Hangi forvet bu sezon gol kralı olur?
Aboubakar
İcardi
Dzeko
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi forvet bu sezon gol kralı olur?
Aboubakar'ın hiç damga vurduğunu görmedik icardi ve dzeko arasında gider yarış ikiside kaliteli ayağa sahip. Dzeko bir tık daha iyi o da gelen topları değerlendirme istatistiği daha yüksek. Topu kaybetmiyor saklıyor boşta birisine asist çıkartıyor topu ileride tutuyor vs
Sen ligi izlediğine eminmisin knk :dd
Adam geri gelip alıp gidip gol atıyorsa sizin takımda sorun vardır demekki adama topu goturemiyorsunuz bir de bu açıdan bak. Pek çok o şekilde forvet gördüm zaten adamı kötülemedim iyi forvet dedim ama öyle sezona damga vuracak bir sezon geçirmedi hiç. Bak icardiye adam tek başına koca bir takımı şampiyon yaptı
@ᏦuᏒᎪᏞsıᏃ abicim adam iyi forvet diyorum zaten kötü forvet diyen yok. Ama sezona damga vurmuyor buradaki mesele o. Beşiktaş'ı ipten alabiliyor mu? Alıyorsa bunu kaç maç yapıyor? Sırtında taşıyor mu? Beşiktaş'ı imkansız bir noktadan şampiyon yapabiliyor mu? Herkes iyi oyuncu olabilir ama herkes damga vuramaz. Arada ince bir çizgi var.
Tartısmaya gerek yok kardeşim sal gitsin Gezen forvetin yanına sabit santrafor koy golü sabit olan atar cünkü rakip satoperler Gezen forvetle ugraşmaktan saklanan adamı göremez, icardi iyi bir bitirici fakat mükemmel takımı alıp götüren bir golcü değil sana bunu eski bir futbolcu olarak yazıyorum hayırlı geceler
Cevap
13Cevap
Net icardi olacaktır. 20-30 arası net. Dzeko 20 göremez. Aboubakar da 20 yii goremez.
Dzeko derdim lakin biz kaybedenler kulubunde olduğumuz için icardi diyorum doğruya doğru dzekoda iyi ama icardi daha iyi damga vuracak kiside icardi olur buyuk ihtimal
Yine İcardi, 25 atar
Bir beşiktaşlı olarak İcardi diyorum.
Süper ligde abubakar kadar tehlikeli adam yok
Dzeko İcardi yi arkadan zorlar anasını ağlatır
Abu bakmak, Abu atar.
Söylenmedi hiç sana layık düşler senden önce
Tutsak yüreğim, biliyorsun sende ince ince
Mauro İcardi 💛❤️
Mauro Icardi
İcardiii
Dzeko fark yaratacak
Dzeko 🙏💙