Güncellemeler
+1 yıl
Gaziantep ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
Güncellemeler
+1 yıl
MS 2-1
Gs, lider Fenerbahçenin 3 puan gerisinde ve bu maçı alarak puanı eşitlemek isteyecek. Maç saat 20.00 da oynanacak.
Şumudikadan ümitliyim. Belki bugün ilginç bir skor görebiliriz. Sizin tahmininiz ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Galatasaray
üzdün :)
Fenere oynadıkları gibi katı savunma oynarlarsa evet. GS. gol yerse kazanma ihtimali zayıf.
Evet gerçektende katı savunma yaptılar. Nerdeyse takım otobüsünü ceza alanı önüne çektiler ama o maç gaziantep içerde kendi sahasında oynamıştı. Ama bu maçtada senin senaryo gerçekleşirse çok iyi olurdu işn açıkcası :)
deplasmanda beklenen bu. kontradan gol bulması.
kontrada hızlı ayakları var, kafandaki skor ne
kadrolara bakmak lazım. ama Bu gaziantep 1-0 la yenmeyi beceremez. kafamdaki skor 2-2
beraberlikte olur, bende beraberlik var kafamda belkide 2-1
Galatasaray 2 veya 3 falan atar
kendi kalesine mi :) bugun şumudika reisliyiz :)))
Galatasarayın rakibin kalesine attığı goller birde kaleye girmemiş
antep 1-0 önde ne olacak şimdi
Olsun daha 2. Yarı var
keyifle maçı izliyorum :)))
Galatasarayı hayranlıkla izlemeye devam et
2-1 Galatasaray yendi hatta bir gol iptal edildi 3-1 ;)
neyse gene yırttınız ucu ucuna, bu bal ne yaw sizdeki
Ağlama kardeşim hem istatistiklere bak o zaman görürsün max fenerli
izledin mi maçı stresten ölüp ölüp dirilmişsindir :))))
İzlediğim kadarıyla 1 penaltımız verilmedi ve 1 golümüz iptal edildi
geçti bu maç artık, haftasonu samsun. hakkınızdan gelecek inşallah hemde deplasman :)
Senin gibi birçok fenerli var bizim yenilmemizi bekleyenler yani... Ama Galatasaray kaybetmez ;)
asla asla deme, kaybettiğinizde ben burada parti yapacağım
Tek mutluluğunuz bizim yenilmemiz zaten ama Fener sivasla berabere kaldıktan sonra ben deli gibi coşmuştum ;)
ben gibiisin biraz ama son o bir daha olmayacak yaşayamayacaksın o çoşkuyu bir daha :)
Yaşadım bile ;D
olsun
Fb zaten averajla önde ama Galatasaray yapar
hiç heveslenmeyin liderlik bizim, ikincilikte sizin :)
Averajla 1. Olunca febem
Ayrica son 3 yıldır böyle fener sezon boyu lider en sonunda tak yeniliyo şampiyon olamıyor
bu sene başka olacak bakıcağız göreceğiz
hafta hafta göreceğiz
Fenerin 10 yıl sonra şampiyon olması benim gökten inmiş Cimbomumdan daha iyi olduğu anlamına gelmiyor ama neyse
Galatasaray
rahat maç bekliyor musun, skor beklentin nedir
3 1 alırız 😁
rahat maç bekliyorsun yani
Çok değil. Kale önüne tren çekerler
takım otobüsüdür o yani kale önüne
İşte 6 5 1 dizilirler artık
sende gaziantep olsan öyle çıkarsın yapacak bir şey yok, Fener maçına öyle çıkmşlardı ama kontraya iyi çıkıyor adamlar, hızlı ayakları var
O sıkıntı işte bakalım. Bu senenin karı boey sıkıntı yok. Ziyech Afrika kupasında estiriyor onları da satsak eyvallah
satıyon ama yerine ne koyacan önemli olan bu, eşdeğerini bulamazsa sıkıntı riskli işler,
yani gelecek sezon için para girirşi iyi artı ama anlık şu an için ters gidebilir bağzı şeyler
Kimler geldi kimler geçti. Dolar elbet.
hayırlısı bakcaz
Aynen fener böyle devam edemez. Köyferans başlasın dağılır sonra.
kadro geniş, yedeklerle takım kursan şu anda 37 puanlı lig 3. ts den daha fazla puan toplar. Haksız mıyım.
Kadro geniş evet, ama teknik direktörün vizyonu sıkıntı.
kötü mü top oynatıyor diyorsun yoksa bu kadroyla daha farkı açmalıydı mı diyorsun 3-5 puan falan
Tabi ki makine gibi takım. Feneri izlerken zevk alıyorum.
aynen doğru diosun
3 olmadı ya
2-1 evet
Halil bir adım önde olaydı 3 olmuştu
iptal edileni diyorsun valla stresten ölmüssündür boş ver 3 ü 4 ü :) üç puana bak sen
Abi ben takımıma inanıyorum. Ne stresi. Düğüne gittin geldim. Son 20 dk açtım maçı kazandılar 😁
hadi hayırlısı :) haftasıonu samsun maçı hadi bakalım
Bakalım
aynen
Gs almalı
şart değil :)
3-1 Galatasaray
Alir
kolay maç olmayada bilir buna ne diyorsun
Feneri baya zorladılar ama ben 3-1 alacağını düşünüyorum
doğru diyorsun kolay maç değildi baya streslenmiştim :) kendi sahalarında oynadılar birde katı defans yaptılar
gs içerde oynayacak , hayırlısı bakalım maç saat 20 de
Şuana kadar içeride oynadığımız hiç bir maçı kaybetmedik bakcaz :)
beraberlikte mi yok, böyle istatistiklere bayılıyorum bu takımda baskı yapıyor. :) bak şmdi antepten daha ümitli olmaya başladım