Spor Gece mi yürüyüş yaparsınız yoksa gündüz mü? Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İyi geceler KS. Gece mi yürüyüş yaparsınız? Yoksa gündüz mü? Gece Gündüz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gece mi yürüyüş yaparsınız yoksa gündüz mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Gece yürüyüş 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl tabikide gece. Ama şu nesilde gece gezmek oldukça çok zor. Bu yüzden yanınızda illa kesici bir alet bulunması gerekiyor kadınlar için. 1 0 Yorumla
KahveMavim Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gece gezsek başımıza Bi iş gelmeyecekse gezelim ama pek mümkün değil 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ya sabahım köründe ya da genenin köründe ortası yok😄 gider biraz yürüyüş yaparım ya da koşarım 1 0 Yorumla
Gülümserken Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Gündüz yapmayı tercih ederim ama işlerden dolayı akşamları yürüyüş yapıyorum 0 0 Yorumla
kartaliçezeze Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 305 cevap paylaştı. Genelde gündüz ama yaz ve güzel bahar akşamlarinda gece de güzel oluyor 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Hafta içi gündüz yürüyüşleri Hafta sonları gece yürüyüşleri tercih ediyorum genellikle 0 0 Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yürüyorum gündüz gece 1 1 Yorumla Traianus +1 yıl 😃 Yorumla
Gahakaş Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Ben hasta ve yaşlı bir kadınım. Yürümeyi sevmem 1 1 Yorumla Traianus +1 yıl Baston alın yaşlı bayan sizi idare eder Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gündüz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gece yürüyüş
tabikide gece. Ama şu nesilde gece gezmek oldukça çok zor. Bu yüzden yanınızda illa kesici bir alet bulunması gerekiyor kadınlar için.
Gece gezsek başımıza Bi iş gelmeyecekse gezelim ama pek mümkün değil
Ya sabahım köründe ya da genenin köründe ortası yok😄 gider biraz yürüyüş yaparım ya da koşarım
Gündüz yapmayı tercih ederim ama işlerden dolayı akşamları yürüyüş yapıyorum
Genelde gündüz ama yaz ve güzel bahar akşamlarinda gece de güzel oluyor
Hafta içi gündüz yürüyüşleri
Hafta sonları gece yürüyüşleri tercih ediyorum genellikle
Yürüyorum gündüz gece
😃
Ben hasta ve yaşlı bir kadınım. Yürümeyi sevmem
Baston alın yaşlı bayan sizi idare eder
Gündüz tabiki. Gece ancak koşu yapılır 😂😂
Akşam üstü ve gece olanlar favorimmmm
Yazın gece, kışın gündüz
Gündüz