Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler genelde sporu fiziğini baştan aşağı değiştirmek için değil yaşadığı travmatik olayları sinir krizlerini streslerini atmak için bir araç olarak kullanırlar zamanla bu yaptığı spordan verdiği acıdan keyif almaya başlar ve bağımlı hale gelirler hayatının bir parçası olur resmen. ama başlama nedenleri çok çok büyük bir çoğunluk ile yaşadığı travmatik olayları sinir krizlerini streslerini atmak olur ve her insanın hayatında böyle olaylar vardır o yüzden her erkeğin spor yapması şart
Yapan kazanıyor 😂17 yaşında erkek kuzenim var 1.80 boy 83 kilo ve karnı sanki dizili tuğla gibi kolları omuzları çok geniş bacak baldırları zaten efsane 👏🏻 Tüm vücut tüysüz sadece aleti ve onun etrafın kıl büyüyor onu da iki gün de bir alıyorum diyor. Aynı zamanda manikür pedikür yaptırdık 41 numara sanki kız ayağı gibi ayakları var. Ben ve etrafımdaki tüm zilliler hayran ona 😍
bir erkeğe aşık olmam için tabii fiziği önemlidir ama kaslı bir fizik aramayan ben için fitness çok da etkili değil. ben genelde yüz güzelliğine bakıyorum. ama şu var yağlı bir erkek de tercih etmem
Cevap
5Cevap
Kadınlar yakışıklı ama fiziği normal olarak bir erkekle sevgili olur ama fiziği iyi ama yakışıklı olmayan bir erkekle sevgili olmaz.
var tabi. vücut ta güzel olmalı. hangi kız kaslı bir erkeğe karşı koyabilir
Yakışıklı ama kassız olmuyor mu
herkes öyle veya böyle bir şekilde hareket etmeli.
evet var, daha yakisikli olsun iste
Nasıl daha yakışıklı olurken ne alaka
zaten yakisikli, spor yapsin daha da yakisikli olsun
Kaslı olacağı için mi
Kas daha mı yakışıklı yapıyor
evet kas daha yakisikli yapiyor
Gerekli
Niye
Kizlar öyle seviyor
Yapmasam böyle olmam ondan
Doğuştan kas olmadığına göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?