Spor Djokovic mi Nadal mı Federer mi? Reis_60 Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Djokovic mi Nadal mı Federer mi? Hangi tenisçi daha iyi bence Nadal sizce Djokovic mi Nadal mı Federer mi? Novak Djokovic Rafael Nadal Roger Federer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Tabisi Nadal dimi Djokovic mi Nadal mı Federer mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Adona Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl nadal nadal nadal <3 0 6 Yorumla Reis_60 +1 yıl Senle görüşlerimiz hep aynı ya :)) Yorumla Adona +1 yıl evet burdada en iyi görüş seçersin artık :) Yorumla Reis_60 +1 yıl Seçtim bile :)) Yorumla Adona +1 yıl oha seçmişsin teşekkür ederim sende olmasan kimse beni seçmez :) Yorumla Reis_60 +1 yıl Ayıpsın senden önemli mi :)) Yorumla Adona +1 yıl teşekkürler :) Yorumla
Leocruze Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Rafael Nadal. . Nett 1 1 Yorumla burak2323 +1 yıl roger federer ben tenisi onunla sevdim arkadaş Yorumla
En İyi Cevaplar