Spor Hangi spor kulübünü tutuyorsunuz? Pamir8138 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben Galatasaray taraftarıyım Diğer Galatasaray Bjk Fb Ts Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi spor kulübünü tutuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Galatasaray 0 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Galatasaray taraftarıyim, fanatik değilim ama derbileri ve Avrupa maçlarını izlerim, diğer lig maçlarını skor olarak takip ederim 0 0 Yorumla
constellationnn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Fethullahın duaları ile şampiyon olan takımı tutmuyorum 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Spor konusunda 510 cevap paylaştı. Yazılan şıklar pek doğru olmamış. Birini tam yazıp diğerlerini kısaltmanız pek hoş değil. 0 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Elbette Galatasaray.. 0 1 Yorumla Pamir8138 +1 yıl Galatasaray ayrı bir sevda Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 440 cevap paylaştı. Fenerbahçe <3 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Galatasaray
Galatasaray taraftarıyim, fanatik değilim ama derbileri ve Avrupa maçlarını izlerim, diğer lig maçlarını skor olarak takip ederim
Fethullahın duaları ile şampiyon olan takımı tutmuyorum
Yazılan şıklar pek doğru olmamış. Birini tam yazıp diğerlerini kısaltmanız pek hoş değil.
Elbette Galatasaray..
Galatasaray ayrı bir sevda
Kimseyi tutmam. Yürüsünler :D
takım tutmuyorum
Cimbom💛❤
Beşiktaş
Galatasaray
BeşiktAŞK 🤍🦅🖤
Tutmuyorum
Sadece milli takım
Fenerbahçe <3
Beşiktaş 🦅🖤🤍