Spor Tuttuğunuz takım kapanırsa yine futbol maçı izler misiniz? MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Takım tutmuyorum, futbol sevmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tuttuğunuz takım kapanırsa yine futbol maçı izler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Fanatik deglm futbol pek izlemem 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Ben takım tutmuyorum zaten 1 1 Yorumla MarcusAntonyus +1 yıl Futbol maçı izliyor musun?
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zerre umrumda olmaz. Sorana Beşiktaş diyorum kalecisini bile tanımam 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. şampiyonlar ligini izlerim. kapanırsada başka takım tutmam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Futbol şubesi kapansa da basketbol ve voleybol izlerim nede olsa ülkenin en iyi erkek kadın basketbol ve voleybol takımlarına sahibiz. 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 608 cevap paylaştı. izlerim ama eskisi kadar zevk almam 1 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İzlenmem. ama takımım kapanmaz İnşallah 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet izlerim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Fanatik deglm futbol pek izlemem
Ben takım tutmuyorum zaten
Futbol maçı izliyor musun?
Zerre umrumda olmaz.
Sorana Beşiktaş diyorum kalecisini bile tanımam
şampiyonlar ligini izlerim. kapanırsada başka takım tutmam
Futbol şubesi kapansa da basketbol ve voleybol izlerim nede olsa ülkenin en iyi erkek kadın basketbol ve voleybol takımlarına sahibiz.
izlerim ama eskisi kadar zevk almam
İzlenmem. ama takımım kapanmaz İnşallah
Evet izlerim
Başka lig izlerim
Tabi ki izlerim.
Izlemem
Evet