Spor Dışarı çıkıp yürümek istiyorum Sizde gece olsun yürüyüş yapar mısınız? Saltoglu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet öyle Hayır neden yapayım ki Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dışarı çıkıp yürümek istiyorum Sizde gece olsun yürüyüş yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ft06yl Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gecede yapabilirsiniz sorun yok 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Evet öyle. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Spor konusunda 485 cevap paylaştı. Bu saatte yapmam , karanlıktan korkarim.. 0 3 Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Her yer sokak lambası Yorumla flaneurx +1 yıl Olabilir aydınlatıyor mu güneş gibi? Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Her zamanın ayrı zevki var sabah yürüyüşü de yaparım ben ama gece de yaparım Yorumla
Kbra10 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzel olur yap bence💃🏻 0 17 Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Sende yapar mısın ki Yorumla Kbra10 +1 yıl Bazen yapıyorum yanımda biri olunca yalnız yapmam Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Hangi şehir ki , benim kıyafetlerim hazır spor ayakkabımo giyip çıkmak var sadece Yorumla Kbra10 +1 yıl Ne güzel işte hazırlanırsınız hemen Rize Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Rize yürümek mümkün değil mi gece Güzel de yapmam gereken yarım saatlik işm var o bitmedi Yorumla Kbra10 +1 yıl Anladım biter inşallah Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Evde yalnız olunca kendi halime çekildikçe tembelleşiyorum Yorumla Kbra10 +1 yıl Yani yalnız olunca normal olabiliyor Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Sen nereden biliyorsun laz kızı 😉 Yorumla Kbra10 +1 yıl Sen dedin oradan biliyorum Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Öyle miii 🙂 Yorumla Kbra10 +1 yıl Evet 😊 neyse iyi geceler size iyi yürüyüşler🙋🏻♀️🌸 Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Ne o uyuyacak mısın Yorumla Kbra10 +1 yıl Telefonu sarja takacağım Yorumla Saltoglu_ +1 yıl Hım öyle demek İYİ GECELERR 🌹 Yorumla Kbra10 +1 yıl Teşekkürler Yorumla Saltoglu_ +1 yıl 🌹🌹🌹🌹 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır çıkmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gecede yapabilirsiniz sorun yok
Evet öyle.
Bu saatte yapmam , karanlıktan korkarim..
Her yer sokak lambası
Olabilir aydınlatıyor mu güneş gibi?
Her zamanın ayrı zevki var sabah yürüyüşü de yaparım ben ama gece de yaparım
Güzel olur yap bence💃🏻
Sende yapar mısın ki
Bazen yapıyorum yanımda biri olunca yalnız yapmam
Hangi şehir ki , benim kıyafetlerim hazır spor ayakkabımo giyip çıkmak var sadece
Ne güzel işte hazırlanırsınız hemen Rize
Rize yürümek mümkün değil mi gece
Güzel de yapmam gereken yarım saatlik işm var o bitmedi
Anladım biter inşallah
Evde yalnız olunca kendi halime çekildikçe tembelleşiyorum
Yani yalnız olunca normal olabiliyor
Sen nereden biliyorsun laz kızı 😉
Sen dedin oradan biliyorum
Öyle miii 🙂
Evet 😊 neyse iyi geceler size iyi yürüyüşler🙋🏻♀️🌸
Ne o uyuyacak mısın
Telefonu sarja takacağım