bugün fal baktırdım ve kadın her şeyi bildi.bi noktaya kilitlendi ve herseyı soyledı hatta yarısını daha fıncanaa bakmadan. ılk ıcerı gırdıgımde senden elektrık aldım gözlerinde farklı bı elektrık var yoksa dıger arkadaslarını da almazdım dedı.. bıraz korktum ama herseyı bıldı bu nasıl olur ıcınızden gıdıp de yıllar sonra falı cıkan var mı ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de o hatayı bir kez yaptım. Falcı semih midir nedir kadıköyde öyle birine sırf internette adını gördüm diye yazayım dedim. Öncelikle tamamen reklam amaçlı hep sanki olmuş gibi olaylar anlatıyor reklam yapıyor internet sitelerinde çok kötü bir şey. Resmen insanın algısını bozmak üzere oyunlar oynanıyor.
Hiçbir şey bilemediği gibi parama da çöktü. Herkese inanın bu falcı semih inanmayın bomboş bir insan. genel genel şeyler söylüyor hani otursan ben de sana söylerim. eee bu kadar mı dedim? bir de kızdı üstüne hadsizce. İğrenç bir deneyimdi kusucam.22 Yorumla
Koç+1 yıl@CerenPekguzel Falcı Iranlı Hatice Abla tam. bir sahtekar sakın inanmayın. Buradaki yorumlara itibar etmeyin.
Yorumların %90 reklam. Ben itibar ederek tarot baktırdım. Böyle kötü sahtekar insanların şerrinden kötü yorumlarından sakının. Cunku bu kadın salliyor ve iftira ediyor. Öncellikle nişanlım icin 185‐190 boyunda mi diye sordu tutturamayınca boyunu kucultmeye calisti yine de tutturamadı. Hastanede 3 rahatsızliktan dolayı yatan nişanlım. icin başka kadınla gorüşüyor dedi ki fiziksel. olarak bu mumkun degil... hastanede hasta yatiyor ve mumkun degil deyince bu sefer önluklu bir kadınla dedi yani sözün özü mutlu bir birlikteliginiz varsa bu kadın uydurduğu iftiralarla bitlikteliğinizi, evliliğinizi yıkabilir. Allah'tan nişanlım. o dönem. gözünü açamaz halde hasta yatiyordu yoksa bu kadına inansam coktan icime kuşku düşürmüştüm ve arayı bozmuştum.
Bu faldan sonra Tövbe ettim. Allah'tan af diledim. Geleceği ancak Allah bilir ve insanın her zaman doğruyu bilir yeter ki dinlemesini bilin. Böyle sahtekarlara para kaptırmayın aldığı yasadışı para da haram olsun. Kötü niyetli bir insan.
En İyi Cevaplar
ya bu insanların hem rol yeteneği çok gelişmiş hem de bazıları üç harflilere karışmış. dolayısıyla attığı bi iki şey tutsa, bi iki şeyi de üç harfliler söylese o an ki olayları biliyor gibi gelebilir. gaybı sadece Allah bilir. peygamber efendimiz bile bilmiyorken falcı kim yaa. peh
51 Yorumla
Soran+1 yılhaklıısn ..
+1 yılSana şöyle söyleyeyim.Nar-ı Aşk'ın dediklerini iyi tut.Gerçek falcıların bazılarının yaptıkları şey şu.Bazı şeytani ritüellerle cinlerle temas haline geçiyorlar.Sonra o cinler seninle ilgili bilgileri tarıyorlar ve bu bilgilere göre ileride başına gelebilmesi olası en kuvvetli ihtimali ona söylüyorlar o da sana söylüyor.Ancak bu geleceği görmek şeklinde Allah'a meydan okuma dolayısıyla şşirk olduğu için günahtır.
71 Yorumla
Yay+1 yıl+1 evet haklısın biliyorm bunları nerdeyse aynı şeyleri yazıcaktım
Bir seferinde mecburiyetten bi falcı ile aynı ortamda bulundum,adam kadınn tekine 2 gün sonra annen ölcek demiş ama 2 yıl dicekmiş rahatsız olduğu için bi anda 2 gün diye çıkmış. 2 gün sonra kadının annesi ölmüş gerçekten. Ama bu adam normalinde taciz ve tecavüzden 3 sefer yargılanmış biri ve 3ünüde falan gelen genç kızlara yapmış
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
14Cevap
+1 yılİnstegram bulduğum ipek fal bilim merkezini öneririm ben. Kişisel hayatımda zor bir dönemden geçiyordum ve biraz rehberlik ve netlik arıyordum. İpek Fal Bilim Merkezi'ni bir arkadaşım önerdi, ben de denemeye karar verdim. İpek ile bir seans ayarladım ve kahvetarot su üçü birden detaylı aşk falını seçtim. Seansa başladığımız andan itibaren kendimi rahat ve rahat hissettim. İpek sıcak ve arkadaş canlısıydı ve bana süreci anlatmak ve sorularımı yanıtlamak için zaman ayırdı. Kahve fincanımı okurken İpek, hayatımın hem geçmiş hem de şimdiki birçok yönünü doğru bir şekilde kavrayabildi. Ayrıca bana geleceğe dair hem cesaret verici hem de güçlendirici bulduğum içgörüler sağladı. İpek'in yaklaşımında en beğendiğim şey, bana sadece duymak istediklerimi söylememesiydi. Dürüst ve açık sözlüydü, ama aynı zamanda şefkatli ve anlayışlıydı. Olayları farklı bir perspektiften görmeme yardımcı oldu ve nasıl ilerleyeceğim konusunda bana pratik tavsiyeler verdi. Seanstan sonra, yenilenmiş bir netlik ve amaç duygusu hissettim. İpek, durumumda güvenle ve net bir şekilde gezinmem için ihtiyacım olan araçları bana vermişti. İpek Fal Bilim Merkezi'ni içgörülü ve güçlendirici bir falcılık deneyimi arayan herkese şiddetle tavsiye ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılInstgram'da dolaşırken "İpek Fal Bilim Merkezi" adında harika bir online falcı keşfettim. Nokta atışı yapan ve başarılı yorumlarıyla ünlenen İpek Fal Bilim Merkezi, canlı ve görüntülü hizmet sunarak WhatsApp üzerinden kolayca ulaşılabilen bir deneyim sağlıyordu. Bu nedenle aşk falı baktırmak istedim.
Randevu alarak, belirlenen saatte WhtsApp üzerinden canlı görüşmeye başladık. İpek Fal Bilim Merkezi'nin temsilcisi, samimi ve profesyonel bir tutum sergileyerek hemen güvenimi kazandı. Aşk hayatımla ilgili kritik noktaları ve gelecekteki değişimleri büyük bir başarıyla ortaya koydu. Falımı dikkatlice inceleyen falcı, benimle falda gördüğü sembollerin ve anlamlarının detaylarını paylaştı. Aşk hayatımla ilgili değerli tavsiyelerde bulundu ve gelecekte nelere dikkat etmem gerektiği hakkında yönlendirmede bulundu. Bu güzel deneyimin ardından, İpek Fal Bilim Merkezi'nin sunduğu hizmetlere olan güvenim ve beğenim arttı. İpek Fal Bilim Merkezi, online platformda gerçekten güvenilir, samimi ve başarılı bir fal deneyimi sunuyor. WhtsApp üzerinden yapılan canlı görüntülü görüşme sayesinde unutulmaz bir aşk falı deneyimi yaşadım. Nokta atışı yapan bu falcıyı kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim ve arkadaşlarıma da şiddetle tavsiye edeceğim. İpek Fal Bilim Merkezi'nin yeteneği ve öngörüleri gerçekten hayranlık uyandırıcıydı!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİpek Fal Bilim Merkezi'ni bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine keşfettim ve online bir fal baktırmak için instegram adreslerine girdim. Whatsapp dan attıkları mesajlarında birçok farklı fal seçeneği vardı, ancak ben 3 ü birlikte olan Detaylı aşk falı olan kahve tarot su falına bakılmasını istedim. Falcım, son derece bilgili ve profesyonel bir kişi olduğunu hissettirdi. Öncelikle beni sakinleştirmek için birkaç dakika ayırdı ve ardından sorularımı dinledi. Benimle ilgili sorularına cevap verirken çok açıklayıcı ve detaylıydı. Fal yorumu beni şaşırttı. Falcım, sorularıma cevap verirken detaylı bir şekilde açıkladığı her şeyi fal yorumunda da gördüm. Yorumu sırasında birkaç kez "evet, tam olarak böyle" dedim. Ayrıca, sorularıma cevap verirken kullandığı dilin ve kullanışlı ipuçlarının çok anlaşılır olduğunu düşündüm. Sonuç olarak, Ipek Fal Bilim Merkezi'nde bir online fal baktırmak harika bir deneyimdi. Falcım son derece profesyonel, bilgili ve anlayışlıydı. Benimle ilgili sorularıma cevap verirken çok açıklayıcı ve detaylıydı. Fal yorumu ise şaşırtıcı derecede doğru ve açıklayıcıydı. Bu deneyimden çok memnun kaldım ve kesinlikle tekrar detaylı falıma baktıracağım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Beyi tavsiye ederim ben kendisini instagramdan bulmuştum. Fal baktırdım herşeyi bildi nerdeyse. Tavsiye ederim. İpek Fal Bilim Merkezi, adeta sembollerin bilgelikle dokunmuş bir dille konuştuğu bir mekan, Falcı Kamil Bey ise bu dilin en yetkin yorumcusudur. Her şeyi bilen falcılar arasında öne çıkarak, sadece geleceği gösteren basit sembollerin ötesinde, sembollerin derin bilgeliğini anlamak için bir kapı aralarlar. İpek Fal Bilim Merkezi'nin atmosferi, sanki sembollerin anlamlı bir diyalog içinde olduğu bir kütüphane gibidir. Falcı Kamil Bey, bu kütüphanenin baş bilgini olarak sembollerin her birini adeta bir kitabın sayfalarını çevirir gibi yorumlar. Her şeyi bilen falcılar arasında öne çıkarak, ziyaretçilere sembollerin içindeki bilgelik hazinesini keşfetme cesareti verir. Falcı Kamil Bey'in rehberliğindeki her seans, adeta bir bilgeyle yapılmış derin bir sohbete dönüşür. Semboller, bu sohbetin sadece kelimelerle ifade edilemeyen derin anlamlarını taşırlar. Her şeyi bilen falcılar arasında öne çıkarak, Falcı Kamil Bey ziyaretçilere sembollerin dilinde kendi içsel bilgeliklerini bulma fırsatı sunar. İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey, sembollerin sadece geleceği gösteren basit işaretler olmadığını, aynı zamanda birer bilge mesajı taşıdığını vurgularlar. Her şeyi bilen falcılar arasında öne çıkarak, ziyaretçilere sembollerin içindeki bilgelik yolculuğunu deneyimleme şansı tanırlar. Sonuç olarak, İpek Fal Bilim Merkezi ve Falcı Kamil Bey, her şeyi bilen falcılar arasında öne çıkarak, sembollerin sadece geleceği gösteren araçlar olmadığını, aynı zamanda derin bilgelik mesajlarını ileten kelimeler olduğunu gösteriyorlar. Bu mekan ve falcı, ziyaretçilere sadece geleceği gösteren bir fal değil, aynı zamanda bir bilgelik yolculuğu ve mistik bir deneyim sunuyor.
00 Yorumla
+1 yılBen fala inanmıyorum duru görü sayesinde ya da başka metafizik boyutundaki varlıklar sayesinde ya da 6. his dediğimiz şey sayesinde bakılıyor. kahve şeklinden ve o an görülen şey ne hissettiriyorsa ya da canlı imajinasyon da bir film gibi bazı nadiren insanlarda bu üstün duru görü yeteneği doğustan gelen bu sayede bakıyorlar ya da musallat olmuş varlık ya da varlıklar anlatıyor siz sadece aktarıyorsunuz ben kendi deneyimim 13yaşımdan beri sadece ciddi olayları hissedebiliyorum o da ben isteyince değil gözümün önünde bir vizyon canlanırsa hissediyorum bunu da ben yapmıyorum istemeden oluyor ve her zaman olmuyor ben de 6. his var bunu deneyimlediğim 13yaşımda ilk farkinda olmadan ve istemeden bilgi aktarımı yapmıştım benim bilgim dahilinde olmayan bazı olay ve durumları hissedip söyleyebiliyorum ama bu her zaman olmuyor ve zor bir duygu bu hiç hissetme kabiliyetim olmasaydı keşke bu insanı yoruyor.
01 Yorumla
Aslan+1 yılŞimdi nasıl
Bazı insanlar 3 harflilerle iletişim halinde olur, geçmişi söyleyebilirler evet ama geleceği ancak Allah bilebilir.. 3 harfliler dahil kimse bilemez, gaip'ten haber veremezler.
62 Yorumla
Kova+1 yılBuna ek yapabilecek başka hiçbirşey bulamıyorum.
.“Ey inananlar! şarap, kumar, putlar, fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir. Bunlardan uzak durun ki felaha erişesiniz.'' iki ''Göklerde ve yerde gaybı Allah'tan başka bilen yoktur'' umarım anlayabilmişinizdir ayetleri
20 Yorumlahc inanmazdım.. bign baktırdım.. sana uzak yollar göünüyor dedi.. önce portekiz snra bulgaristandayım... tabi halada inanmam d iyi salladı der kendimi avuturum..
10 Yorumla
+1 yılya bişey diyor kendinize uyduruyorsunuz. mesela diyorki ''bi yakının bu yıl öldü'' (ki bunun tutma ihtimali çok yüksek) sende diyosunki aaa evet akrabam öldü bildi falan :/ azıcık zeki olun
10 Yorumlaelin değmişken soraydın ya doktorlar ne zaman yayından kaldırılacakmış
25 Yorumla
Balık+1 yılEvet ya halen var :D
Balık+1 yılİhtisas yaptım cerrahi dalında :)
Kova+1 yılPuhaha :)
+1 yılyaa geçn böyle seylerı o psıkolojyle bılcek dye gttıgın ıcn soyledklerını kendınıze yontmaya calısıyosunuz. dinimzde acıkca geçmiştir yani falcılıgın bir hurafe ve yalan dolan oldugu kimse gaybdan haber veremez ve falcılık diye bişe yoktur
10 Yorumlasaçmalamayın geleceği bi Allah bilir. o yavvşakklarada inanıp günaha girmeyin
şirk olur bu çok büyük günah36 Yorumla
Balık+1 yılHelal+1
İkizler+1 yılerdem saf mısın salak mı ? asıl Kur'an'da bunlar acıkca belirtilmiştir kardesım gayet dogru yazmıs bence sen git bi oku
Aslan+1 yılo ona oku suna oku buna oku deyip duruyor . Bilmiyorsanız aydınlatım.“Ey inananlar! şarap, kumar, putlar, fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir. Bunlardan uzak durun ki felaha erişesiniz.'' iki ''Göklerde ve yerde gaybı Allah'tan başka bilen yoktur'' umarım anlayabilmişinizdir ayetleri
Balık+1 yılKafası güzelmiş heralde erdemin
+1 yılGeleceği sadece yaratan bilir.Şirktir medyumluk falcılık.
28 Yorumla
Balık+1 yılNeyin peşindesin? Kur'an'da ey kullarım falcılara gidin yardımcı olsunlar mı diyor?
Aslan+1 yılMAİDE : 3 Leş, kan, domuz eti, Allah’tan başkasının adı anılarak kesilen; boğulmuş, vurulmuş, yukardan düşmüş, boynuzlanmış, canavar yırtmış olup da canlı iken kesmedikleriniz; dikili taşlar (putlar) üzerine boğazlanan hayvanlar ve fal oklarıyla kısmet (şans) aramanız size haram kılındı. Bunların hepsi doğru yoldan çıkmaktır. Bugün k�firler, dininize karşı ümitsizliğe düşmüşlerdir. Onlardan korkmayın, benden korkun. Bugün dininizi kemale erdirdim, size nimetimi tamamladım.
Balık+1 yılOyyy işte hızır misali cevap
Kova+1 yılYeah babe :)
Aslan+1 yıl
Aslan+1 yılBu iyidi😂👍
+1 yılben baktırmıştım ve kadının söyledikleri 5 sene sonra bir bir çıktı..
22 Yorumla
Boğa+1 yılİletişim bilgileri var mi?
Hey Allahim. ne hallere dustuk herkes falcinin adresini soruyorrr :) :) kelin ilaci olsa basina surer
00 Yorumla
+1 yılCanim lütfen o falcinin ismini, adresini ulaşabileceğim bir iletişim adresi verir misin? Özelden de atabilirsin lütfenn adam gibi bir falci bulamiyorum :((((
11 Yorumla
Aslan+1 yılNe oldu cevap vermemiş özelden sana mesaj attı mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılFal büyük vunahlardan Allah muhafaza ona inanmak dinden eder adami
00 Yorumla
+1 yılGeleceği kimse bilemezde anı ve geçmişi cin vs. gibi bilebilirler.
00 YorumlaBende dun gittim ve her seyi bildi hatta benden hoslanan cocugun ismini bile ama bilmiyorum hala bir tereddutteyim
00 Yorumlahangi falcıya gittin nerde adres verebilirmisn ltfen fiyatını falanda yazarmısın
11 Yorumla
Terazi1 yılMedyum Eylül Pucca cafe denemeyen fal baktırdım demesin çok iyi bakıyor bir bir Kızılay’da Ankara
Gizli Üye(30-35)+1 yılher insanda olabilecek sorunlarla olaya girmiş olamazmı genelde bu konularda çok iyiler
01 Yorumla
Soran+1 yılyok oyle degıldı bıldı baya..
+1 yılNe oldu ne demişti dedikleri oldu mu?
00 Yorumla
+1 yılİranlı hatice ablaya nasıl ve nerden ulaşabilirim?
01 Yorumla
Aslan+1 yılİnternetten bak onlar oradan buluyordum dolandırıcı değilse
korkmalısın ama kadından değil
00 Yorumla
+1 yılFala inanma falsız kalma :)
10 YorumlaHangi falcı nerde acaba
10 YorumlaNerdeydi bu falcı adresini verir misin
11 Yorumla
Aslan+1 yılKimseye cevap vermiyor ki
Falcının adresini verebilşr misin
01 Yorumla
Aslan+1 yılKimseye cevap vermiyor
+1 yılHangi falcı 😂😂
10 YorumlaSallamış
00 Yorumlacinleri vardır.
00 YorumlaCini vardır..
00 Yorumlaneleri bildi mesela
03 Yorumla
Soran+1 yıleskı sevgılımn soyadındakı 5 harfı bıldı.aılemın nasıl oldugunu bıldı. unıde ne okumak ıstedıgımı.
Koç+1 yılAtmis tutmus
Bana ver Su Falcinin adresini bide ben gidiyim bakalim benim Falimida bilecekmi !
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih