🥳🥳🥳
Tenis oynamayı sever misiniz?
🥳🥳🥳
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
#keşfet #popüler #vitrin #fenomen #tenis #spor #sağlık
Tenis, sadece bir spor dalı değil, aynı zamanda bir tutku ve yaşam tarzıdır. Kimileri için bu oyun, raketle vuruşların ve kortta koşmanın ötesinde bir deneyim sunar; bir tutkuya dönüşerek hayatlarının bir parçası haline gelir. Ancak, tenisi sevmeyenler içinse sadece bir aktiviteden ibaret olabilir.
Tenisi sevenler için, korta adım attıkları anda başlayan bir raketle dans deneyimi vardır. Her vuruş, bir strateji ve hünerle harmanlanmış, bir sanat eseri gibidir. Topun kortun çizgileri arasında seyahati, oyuncuya kendi sınırlarını zorlama fırsatı sunar. Tenis, hem fiziksel bir aktivite hem de zihinsel bir oyun olmasıyla, bireyin hem bedensel hem de zihinsel becerilerini geliştirmesine olanak tanır.
Tenisi sevmeyenler ise bu oyunu bir aktivite olarak görebilir. Raket ve top arasındaki oynanışı anlamak, bazıları için zorlayıcı olabilir. Kıyasıya rekabet, bazılarının stres kaynağı olabilir ve tenis kortu, birçoğu için sadece zorlu bir egzersiz alanı olarak kalabilir.
Ancak, herkesin tenisi sevip sevmemesi, bu sporun evrensel cazibesini zedelemez. Tenis, sosyal bir etkinlik olmanın yanı sıra bireyin kendini keşfetmesine ve geliştirmesine olanak tanır. Oyunun zevkini çıkaranlar için, her vuruş bir hikaye anlatır ve kort, bir sahne haline gelir.
Sonuç olarak, tenis sevmek ya da sevmemek kişisel tercihlere bağlıdır. Kimileri için bu spor bir tutkuya dönüşürken, kimileri için sadece bir etkinlik olarak kalır. Ancak, tenisin evrensel çekiciliği, sporun heyecanını ve zevkini paylaşanları bir araya getirir, unutulmaz anılar ve dostluklar yaratır.
Bir ara Koç Üniversitesi'nin Sarıyer'deki kampüsüne gidip oynuyordum, çok da keyif alıyordum ama şimdi arkadaşlarım mezun oldu, ayrıldı okuldan, o yüzden 4 yıldır filan gitmiyorum. Doğa içinde oynamak, iyi hissettiriyordu, stresimi atıyordu.
Öneririm elbette gayet iyi bir bölüm. Hocaları da çok seçkin, akademik olarak Türkiye'nin en iyileri Koç gibi birkaç vakıf üniversitesinde. Taban puanları oldukça yüksek, burslu kazanma şansı varsa ne güzel ancak onun dışında okulun fiyatları ev parası :)
biz daha çok tenisi şu şekil seyretmeyi seviyoruz😂
Tenis oynamak fiziksel aktivite ve strateji becerilerini birleştiren keyifli bir spordur. Birkaç kez denediğimde gerçekten harika bir deneyim yaşadım. Oyunun hızı ve stratejik unsurları beni cezbetmişti. Bu sporu sevmek, sadece fiziksel sağlığa katkıda bulunmakla kalmaz, aynı zamanda zihinsel becerileri de geliştirebilir.
Cevap
35Cevap
evet severim tabi ki ama çok kötü oynarım
Sevmeyiz gözüm
İzlemek daha güzel
Kısacık etekleri açılıyor donları gözüküyor, topa vururken attıkları çığlıklar falan, zevkli yani
Bende oynamayı severim mini etekle
Dikkat et pıttığın üşümesin
Yok iyi bakıyorum ona
Selam söyle
Kuckken oynuyodm ama yine oynamak isterim ya ozledim galiba
Maria Sharapova diyorlar senin için sen misin😂?
Eskiden çok izlerdim de şimdi bıraktım.
Peki sayın nadal vajinana dikkat et sonra bak üşür de çocukların olmaz.
Hem bak ilişkiye gireceğin zaman bekaretini vermediysen eğer zar donduğundan penis te girmez içine😂😋.
Hiç denemedim belki de içimde bir cevher var :D
Deliler gibi seviyorum tenis oynamayı. Kortta gözüm dönüyor gerçekten.
Hemde çokkkkkk seviyorum
Hiç oynamadım ilgimi çekmiyor
Severim ama zor biraz sjjs
Biliyorum zaten teşekkürler
Ooo bayılırım tenis olmazsa olmaz
keyfli ama çok yoruyo yaw:)
katlanıyoz zaten :)
En zor bireysel spor :)
Her ne kadar çok beceremesemde bir dönem yeni Asır İzmir turnuvasında iki tur geçmiştim:)))
Severim ama ayakkabım patladık. Adidas court vardı. Gidemiyorum
Elbette fırsat buldukça oynuyorum hatta :)
Çocukken oynardım ama büyüyünce unuttum
Evet severim ama çok iyi oynayamıyorum
Çok severim keşke raketim olsa :)
sor bakalim kaci hayatinda kort görmüş :D
Evet, oynardım da bi ara
Hayır sevmem bilmiyorum
Oynasam severdim sanırım :))
O kadar zengin değilim
Masa tenisi mi, bayılırım
Severim ama kadınlara daha çok yakışıyor bence
Hayatımda hiç oynamadım ne yazık ki
Okurken bile sıkıldım