Spor Spor branşlarından hangisi ile ilgilenirsin? Feel-me Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor FUTBOL VOLEYBOL BASKETBOL YÜZME CİMNASTİK GOLF ( BONUS TRİNK ) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Spor branşlarından hangisi ile ilgilenirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Futbol 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Voleybol ve golf şu an gündemimizde yok. Diğerleriyle ilgileniyorum. 0 1 Yorumla Feel-me +1 yıl :D Voleybol iyi spor bence. Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Futbol sıkıcı. voley bol ağır ilerliyor. Yüzme fobim var. Cimnastik hoş değil. Golf çok saçma. Basketbol hızlı olduğu için biraz sarıyor 😄 0 1 Yorumla Feel-me +1 yıl :)) Düz koşuya devam ben kolayı sanki :D
MrsNaaz Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Voleybol ve taekwondo ile ilgilenmiştim geçmişte. Gelecekte box ya da kickbox ve voleybolla ilgilenmek istiyorum 1 1 Yorumla Feel-me +1 yıl Severim voleybolu ben de. Yorumla
selahh Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yüzme ile ilgilenmek isterdim bu yaşıma geldim hala sudan korkarım 0 1 Yorumla Feel-me +1 yıl Profesyonel destek ile hallediliyor. Ben de öyleydim uzunca bir süre :) Yorumla
Uzaklarınşarkısı Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Ben tenis ile ilgileniyorum arada da voleybol. 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Prof futbol 🤏🏻 1 2 Yorumla Feel-me +1 yıl Kulüp? Yorumla DertPaketEdition +1 yıl Fenerbahce çıkışlıyım, Nike Academy ingiltere içinde seçmeler bir kaçta bal ligi şu an sakatım bıraktım gibi ülkeden cadık olmaz. Yorumla
LadyEbrar Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bu kadar seçenekten bir Yüzme güzel geldi 0 3 Yorumla Feel-me +1 yıl Yüzebiliyorsan güzeldir :) LadyEbrar +1 yıl Evet o yüzden seçtim zaten Feel-me +1 yıl İyi o zaman :) Yüzmeye devam.
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Voleybol 0 2 Yorumla Feel-me +1 yıl Oynadın mı hiç? Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yüzme 0 3 Yorumla Feel-me +1 yıl Sen hayatta mıydın :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölmedim halen Yorumla Feel-me +1 yıl Sevindim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Futbol
Voleybol ve golf şu an gündemimizde yok. Diğerleriyle ilgileniyorum.
:D Voleybol iyi spor bence.
Futbol sıkıcı. voley bol ağır ilerliyor. Yüzme fobim var. Cimnastik hoş değil. Golf çok saçma. Basketbol hızlı olduğu için biraz sarıyor 😄
:)) Düz koşuya devam ben kolayı sanki :D
Voleybol ve taekwondo ile ilgilenmiştim geçmişte. Gelecekte box ya da kickbox ve voleybolla ilgilenmek istiyorum
Severim voleybolu ben de.
Yüzme ile ilgilenmek isterdim bu yaşıma geldim hala sudan korkarım
Profesyonel destek ile hallediliyor. Ben de öyleydim uzunca bir süre :)
Ben tenis ile ilgileniyorum arada da voleybol.
Yüzme..
Prof futbol 🤏🏻
Kulüp?
Fenerbahce çıkışlıyım, Nike Academy ingiltere içinde seçmeler bir kaçta bal ligi şu an sakatım bıraktım gibi ülkeden cadık olmaz.
Bu kadar seçenekten bir Yüzme güzel geldi
Yüzebiliyorsan güzeldir :)
Evet o yüzden seçtim zaten
İyi o zaman :) Yüzmeye devam.
Voleybol
Oynadın mı hiç?
Evet
6-7 tane branşla ilgileniyorum
Yüzme
Sen hayatta mıydın :)
Ölmedim halen
Sevindim.