Spor Hangi takım tutuyorsunuz? Kartanesi0001 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor GALATASARAY ❤💛 Fenerbahçe Beşiktaş Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi takım tutuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. takım tutmuyorum 1 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Siirt Belediye Köy Hizmetleri Futbol Takımı 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Senin galatasaraylı oldun belli 0 17 Yorumla Kartanesi0001 +1 yıl Nerden bildin yaa Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl Ben bilirim hemde cok basit hislerim kuvvetlıdır Yorumla Kartanesi0001 +1 yıl Vay be söylemeseydin kimse bilemezdi Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl Resmen ifşa etmişin kendini Yorumla Kartanesi0001 +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl Evet Yorumla Kartanesi0001 +1 yıl Bilerek öyle yaptım zaten Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl Bedemek istedimi bildin bravo Yorumla Kartanesi0001 +1 yıl Neyy Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl Takımının sonuna kalp koyaraktan ifşa oldun digerlerinde neden yok Yorumla Kartanesi0001 +1 yıl Keyfim öyle istedi Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl Keyfine dıyecegim yok kalp koydugun için bildim zayıf noktayı sezerim Yorumla Kartanesi0001 +1 yıl tamam Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl Tamamsa cek Yorumla Kartanesi0001 +1 yıl Ney Yorumla Kalpdoktoru___ +1 yıl Boş ver hadi iyigeceler Yorumla Kartanesi0001 +1 yıl İyi geceler Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Spor konusunda 1,6b cevap paylaştı. Galatasaray. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
takım tutmuyorum
Siirt Belediye Köy Hizmetleri Futbol Takımı
Sadece Fenerbahçe 💛💙
Doğuştan ve sülalece Galatasaray 💛❤️
Senin galatasaraylı oldun belli
Nerden bildin yaa
Ben bilirim hemde cok basit hislerim kuvvetlıdır
Vay be söylemeseydin kimse bilemezdi
Resmen ifşa etmişin kendini