Arkadaşlar biliyorsunuz ki Yunus Akgün Galatasaray dan çıkıp Leicester City e transfer oldu Arda Güler Fenerbahçe den Real Madrid e transfer oldu ben ne kadar fanatik Galatasaraylı olsam da Yunus da Arda da benim için milli gururumuz kafama takılan bir şey varki Arda Güler dünya devleri takımından Real Madrid e transfer oldu bu sakatlıkları nedeniyle Real Madrid de forma şansı bulamıyor bir yandan da Leicester City e transfer olan Yunus Akgün İngiltere de bir Premier League takımına transfer olmuş oldu Real Madrid kadar iyi olmasa da ama Yunus orada ilk 11 de forma şansı bulamıyor şu an çıktığı maçlarda 2 kere asist yaptı en son Leicester City'in Liverpool maçında Liverpool 'a karşı bir gol'ün asisti ni yaptı bana göre şimdilik Yunus iyi Arda'dan daha iyi formda ama Arda 18 yaşında şu an Yunus 23 yaşında yani arada daha bir sürü zaman var Arda 23 yaşına geldiğinde Yunus tan daha iyi olur büyük ihtimal şimdi sizin görüşlerinizi merak ediyorum size Göre Yunus Akgün mü iyi Arda Güler mi tarafsız yorum yapalım
Yunus Akgün
Arda Güler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat