Spor Sensiz olmuyor dediğiniz kiminiz var. Bugün #fenerinmacivar :) Maç sonucu ne olur? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gruptaki liderliğini sağlamlaştırmak için sahaya çıkacak.Fenerbahçe - LudogoretsGeri Geldim 19o7 :) Fenerbahçe Beraberlik Ludagorets Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Fenerbahçe 3-1 kazanarak grubunda 3 te 3 yaptı. Ülke puanına katkı yaptı. :) Sensiz olmuyor dediğiniz kiminiz var. Bugün #fenerinmacivar :) Maç sonucu ne olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ÜzgünÇocuk28 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Kimseye yok 3-1 fb alır 1 7 Yorumla Soran +1 yıl niye yok bee üzgün hayatına birirni sokskor iyi inşallah kazanırız Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl Kazanır Yorumla Soran +1 yıl eyvallah Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl doğru bilmişim Yorumla Soran +1 yıl aynen yaw :) evliyamısın arkadaş Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl yok Yorumla ÜzgünÇocuk28 +1 yıl Bjk 2-1 kazanır diye düşünüyorum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Hickimse yok 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bari Fenerbahçe alsın yabancılara gitmesin 1 0 Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Fb yener 1 1 Yorumla Soran +1 yıl skor var mı kafanda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimseye yok 3-1 fb alır
niye yok bee üzgün hayatına birirni sok
skor iyi inşallah kazanırız
Kazanır
eyvallah
doğru bilmişim
aynen yaw :) evliyamısın arkadaş
yok
Bjk 2-1 kazanır diye düşünüyorum