Emek Verilmiş Kalça Ne Kadar Dikkatinizi Çeker?

Oldukça Fazla
Yeterince
Normal
Az
Hiç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Emek Verilmiş Kalça Ne Kadar Dikkatinizi Çeker?

Benim için kadının kalçası önemli değil. benim dikkatimi fiziği değil karakteri çeker. çünkü kalça herkese de var ama karakter herkes de yok.. bu yüzden de bir kadının yüreğini severdim ve eğlenceli olmasını zekasını davranışlarını bunlara bakarım ilk önce
Emek verilerek şekillendirilmiş vücudun herhangi bir yeri dikkat çeker, çünkü farklı olan ve estetik olan her zaman dikkat çekicidir. Kalça da bunlardan bir tanesi hatta son zamanlarda en önemlisi.
Çoğu kişi kalça geliştirme peşinde ki evrimsel olarak da böyle bir ilgi hep vardı. Belli bir noktaya kadar estetik olarak dikkat çekiyor, o noktadan sonra ya bu da çok absürd olmuş denilecek gibi dikkat çekiyor 😀
Galiba şimdi dolgun gösteren şeyler de çıkmış ama her zaman doğal yollardan oluşan daha dikkat çekici 💪
Cevap
18Cevap
sadece dikkat çeker mi diye soruyorsan evet fazlasıyla dikkat çekiyor. güzel görünüyor mu diye sorarsan hayır. son derece itici görünüyor.
Artık onda bile emek var. Nalet olsun içimdeki insan sevgisi diye diye gezeriz artıkın.🙄
Normalde Güzel ama Görselde ki gibi ise hoş görünmüyor bence
Emek verilmesi önemli değil biraz büyük ve dolgun olsun her türlü çeker
Et parçası ile işimiz olmuyor. Araçta da hava yastıkları var. 😃
Direk dikkat çeken en güzel şey kalcasir emek verilmiş olan direk belli eder zaten
Dokunmak temas etmek okşamak masaj yapmak isterim 😊🤗:)
gayet dikkat çeker bence abla ama emek derken ne yaptın mesela? bende yapmak istiyorum artık biryerden başlamak istiyorum ama ne yapcam bilemedim :(
Fitness, plates vb.
Squat sence yarar mı? Tamamen kadınsı hatlara sahip olmak istiyorum abla
Emek verilmiş kalça en dikkat çekeni en kıymetlisi. Öyle kadına can kurban.
Şu fotoğraftakiler gerçekten çalışarak mı oluyor hep merak etmişimdir
Şu kızlara dönüp bakmiycak erkek yoktur
Oldukça dikkatimi ceket
Oldkca fazla, baktırmalı
Bu tipler iğrenç gerçekten dönüp bakmam bile
bence hoş duruyo
Oldukça fazla
İğrenç ötesi berbat mide bulandırıcı
Bu şekilde hiç çekmez :)
Az..
Sekse kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?