Varsa bana söyler misiniz?
Var
Yok
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoktur çünkü şu an futbolla alakası olmayan insanlar bile tanıyor adamı bende dahil buna :d, futbol camiasında vardır elbet ondan da ünlü gs futbolcusu fakat türkiye genelinde her yaşta ondan daha çok tanınmış birini hatırlamıyorum.
Hagi varken bu sdkli icardi kim arkadas, takimin gecmisini bilmiyorsunuz bari arastirin öyle paylasin. Birak Gs yi türkiyenin gelmis gecmis en iyi topcusu olmus adam UEFA kazanmis 4 sene üst üste sampiyon yapmis sen gecmis icaredi den fazla ün yapan var mı diyorsun! Hagi nin ünü birak turkiye yi dünyada başkaydi. Neyse sakinim ben
Cevap
30Cevap
Eski futbolcular olabilir belki de mesela Hagi gibi.. ya da Muslera.
Hagi
Muslera
Popescu
Sneijder
Taffarel
Drogba
Arda Turan
Fatih Terim
Hakan şükür iti
Jardel
Tanju Çolak
Frank Ribery bile vardı bir zamanlar Galatasarayda.
İcardi daha dünkü bebe
Sen paylasim yapana bakma kendisi futbol cahili işte, paylasim olsun diye sallamis.
Halihazırda icardi olduğu için popüler görünüyor, geçmişte sosyal medya bu kadar geniş bir ağa sahip olsaydı Hagi daha büyük etkisi olduğu görülürdü. Drogba da iyiydi ancak geç geldi, yoksa o da büyük etki bırakabilirdi.
Popüler olan icardi ama onun lansmanı iyi. Querasma da iyiydi eskilerden Fatih Terim çok iyi mesela 😎
İcardinin şansı sosyal medyanın bu kadar yoğun kullanılması
yoksa hagi popescu veya jardel çok daha iyiydi ondan
Şimdi için soruyorsan Muslera, eskileri soruyorsan Metin Oktay, Tanju Çolak, Hakan Şükür, Hagi, Drogba, Mondragon
bence arda turandır. Sonuçta icardi olsun veya diğer yıldızlar daha önceden isim yapmış oyunculardı
Futboldan anlamayan ben icardi kim dememe ramak kalmıştı sağolsun simge abla bu konuda şarkısı ile yetişti :)
Hagi var. O da efsane zaten. İcardi daha öyle olamaz.
Tanju çolak Avrupa gol kralı olmuştu defalarca da Türkiye gol kralı
İcardi gerçekten yıldız bir futbolcu olsaydı 29/30 yaşında Türkiye'ye düşmezdi diyenler olabilir Anelka'da genç yaşta geldi diye ama en azından Anelka bütün dünyada bilinen ve tanınan bir dünya yıldızıydı ki İcardi'de karakter eksikliği de fazlasıyla mevcut çok sürmez bir kaç hafta veya bir kaç ay sonra sezonu kapatır bu aralar golde atamıyor zavallım penaltı da vermiyorlar 😀
Var tabi döneminde Hagi ülkenin yarısını galatasarayli yaptı
Hagi Jardel Elmander Drogba Snejder Felipe melo Muslera Toreira şaşa ilic lincoln ribery daha çoook
Mondragon diye kaleci vardı, hagi, drogba
Ilginc
Hic duymadm
Snejderi unutuyorsun sanırım bir de Selçuk İnan 😎
Aa evet
Bence en ünlüsü Quaresma ✌️😊
Evet ya
Hiç alakam yok futbolla
Benmde
Hakan Şükür, Fatih Terim
Hagi efsaneydi
Biz Quaresmaciyiz icardi falan bilmeyiz