Halbuki kıvrımlı olduğu için Seksi sanardım jjsjdjdj yine aklıma geldi futbolcu bacağı gibi mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Halbuki kıvrımlı olduğu için Seksi sanardım jjsjdjdj yine aklıma geldi futbolcu bacağı gibi mi
Sevgilin bacakların Roberto Carlos gibi derken sana sataşmak için öyle söylemiş ama tabi ki kalın olduğunu söylemek de istemiş olabilir çünkü her şakanın altında bir gerçeklik payı da var, çünkü onu söyleyebilmek için düşünmüş olması gerekir. Tabi soru troll değilse 🙃
Bacakların Roberto Carlos bacağı gibi değil mi o bacak kolay kolay ulaşılabilecek bir seviye değil böyle olması lazım 😀

O bacak ki şu mesafeden bu golü atabiliyor mesela 😂
https://www.youtube.com/embed/crKwlbwvr88O yüzden hiç kaygılanma bacakların onun dediği gibi değil de senin dediğin gibi. Bir ara Hadise'ye de laf atıyorlardı bu şekilde ama konu Beyonce olunca ağızlarının suyu akıyordu jdksks
O yüzden hiç takma 🙃
Sadece üst bacağın ince olduğu için alt bacağın ile eşit orantıda duruyor. Birazcık üst bacak çalışarak bu sorunu (orantısızlığı) giderebilirsin
😂erkekler işte durduk yerde beni çok şaşırtıyor bu düşünceleri boş ver gülüp gecmek en iyisi böyle şeylerde onlar çok düşünmüyor zaten söyledikleri seyleri
Cevap
103Cevap
Hayır, sevgiline en çirkin erkek fotosu bul ve onu göster buna benziyorsun diye.
:D
Ben niye sabah sabah buna güldüm
sebebi ne ben sana açıklayım mı ama birleşik tut bacaklarını
hazır olda
Düzelme şansı var bayan olduğun için biraz daha esneksin 22 yide doldurmadıysan az da olsa egzersizler ile düzeltebilirsin
Ayyyy erkeklerin kadın bedenini instada gordugu bol efektli, super acili fotograflardan ibaret sanmasi.
Super bacaklarin var, gayet sekilliler muhtemelen baldirlarin daha dolgun oldugu icin oyle dusunuyo da yani? normal kadin bacagi iste, hatta sekli dedigim gibi gayet guzel. Begenmiyosa ayrilsin of
Üst bacakların oldukça iyi alt bacak arkası biraz oran olarak geniş kalmış. Futbolcularda orası kastan dolayı geniş olur.
Gayet zarif duruyor fiziğin fotoda
Ayıp etmiş açıkçası. Bundan iyisi manken olurdu zaten.
Terlik ve çoraplar daha çok dikkatimi çekti sjsjsj
Bacak kıvrımı seksi olmuyor kızda vücut kıvrımlı olsun istenir senin bacakların çarpık kız bacağı sütun gibi olur ayrıca bacaklarında kısa belli açma derim ben bacakların kapalı tarzda giyin hoş bi görüntü değil😀
katılıyorum sana😂
kanka eniştenin gözlerinde problem olabilir bir göz doktoruna götürmeni tavsiye ediyorum ne carlosu alakası bile yok
Terlik çorap etek üçgeninde gözüm kanadı bacaklarını göremiyorum bile 😂
Abla bu nasıl bacak köy yolu gibi engebeli gel sana bacaklarımı atayım bembeyaz etli ve düzgün bacak gör dndomdelep
Tavuk musun sen bembeyaz etli ne
Maşallah her yerinizi böyle paylaşın. Geleceğin annelerine bir alkış alalım. Babalarının gururu bunlar. Eminim erkek arkadaşında gurur duyardı buraya bacaklarını çekip attığını öğrense. Maşallah
Evet nerden bildin
@gaddarım lan 48 kiloyum küçücük götüm var hahaha tutturamadın
Roberto Carlosun belki 10 yaşında ki hali gibi olabilir
jdlfkddd erkekler kapatılsın ya cidden hayir normal bence bacakların
Saçmalamış ayıp ve öküzlük etmiş. Arka adelelerin gelişmiş. 10 yıl sonra göbeği memesi sarkacak sıradan bir kadını düşünüp seninle gurur duymalıydı hâlbuki
bana sen sanki çakma kızsın gibi geldi. CD falan olmayasın :D
Ne?
Hadi be ordan 😂😂😂
saçmalamış. beğendiği kadın bacağı nasıl merak ettim. jartiyerle karşısına çık bak ne oluyor. ellerini bacaklarından ayıramaz köftehor.
bence gayet güzel bacakların var. böyle bacağı olan partnerlerimle çok eğlenceli vakit geçiriyoruz :)
Ne alaka la bacakların kaslı değil ve geniş değil üstüne 1.50 kız bacsğı bu klasik
160 boyum
Hahah terlikler ve çoraplarla bacaklarına bile bakamadım 😄
Kısa aynı benim karım gibi hiç sevmiyorum ya kış akadin kafin gibi durmuyor fizik kötü oluyor hiçbir elbise yakışmıyor ah ah
Bacakların carlos gibi değil ama ayakların taraklı galiba
Yoo değil
Ayrıl mk zayıf olmak 2000lerde modaydı ayrıca cok da kalın değil
48 kiloyum zaten
Bacak iste bana normal geldi citi piti mi olcakmis carpik curbuk bacak dedigin etli olur
ha iyi bendede var aynı sorun biraz :D
Kiz sen roberto carlos isen vay benim halime hskdhsj
Sevgilin +18 filmler yerine futbol maçı izlediği için sevinmelisin bence
Ben sevmiyorum bu bacak tipini ama Allah vermiş yani kesip atacak halin yok boş ver
Calfların biraz belirgin o kadar. Sevgilin mecaz’ın b*kunu çıkartmış
Yukarı bacaktan belli olur o aşağıdan değil hayatım:)
Kıvrımlı bacak seksi mi olirmuş😂 ilk fefa duydum.. evet sevgilin hakli bacaklarin. kotu biraz kız bacağı sütün gibi olmalı yukaridan asagiya da dengeli sekilde incelmeli.
Sevgilin bu bacakları okşamak yerine bunu dediyse kesin pasifdir
Erkek arkadaşın futboldan zerre anlamıyor...
Kendi dünya starı zaten ayrıl gitsin terbiyesiz kalas
Doğru söylemiş takılma skoda bacak derler en fazla o yanlış söylemiş :D
Ergenlik döneminde kalsiyumu eksik almaktan olur kemiklerin uzaması yerine vücut ağır gelir ve ya ağır kaldırır bacaklarda yamulma olur kemikler çünki ergenlik döneminde yumuşaktır
bendede var aynı sorun yoksa yazmazdım
Normal esmer bacak işte. Öyle kaslı felan da değil.. gayet de güzel
Buğday tenliyim aslında ışıktan öyle durmuş
canımsın senin manita çok seksi bacağın var etek de çok hoş olmuş
Ayaklarında baya güzele benziyor
abartmış biraz. necip uysal'a daha çok benzettim ben.
Carlosta 65 santim basen var. Kaslı bacağın başka faydaları olabilir ama görüntü kötü değil takılmış
senin o baldirindaki kivrim bende olsun diye ne kadar spor yapiyorum biliyo musun? kramp giriyo hep bacagima. erkekler bos seyler takilma onlara
Sevgilin Roberto ile aldatıyor mu seni acaba 🥺
😂😂😂😂bilmem
Kalin degilde kaslı bacagin var ondandir ama kotu mu hayir tabi ki
Kıvrımlı bacakların var yürüyüş şeklinde güzelse bence tadından yenmez 🤭
dik durunca, omuzda ya da açınca nasıl acaba.. iyi ama.. üzülme.
Seni kırmak istemem ama sadece çarpıksın ondan öyle görünüyor kuzum. İnsanların ne söylediğine bu kadar takılma.
Bence söylediklerine takılma hiçbir sorun yok bacaklarında gayet güzeller
Gayet güxel gözüküyor bacaklar. aşırı kalın değil olması gerektiği kadar
Çorapları bi çıkart ya
Terliklerine aşık oldum.
O kendi k. çın. a baksın!
Erkoların mal laflarına takılma gitsin incesini bulsun uyuz oluyorum şöylelerine
İnsan sevdiğine kırıcı laf etmez.
Mesele bacaklarının nasıl olduğu değildir 😔
Bence güzel zaten guzel oldugu icin demiştir carlosun bacakları kaslı çirkindegil bu arada
Onu bilmemde bacana bakiyorsa... seninde gozlerin coskuna benziyor...
6 numarada oynar mısın
Olur 😂
Hey maşallah tosun bacağı mübarek
Konuştu 107 yaşındaki zebani
Den bi de benjmkileri gör
Travesti gibi.
İstersen bir tepik de kafana atabilirim de
daha çok di maria
Roberto carlosun bacakları bir defa 😂
Sevgilin hiç carlos bacağı görmemiş
Evet, futbolcu
Değil sevgilin beğenmiyor mu seni