Merhaba arkadaşlar malum ülkenin havasını biliyorsunuz şu sıralar kavgalarda herkes ya birden fazla kişi çağırıyor ya da bıçak, silah falan çekiyor bu tarz durumlara karşı bi dövüş sanatına başlayıp ardından mma'e başlamayı düşünüyorum aslında baştan mma yapıcaktım fakat çoğu tecrübeli kişilere göre önce bi dövüş sanatında ustalaşmak daha iyi olurmuş bende araştırmalarıma göre aşağıda yazanlardan birini öğrenicem sizce hangisi daha iyi olur bilgisi olan biri cevap verirse ve like atıp daha fazla kişinin görmesini sağlarsanız sevinirim
Krav Maga
Muay thai
Wing chun
Boks
Bjj
Kick boks
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Wing chun tabi ki de
Kavgaya karşıyım. Ama gerektiğinde insan kendini savunabilmeli. Bence kick boks
Merhaba ben sokakta yasadim neredeyse ve sana diyebilecegim su kesinlikle sokak kavgalarinin yuzde 60 i güreş diger kalan kismida bokstur o yuzden kesinlike boks veya güreş
Muay thai krav maga iş yapmaz mı yani
Yarar fakat dedigim gibi sokak kavgalarinda gures ve boks vardir mesela bir guresci krav maga yapan birisini yerden yere vurabilir hemde cok rahat bir sekilde:) normalde 16 yaşındayım ama biliyorum boyle seyleri abim gurescidir bende boksla ilgileniyorum. Ayni sekilde bende kendimi korumak icin yapiyorum ve sana onerim güreş ama boksta olur.
güreş ileri yaşlarda yapılır mı
@Bener13 kac yasindasinki
@Bener13 kac yasindasinki
35
@Bener13 yapilabilir fakat söyle ztiyorum 15 veya 18 yaslarinda baslamis bir kisi sizden daha iyidir ama dedigim gibk yapilir tavsiye ediyorum.
Wing chun ip man