Ben genelde çok kalabalık ortamlarda yürüyemiyorum Yani bir insanın çarpması düşme riskim söz konusu olabiliyor, bundan kaynaklı olarak da yazlığımızın önünde park var ve onun geniş alanında yürümeyi tercih ediyorum.
Günaydın; dağda bayırda yürümek gibisi yok, doğayla iç içe olursun, sisli ormanların içinden geçersin. Bazen düşersin kalkarsın, zirveye ulaştığında oradaki manzara paha biçilmezdir. Kışın ayrı güzel olur yazın ayrı güzel. Hele birde kamp yapma şansınız varsa tadından yenmez. Gece yürüyüşleri çok daha başkadır. Hepsi ayrı güzel ayrı adrenalin doludur. Yağmur sonrası bir dere yatağının yanından geçerseniz topraktan yeni fırlamış mantarları görme şansınız olur. İmkanınız varsa toplar onları mangalda kızartıp yersiniz. Doğaya çıkmayan insanın kalbi taşlaşır. Çıkalım. Mutlu bir gün dilerim.
Genelde sosyal medyadan yürüyorum, bazen de iş arkadaşlarına yürüyorum yani iş yerinde. Tabi dışarı çıkınca da şöyle otantik bir mekanda güzel kız görünce yine yürüyorum. Baya egzersizim var yaani