Spor Sizce hafta sonu derbi nasıl sonuçlanır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Derbi nasıl sonuçlanır Galatasaray Beşiktaş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hafta sonu derbi nasıl sonuçlanır? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
uBilge Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Gönlüm Beşiktaş'tan yana umarım alır ama hak eden kazansın 1 0 Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Galatasaraylıyım.Sadece şunu diyeceğim.Beşiktaş bir sürpriz yapacak.Yenmemiz lazım tabi de hayırlısı 0 0 Yorumla
Tersbirisi_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 415 cevap paylaştı. Beisktas ilk yarı 1-0 yenilirİkinci yarı iki gol atar Beşiktaş 2-1 Galatasaray'ı mağlup eder. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Galatasaray oynar Beşiktaş golleri atar 3.01 biter biter Beşiktaş kazanır büyük ihtimal Beşiktaş’ın kontra oynayacağı ve rahat kazanacağı bir maç olur 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Spor konusunda 481 cevap paylaştı. Galatasaray diyorum, hiç şüphesiz. 1 2 Yorumla yusuf2306 +1 yıl Hı hıi bekle Yorumla aliiii12 +1 yıl Ben objektif bakıyorum gs'li olarak bjk son haftalarda cıkısta bide kendi evinde oynuyor ve GS hic puan kaybettmedi ben berabere kalsak üzülmem öyle diyim Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Galatasaray kazanacak 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Spor konusunda 472 cevap paylaştı. Beşiktaş alır bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gönlüm Beşiktaş'tan yana umarım alır ama hak eden kazansın
Galatasaraylıyım.
Sadece şunu diyeceğim.
Beşiktaş bir sürpriz yapacak.
Yenmemiz lazım tabi de hayırlısı
Beisktas ilk yarı 1-0 yenilir
İkinci yarı iki gol atar
Beşiktaş 2-1 Galatasaray'ı mağlup eder.
Galatasaray oynar Beşiktaş golleri atar 3.01 biter biter Beşiktaş kazanır büyük ihtimal Beşiktaş’ın kontra oynayacağı ve rahat kazanacağı bir maç olur
Galatasaray diyorum, hiç şüphesiz.
Hı hıi bekle
Ben objektif bakıyorum gs'li olarak bjk son haftalarda cıkısta bide kendi evinde oynuyor ve GS hic puan kaybettmedi ben berabere kalsak üzülmem öyle diyim
Galatasaray kazanacak
Galatasaray alacak yine 👌😅
Beşiktaş alır
kartalım
Net Galatasaray
Beşiktaş alsın
Beşiktaş alır bence
Beşiktaş
Galatasaray