Evet güzel gözüküyor.
Hayır ben göbekli erkeklerden hoşlanıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bence kimse göbekli erkekten göbekli olduğu için hoşlanmaz kimse özel olarak göbekten hoşlanmaz :D sadece birini seviyordur ve o sevdiği kişinin göbeği vardır arada fark var fghjs
etkilenme kavramı kişiye göre değişir kiminin pek umrunda olmaz ama daha estetik durduğu ve erkeği sadece dış görünüş olarak ele aldığında kaslı olmanın bir artı olduğu kesin
Fit ve kaslı olmak sevilen bir şey. Kaslı denildiğinde aşırı kaslılar aklına gelenler sorunun temelini kaçırıyorlar. Kendine bakmayıp bırakmış sonuç ne olursa ona katlanan birisi ile kendisine değer veren ve bir çabası olanın kıyası bu. Ben ve benim gibi düşünenler kendine değer veren erkeği tercih ediyor.
Kaslı erkekler ilgimi çekmiyor hatta çoğu görsel olarak bence itici. Spor yapmayı seviyor oluşu daha çekici bence, spor yapsın ama kaslı olmasın 🙄
Çok hafif varsa evet. Varla yok arasıysa hoş duruyo
Cevap
10Cevap
Evet zaten tek baktıkları o birde tip ve boy ve para da var
kadınların kaslı erkeklerden etkilenip etkilenmeyeceği, kişisel tercihlerine bağlıdır. Ancak, kaslı erkeklerin, testosteron ve bağışıklık sistemi açısından güçlü olduklarını ifade etmeleri, kadınların ilgisini çekebilir.
Bazı kadınlar etkilenir bazı kadınlar ise gider şiddet bağımlısı sağlığına dikkat etmeyen hanzolara şans verirler, o bazı kızları bulmakta çok zor ne yazık ki
Kimlerin kas yaptığı belli oldu gvjvgj Göbekli seviyorum diyenler ne hikmetse hep erkekler vbjhvghj
şlkAJLKjzvlkjlzbjlsjzjlasSadgADG
değişiyor onların zevklerı de genelı evet ama kaslıyı sevmeyen de var
göbekli sevmiyorum kaslı seviyorum ama aşırı kaslı da değil
Sadece cinsellik yaşarlar ileriyi düşünmezler. Enin sonundan göbekli bir bey ile evlenecekler.
Kezbanlar için Kas yapma zahmetine girmiyorum kardeşim
Ben kaslı ve göbekli erkek sevmem. Zayıf erkek severim
Evt güzel gözüküyor
Etkilenmez ben etkilenmiyorum şahsen
Bi havası oluyor tabii spor yapanın.
ben bile etkileniyorum haha
saşldjasldasjd
Evet
Evet
Evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?