AKP yeni dönemde yaklaşık 10 Milyonu aşkın Suriyeliyi daha ülkemize getirmek istiyor. Doğru zaman doğru Adam mı sizcede? ↗
ilk güncellememdeki sorumada yorum yapabilirsiniz. Teşekkürler iyi akşamlar😀
Dünya kupası öncesi Fenerbahçe olsaydı şu an Fenerbahçe açık ara liderdi ama şu an bile bitik Fenerbahçe'den korkuyorlar son haftalarda iki beraberlik yerine iki galibiyet alınmış olsaydı bu takım yine şampiyon olurdu kendimce artık şunu diyorum sezon bir an önce bitsin hatta bu hafta bitsin ligi bitirtmeyiz diyenler şampiyon olsunlar bir Fenerbahçeli olarak şunu rahatlıkla diyebilirim ki bütün takımların tek derdi Fenerbahçe'den puan veya puanlar kazanmak başka bir amaçları yok.
çok doğru 😄
Fenerbahçe'nin kadrosuna Di Maria Mbappe Neymar Messi Ronaldo bile dahil edilse hocamız Pep Guardiola'da olsa bu takımı şampiyon yapmazlar yapmamak için daha fazla çaba gösterirler bunu da bilmeyen yoktur değil Türkiye'de Dünya'da bile bilmeyen yoktur.
Bunu bana son haftalarda her maç iki penaltı kazanan takımın taraftarı olarak mı söylüyorsun yoksa gördüğünü mü söylüyorsun ona göre cevap vereceğim sana.
Evet Galatasaraylıyım ve verilen penaltılar doğru sizinkilerde doğrudur çoğu ama hakem diye ağlamanın mantığı yok jk maçında kazandığınız penaltıyı tüm Türkiye gördü sonra ceza saha dışında adamınız düşürüldü penaltı verildi bak Galatasaray 6 ay yönetim değiştirdi sizin için diyorum kulübünüz iyi yönetilmiyor böyle avutamazsınız kendinizi suçu yönetimde arayın hocada arayın 1 tane derbi galibiyeti yok küme düşen takımlara 8 puan bıraktınız yani tek suçlu hakemler mi
Fatih Karagümrük Galatasaray maçında atılan gollerden birisi ne faul ama devam kazanılan penaltının birisi tam tiyatro ama karar penaltı şovmen penaltıyı kaçırdı işte Allah'ın adaleti hemen sonrasında Fenerbahçe İstanbulspor Fenerbahçe'nin nizami golü iptal sonuç ne beraberlik kimse uydurmasın boşu boşuna sezonun şampiyonu zaten sahada değil masa başında belirlenmiş sezon başı Muslera ve Gomis olmasaydı acaba Okan Buruk hala takımın başında kalır mıydı? Asıl soru şu dünya kupası öncesi Fenerbahçe olsaydı Galatasaray şampiyonluğun en büyük adayı olabilir miydi evet yine olurdu sebebi de şu her maç ağlayan hocası yöneticisi var ligi bitirtmeyiz diyen Erden Timur'u var ve millet koskoca bir sezon evinde her hafta canlı tiyatro izliyor sezonun özeti bu.
Diyorsun ya dünya kupası öncesi Fenerbahçe olsaydı diye adamlar dedi size sahanda Galatasaraydan 3 10 kişilik Bjk den 4 ye diye 2-0 yaptığın maçta 3-3 kal zaten çoktan kopmanız lazımdı yarıştan kaç defa son dk gol attınız sanki fenern lehine hiç hata yapılmamış gibi konuşmanız saçma bende isterim hakemler herkese adil olsun senin mantıkla bakarsak fener 10 yıldır hakemler yüzünden mi şampiyon olamıyor 2 sene önce sivası yenseniz şampiyondunuz biz 2 golle kaçırdık yani futbol bu 10 hafta iyi oynamakla olmuyor Galatasarayda 14 maç ard arda kazandı mesela haketmedi mi yani şampiyon olmak istiyorsan ya derbi kazancan ya da anadolu kulüplerini yenicen sen ne zaman gördün fenerbahçenin hiç derbi kazanmadığı sezon lütfen objektif ol sizin için diyorum yoksa banane
Şöyle de bir durum var üstündeki forma sarı lacivert olunca kırmızı kartlar tereddütsüz çıkarılıyor ama sarı kırmızı forma olunca eller titriyor var bile müdahale etmiyor bunu da görmüyorsan sen ve senin gibilerle futbolu konuşmam bile.
Herşeyi hakemlerde aramıyorum ama bu takımın önünü kesmek için her türlü pislikler yapıldı otobüsü kurşunlandı sözde şike davası adında fetö kupası kuruldu ve dönemin başkanı Aziz Yıldırım çıktı dedi futbol değil ülke elden gidiyor diye bas bas bağırdı yetmedi dönemin TFF başkanı Göksel Gümüşdag çıktı Fenerbahçe maçlara çıkmazsa sonuçlarına katlanır dedi tüm bu olaylar malum kulübün başına gelseydi yer yerinden oynardı ki gel gelelim daha suçlular bile bulunamadı anlatabildim mi azda olsa?
Alanya maçını diyecek kadar geriye gidiyorsan çık delikanlı gibi de ki Çaykur Rizespor maçında Diagne adamları yaka paça indire indire gitti pozisyon golle sonuçlandı ve hiç kimse müdahale bile etmedi ama sen ve senin gibilerle sorarsak o pozisyonda faul bile yoktur dimi 😀 Konyaspor Fenerbahçe maçında Valencia topu omzuyla indiriyor pelkas golü atıyor hakemler hemen bir müdahale pat gol iptal geçin bu boş işleri.
Olabilir bu sezonda isterdim ki Adanademirspor şampiyon olsaydı hatta Fatih Karagümrük şampiyon olsun isterdim. Bu ülke yirmi yıldır tek bir adamın iki dudağının arasından çıkan kelimelerle yönetildiyse Ali Koç Fenerbahçe'nin başında beş sene durmuş çok mu?
Evet diagne nin pozisyonu faul ben geriye gitmek için söylemedim her takımın hakkı yeniyor bu ligde onu belirtmek istedim sadace sahanızda size 3 attık o maçta bir tane hakem hatası söyler misin bana veya bjk 10 kişi kaldı haksız penaltı ile öne geçtiniz 4 tane yediniz Fenerbahçe güçlü kadro kuramıyor ha şuna eminim ben objektifim kim min jae olsaydı bu sene sizfe hala puanlar eşitti belkide öndeydiniz
Cevap
18Cevap
Fenerbahçe kazanır bence 3-2 ama belli de olmaz ikisi de iyi takım şu an.
Galatasaraylı olarak Trabzonsporu destekliyorum. Zannımca sorunun sahibi de Fenerbahçeli ki en alt şıkka Trabzonsporu ekledi Ts yazarak.
evet FB liyim, bugün değil daha bekleyeceksiniz, gs formanı çıkar şimdi ts giy 😂
anket normal yani 1 x 0 x 2
yani 1 evsahibi takım
0 beraberlik
2 misafir takım yani art niyet aramak anlamsız cimbomun kızı 😂
cebinize para mı giricek oğlum bırakın futbolu
pislik yapmaaa ver skor git 😎
Trabzonsporlulari sevmiyorum gönlüm Fenerbahçeden yana
helal 😎
aynen, sonucada rahat gittik 😀
Trabzonspor'un 3 büyüklerle olan hiç bir maçı derbi olmadığı halde neden derbi diye geçiyor yıllardır bu ulkede
ben düz sordum aslında ama küçük admin dokunuşu olmuş. Bende aynı düşünüyorum 👍 maç ne olur
Bizim yeni hoca iyi de kadroyu yapılandırdığında sonuç alacaktır. Şu an biz Fenerden daha kötüyüz
daha iyi hoca almalıydınız, taraftar ve yerel medya onu cız bız eder, gelecek yok onla bence
Hırvat futbolu bizim ülke de iş görür de ne kadar yaparsan yap bizim ülkeye Guardiola da gelse yuhalanır kafa olarak sıkıntılıyız :D Klöpp özetledi zamanında bizim ülke futbolunu
o da doğru 😂
Kısacası her gün derbi oynansa da sarmıyor Allah yardımcımız olsun :D
ligin kalitesi çok düşük bak dünkü maç ne güzeldi ŞLigi bir saniye yerimden kalkmadım
O kadar düşük ki psg grubundaki israil takımı maçları bile o kadar güzel geliyordu. City falan zaten bize göre uzay futbolu Allah'tan onlar var yani :D
Horon tepen aslan emojisi olsaydı koyardım buraya :D
Bugün Trabzonluyuz :D
😂😂😂
Ts de kötü ama
İnşallah ts kazanır hadi bakalım Karadeniz fırtınası 😘
Ts yap bi guzellik de haftaya şampiyonluğu ilan edelim
Trabzon kazanır cumartesi mayıslar b izim olur :D :D :D :D
Ben Beşiktaşlıyım ama hamsilere karşı sempatim var :). Onlar kazansın. Trabzonspor diyorum.
o arada puan olarakta FB ile eşitleyim diyorsun 😇
Bi taşla 2 kuş😂. Ama sempatim var derken yalan değildi. Severim hamsileri
mevsimi değil hamsinin 😎
fener ilginç şekilde iyi oynadı ikinci yarı
galibiyet güzeldi
Normalde kaybederdi de garip bir şekilde önde
neden, ts bu maçtan önce 4-5 maçtır kötü ve yeni hocada çözüm olmadı
Hadi hamsisporum 1 puan yakışır sana bu maçta
ts forman hazır mı 😂 hadiiii 😅
O kadar da değil biz zaten kendi işimizi kendimiz görüyoruz makara he he
😂
Fenerbahçeli olarak tabii ki💛💙
Fener 😀
İnşallah Trabzonspor kazanır
TS sevgin çok büyük harika
Beşiktaş taraftarıyım
Maç bitince söyleriz.
olur 😀
😀 helal
Şampiyonluk için Trabzonspor kazansın diyorum.
Eee tabiki fenerbahçe kazanır kazanmalı..
Fenerbahçe fenerrrrbahçeeee
Berabere biter ve kazanan Galatasaray olur 😂
Bol gollü olacak
güzel bir izletsinler
maç
Kırmızı kart vara at 1000 tl
Trabzon kazansın
😂 sebep
Karadenizliyim😂
hadi bakalım ama bu futbolla zor bence
Trabzon kazanır
neden