Desteklediğğn ve hiç bir maçını kaçırmam dediğin takım hangisi
Gs
Fb
Bjk
Ts
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde takım hiç tutmuyorum. Pekte futbolla ilgilendiğimi söyleyemem zaten. Genelde tuttuğum takım sırf yanımdaki kişiye gıcıklık olsun diye rakip takımı tutuyorum. Bu soruyu soran arkadaşta Galatasaray'lı olduğu için Fenerbahçe'yi seçmiş bulunuyorum
Galatasaray
Galatasaray her zaman doğru seçimdir
👍
Göztepe bugün Konya'da idim maç için gitmistim döndüm. Sadece Göztepe başka yok.
Göztepelik bende 4,5 yaşından beri var ilk gittiğim maçı hatırlıyorum o günden beri de maç seni kaçırmıyorum tam bir Göztepe sevdalısıyım çok değerli bir taraftarı var çok fazla taraftarı var stadımız yetmiyor bugün de Konya'da yedek genç bir de bu hafta daha yeni alınan 2-3 oyuncu ile başladık oyuna normal süresi birbiri biten maçta uzatmalarda 2-1 mağlup olduk ama konyaspor'a elendik fena bir futbol oynamadık ama göztepe'nin sakatları da çok fazla var en az 5 oyuncusu sakat az önceden çoğunu oynatmadı sakatlanmasınlar diye pazartesi günü Göztepe Gürsel Aksel stadında Ümraniye sporla oynayacağız ümraniyespor yeni ikinci sıradaki yerimize korumaya çalışacağız Eyüp sporla puan farkını düşünmeye çalışacağız
Cevap
4Cevap
takım tutmuyorum
Sen varya kralsın 😉
Anadolu yakasında oturyom, illa birini seç eksem FB olur mecbur.
uyaa şaşa çok yaşa Fenerbahçe 😂😂😂 futboldan anlamayan ben ama çok iyi holiganlık yaparım. Anadolu yakası ulan!
aa nasıl tutturdun 😂😂😂
valla tutturdun nasıl başardın? :d
iddialarda işe yarıyor mu bari 😂 ulala şaşa fener fener çok yaşa!! okuduysan artık fenerlisin 😂... ha geçen son iki derbide de kadıköydeyim. burnumdan geldi. hayattan soğudum. Bağdat caddesinden Altıyola bri buçuk saat sürdü yol. normalde on dakka bile değl. Akşam da bilmem kaç saat, millet küçücük kafenin önündeki yolu tıkamış maç izliyordu. bak şu sevgiye 😎
Ali Koç gayet düzgün ve elit bir adam. Tıpkı bizim yaka gibi. 😎
siz karşısınız ya. ordan yola çık işte. :d
dedim ya tutturdun diye niye nalmyorsn ataşhr :ddd
niye silivride misin.
o değil de ben geçen sene pendikte ev aldm. ataşhrde oturyoz ailece normalde. nasıl tutturdun ikisini de 😂😂😂😂
bizim semtlerin de takımlarından dolayı da olabilir mi acaba 😂😂😂
Türk sporunun sarsılmaz temel taşı, milyonların gözbebeği, dorukların şanlı Beşiktaş'ı
Türkiye birde konyaspor
Galatasarayimmm
takım tutmam çocukken galatasaraylıydım ama
Takım tutmuyorum 🌸
Beşiktaş
Fenerbahçe
Fenerbahçe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?