Arkadaşlar yürüyüş yaparmısınız yapıyorsanız akşammı sabah yürüyüşümü iyi?
Sabah
Akşam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar yürüyüş yaparmısınız yapıyorsanız akşammı sabah yürüyüşümü iyi?
Bu soru bir çok farklı açıdan cevaplanabilir.
Amacımız yağ yakmak ve güne zinde başlamaksa sabah koşulmalı. Çünkü akşam yemeğinden sonra eğer midemizi doldurmadıysak sabah boş mideyle uyanırız kan şekeri seviyesi diplerdedir bu sayede yağ yakımı çok daha yüksek olur. Sabah yapılacak egzersizde kan akışımızı hızlandırır bu bizi motive eder günün çoğuna yansır.
Yeme aktivite uyku düzeni farklı olan bireylerde ise akşam olabilir çünkü vakti akşama göre müsaittir.
Akşam yürüyüşü tercih ediyorum.
Sahil de kordon boyu gece yürüyüşü yapmak güzel oluyor.
Aracı sahile çekip iki saat yürüyoruz.
Gece şehir tüm ışıklarını yakmış havada deniz kokusu yürüyüş daha keyifli oluyor.
Aslında Sabah saatlerinde yürüyüş yapmak iyidir ama bazen benim annem babam akşam yemeği saatinden önce de yürüyüş yapıyor yani birazcık havanın durumunu ve mevsimine göre de değişebiliyor
Bu senin zaman ayırıp planlaman gereken bir şey. Sabah ya da akşam spordan önce bir şey yeme. Aç karnına (tabi çok aç olma) spor yaparsan daha faydalı olur.
Cevap
16Cevap
Akşam
Aslında en iyisi öğlen vakti ama sabah koşmak akşamdan iyidir diyemem ikisininde farklı avantajları var ama sabahı tercih ederim
Sabah koşmak daha sağlıklıdır çünkü, oksijen oranı akşam daha az oluyor sabaha karşı oksijen sentezi daha hızlı oluyor ve tazeleniyor.
Akşam karanlığına kimse yok sessiz sedasız koşmak ne güzel olurdu...
Sabah yapmak daha etkili ve güne de güzel başlamış olur ki
Profesyonel sporcu değilsen sabahın köründe kalkıp koşmana gerek yok.
Sabah koşmak iyidir bu arada 5 Ekim İstanbul maratonuna katılacaklar var mı?
En iyisi sabah kahvaltıdan önce bir fincan sade kahve sonra koşu
Ben diyet yaptığım zamanlar sabahları erkenden yedi ya da yedi buçuk gibi yürüyüş yapardım akşamları da bisiklet sürmeye çıkardım sabah yaptığınız zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz bence
Akşam yemeği yedikten sonra yürüyüş yapıp vücuttan o enerjiyi atmak gerekli
Birgün başlarım diyorum ama bir kere bile koşmadım erteliyorum hayatımı
Sabah aç karna koşmak en iyisi. Yapılan kardiyodan yağ yağmak adına maksimum verim alınır.
Hem sabah hem akşam yapiyorum kahvaltıdan önce 1 saat ve akşam yemeğinden sonra 1 saat
@Sahinaybr evet
@Sahinaybr ben 3 ayda 15 kilo verdim ama sadece aksam yemeginden sonra 1 saat spor yaparak simdi hem kahvalti öncesi hem aksam yemegi sonrasi yapiyorum yeni basladim o yuzden net bisey diyemem ama günlük 1 saat yaparsan kesinlikle 1 ayda 5 kilo kadar diyebilirim
Sabahları tercih ediyorum
Sabah koşmak daha sağlıklı.
Sabah daha iyi ama ben aksam kosaniliyoeum
İkisi de güzeldir
Sabah daha uygun bence
Ben akşam yürüyüşlerini severdim
Sabah
akşam daha iyi
Sabah iş var koşamam
Sabah
Sabah uyku güzel :)
Akşam