Ana Dalım Serbest Güreş, Güreş Tekniklerini Sokakta Uygulamak Biraz Zor Oluyor Aslında.
Bu Yüzden Ben de Yan Dal Olarak Temel Kickboks Eğitimi Almayı Düşünüyorum.
Hayalim MMA :D O Yönde İlerleyeceğim Şimdilik Bu Şekilde Eğlenmeye Bakıyoruz :D
Sizce Kickboks Sokak Kavgalarinda Etkili Bir Dal mı?
Bu Yüzden Ben de Yan Dal Olarak Temel Kickboks Eğitimi Almayı Düşünüyorum.
Hayalim MMA :D O Yönde İlerleyeceğim Şimdilik Bu Şekilde Eğlenmeye Bakıyoruz :D
Sizce Kickboks Sokak Kavgalarinda Etkili Bir Dal mı?
Etkili Olur
Etkili Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla eski guresciyim ilk hamleyi yaptigimda hiç kaybetmedim kardes sokakta ben kafa kol atsam salto atsam adama bisey olur mu diye düşünürsen dayak yersin kaldır vur supleks hariç hepsini yap ;)
Ya Çok Yapılacak Şey Var da Sokaktaki Erkekten Sayanlara Karşı Şu İçimdeki Acıma Duygusu Olmasa 😅 Sakat Kalacaklar Ömür Boyu Uğraş Sonra.
insanlar adil dövüşmüyor çıkarır bıcagı takar.
benim en yakın arkadaşım kendisinden sigara istenip vermediği için bıçakla vurularak öldürüldü
Ya Oluyor Öyle Şeyler Daha Önce Çok Kez Benim de Başıma Geldi Ama Genelde O Tarz Tipler Önceliğinde Kendisini Az Çok Belli Ediyor.
Ona Göre Hazırlıklı Olmak Lazım.
bende tramva oldu kimseyle senelerdir kavga etmedim
Etmemek En İyisi Bu Arada Olabildiğince Uzaklaşmak Gerekiyor.
Kimisi Diyor Korkuyon Ondan Kavga Etmiyon Vs. Aslında O An Akıllı Düşünüp Uzaklaşmak Lazım He Uzaklaştığın Taktirde Hala Sana Karşı Eksi Bir Durum Sergiliyorsa Gerekeni Yapcan Acıma.
Kikbox ve güreş benzeri ikisinin karışımı bir spor var onu tavsiye ederim sana. Kikbox kesinlikle kavgada çok etkili
Hangisi O?
Adını bilmiyorum ama kikbox bildiğin tekme yumruk devam ederken yere yatırıp yerde de devam ediyorlar araştır öğrenirsin tam senlik bence güreş yapıyorsan
MMA? Benim Hedefim O Yönde Zaten :D
Bende kikbox yaptım beş yıl kadar çok faydasını gördüm
Kickboks İyi Ya Sokak Kavgası Pek Adil Olmuyor Ama Bence Temel Seviye de Olsa Kickboks Bilgisine Sahip Olan Birisi Teke Tekte Her Turlu İndirir.
Sokakta Kisilerin %95 i Yumruk Atmayı Bilmiyor.
Ben Geçen Tartıştım Birisi İle Vurmaya Kalktı, Aniden Geri Çekildim Ve %45 lik Açı Mevzusu Var Duymussundur, Ani Hamleyle %45 lik Açıya Çekip Kroşe İle İşi Bitirdim.
Çok Temel Şeyler Bile Çoğu Zaman İse Yarıyor Aslında
Zamanlama ve sakin olmak önemli tabi kavga iyi bir şey değildir
Katılıyorum.
Bence boks daha iyi çünkü sokak kavgasında bazen teke tek dovusmuyorsun maalesef : d birden fazla kişi varken tekme atmak pek akıl karı değil
Sokak adil değil yani BİCAK CEKSELER NAPABİLİRSN AHDVBS
Mide Boşluğuna Aniden Gelen Bir Teep Kick Her İşi Çözer Aga Kıvrandirir Yerde :D
Bacaktaki sinir bölgesine atılan bir tekme ayakta tutmaz çeneye sağlam bir yumruk atarak katil olabilirsin sokakta kalvga hiç iyi bişey değil
Biliyorum Reis Lisanslı Güreşçiyim Ben de :D
Elimden Geldiğince Uzak Durmaya Çalışıyorum, İşin İçine Polis Vs Girerse Haklı Olsak Bile Lisans Misans Hava Olur Yani :D
Tek bildiğim direk dalış :)
Ondan Sonra Essela 😅
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!