Spor İcardi gelir mi̇? caner2907 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merabalar icardi gelir mi sizce? Evet gelir Hayır gelmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İcardi gelir mi̇? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Gelsin ya hem başarılı hem havalı bir futbolcu 0 8 Yorumla caner2907 +1 yıl Hem yakışıklı demek istedin hshshd Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yani ilgi cekmeyi başarıyor diyelm benm karizmatik algıma biraz ters birisi olsa da takdire şayan Yorumla caner2907 +1 yıl Karizma algın nasıl tarif eder misin Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Esmer olsn bizim olsn Yorumla caner2907 +1 yıl Beni tarif edeceğini biliyodum sbhshsj Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha evet Yorumla caner2907 +1 yıl Mesaj atamıyorum senden bekliyorum kirmazsan sevinirim hdhdhdhhd Yorumla caner2907 +1 yıl Hadi beee yapma birsu gözüm mesajlarda kaldı sjhdhdhdjs Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Evet gelir 1 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çok naz yaptı gelen gelir giden giderdi şimdiye kadar. Böyle bir taraftarı böyle bir sevgiyi başka hiçbir yerde bulamayacak 1 0 Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Bir Galatasarayli olarak sonuna kadar gelsin istiyorum ama araplar bize birakmayacak gibi görünüyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gelmesin gitsin yeter artık su adamdan bıktım 0 5 Yorumla caner2907 +1 yıl Sen fenerlisin galiba shshhs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her yerde goruyorum bu adamı bıktım Yorumla caner2907 +1 yıl Hangi takimlisinl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tutmuyorum Yorumla caner2907 +1 yıl Tamam oyle olsun 😂 Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İcardi diyince aklıma Aşkın Olayım geliyor. 0 1 Yorumla caner2907 +1 yıl Ne güzel işte adam aşkı hatırlattı hepimize Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Takip etmiyorum durum ne şu an 0 2 Yorumla caner2907 +1 yıl Durum aynı bekliyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha doktorlara soran hasta yakını gibi oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gelsin ya hem başarılı hem havalı bir futbolcu
Hem yakışıklı demek istedin hshshd
Yani ilgi cekmeyi başarıyor diyelm benm karizmatik algıma biraz ters birisi olsa da takdire şayan
Karizma algın nasıl tarif eder misin
Esmer olsn bizim olsn
Beni tarif edeceğini biliyodum sbhshsj
Haha evet
Mesaj atamıyorum senden bekliyorum kirmazsan sevinirim hdhdhdhhd
Hadi beee yapma birsu gözüm mesajlarda kaldı sjhdhdhdjs
Evet gelir
Çok naz yaptı gelen gelir giden giderdi şimdiye kadar. Böyle bir taraftarı böyle bir sevgiyi başka hiçbir yerde bulamayacak
Bir Galatasarayli olarak sonuna kadar gelsin istiyorum ama araplar bize birakmayacak gibi görünüyor.
Gelmesin gitsin yeter artık su adamdan bıktım
Sen fenerlisin galiba shshhs
Her yerde goruyorum bu adamı bıktım
Hangi takimlisinl
Tutmuyorum
Tamam oyle olsun 😂
İcardi diyince aklıma Aşkın Olayım geliyor.
Ne güzel işte adam aşkı hatırlattı hepimize
Takip etmiyorum durum ne şu an
Durum aynı bekliyoruz
Haha doktorlara soran hasta yakını gibi oldu
İcardiyi sktm öldü