasarayı başa yazığına göre Galatasaraylısın :D
hayırr fenerrr :D saygımız olsun o kadar
Galatasaray çok daha iyi kadro zenginliği açısından.
Kesinlikle Galatasaray yalan söylüyorlar artı tabi ki Hagi
Yaşımdan dolayı izleyemediğime Türkiye'den üzüldüğüm tek futbolcu Türk futbolunun en büyük başarısı UEFA kupası işte UEFA Süper kupası falan değil Hagi'yi Türkiye'ye getirmektir. Kimler getirdiyse Allah razı olsun onlardan hakları ödenmez.
Maradona ve Hagi'nin maçını izleyebilirsiniz
Bir BEŞİKTAŞLI olarak bu takımları kıyaslarsak şüphesizki galatasaray fenerbahçeye fark atar.
++++
Bence Galatasaray hem üstünbaşarılı hem Avrupanın en çok tanınan Türk takımı, yıllardır ayrılmayan ve günlerdir haftalardır transferlerini durmadan antrenman yaptıran Fatih hoca bu üstünlüğü zirvede bırakıyor
Sarı-Kırmızı elbette.
Fenere tavsiyem Aykut'u göndersinler. Ondan öncede şikeci başkanı !
yanlıslıkla galatasaya oy verdim geri alınabiliyomu:)
Her zaman her yerde en büyük Cimbom!
+++
galatasaray tabi ki :D
ikisinide sevmem ama feneri daha bi sevmem :)
Bu sene Galatasaray daha iyi.Fener çuvalladı.
Galatasaray her zaman iyiydi.
soru mu bu? galatasaray tabiki.
Fenerbahceli olunur ama GALATASARAYLI dogulur
Adamlar Avrupadan kupa getirdi ötesi var mı
Fenerbahçe Türkiyenin en büyük kulubü
Fenerbahçe
GALATASARAY
Galatasaray tabiki.
fenerbahçe en iyisi galatasarayı hiç sevmem
Beşiktaşlıyım bence a
fener olmasında ne olursa olsun
fener