Arkadaşlar Fitness'a başladım sizce en dikkat çeken vücutta en hoş gözüken kas hangisi?
Göğüs Kası
Karın Kası
Bacak Kası
Kol Kası
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kızlarda en çok beğendiğim gluteus maksimus kası :))) ama senin için en önemlisi bacak kası... çünkü en büyük kas kütlesi bacaklar en şekilli de onların durması lazım diye düşünüyorum...
belden yukarısı komple ilgi çeker...
Omuzların geniş, belin ince olması. Direk karın kası yapanlar çok çirkin duruyor. Cristiano Ronaldo
en güzel örnektir bence :)
Bence çok korkunç duruyor link verme hakkım olsa atıcam ama yok :( Cristiano ronaldonun tatilde sarı şortlu bir resmi var orada tam silüeti ortaya çıkıyor. Belin ince olmasından kastım üçgen vücut. Mesela David Beckham'ın kaslarını beğenen hiç bir arkadaşım yok çünkü dikdörtgen ve kalas gibi duruyor ama Ronaldonunkiler buz kalıbından çıkmış gibi... Onunkilerin tam kararında olduğunu düşünüyorum fazla kas yapınca da kas yığını bir görüntü ortaya çıkıyor.
baktım bence kalas gibi duruyor :( Tabi bu benim fikrim. Kuzenlerim de body yapıyorlar ve onlarında vücudu aynı o adamınki gibi. Ama aldıkları tepki hep ''hayvan gibisin şeklinde. Galiba erkekler öyle daha iyi hissediyor fakat kızlar için aynı şeyi söyleyemem maalesef :)
rica ederim :)
bilmiyorum ama sırf onun kaslarını görebilmek için arkadaşlarımla mens health aldık :D
Çok aşırı kaslı olmaman şartiyla biraz kas yapman bence daha hoş olur ve dikkat çeken en önemli kas musculus rizorius:-)
Hayır:-) Bence tebessum eden erkekler kaslı erkeklerden daha cekiciler de ondan:-) Bence spor daha çok birinin dikkatını çekmek için degilde saglık için yapılmalı ama bu sadece benim fikrim;)
tabiki iyiolur... daima fit görünmek güzel birşey:-)
rica ederim...
Cevap
7Cevap
en iyi gelişim ve en yüksek performans için bacak kası çalışmalısın kanki :))
karın kası güzel de omuz ve göğüs dışardan görülenleri
kol kası en çok çekendir. 45 cm kol herkesin ister istemez ilgisini çeker
kızlar adonise ve omuza bayılırlar
sen bilirsin
Bence karın kası şart
Karin kasi coggg hosss💖💖
Hepsi önemli biri eksik kalırsa olmaz
Kol Kası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar