Hep merak ettiğim bir türlü takip etmeye fırsatım olmayan spor dalı, nereden başlıyım önerin var mı bilgim sıfır
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu play offlardan başla acayip çekişme var son saniye de kazanan takımlar, destekleyen ünlü isimlerin yoğunluğu falan, atmosfer çok iyi... O heyecanı, dominasyonu, atmosferi görmen içine çeker diye düşünüyorum. Estetik olarak güzel olan bir şeyi merak edip içine dalıyoruz zaten :D
her gün izliyorum bence gelişme saglıyor bu aralar boston celtics taktikleri değişmiş
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ciddi misin? Çok iyiymiş. Embiid'li Harden'li takımı geçmek için formül buldular. En zor eşleşmeden çıktılar. Tek tek takım değerlendirmesi istesem merak uyandırdın şu an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Los Angeles Lakers
miami heat görebilcegim en iyi takımlardan kendini güzel bir şekilde motive ederse oyunlarını alır
Butler çok şey ifade ediyor. Resmen bir oyuncu bir oyunu ne kadar etkilerin yanıtı :)
Hep merak ettiğim bir türlü takip etmeye fırsatım olmayan spor dalı, nereden başlıyım önerin var mı bilgim sıfır
Bu play offlardan başla acayip çekişme var son saniye de kazanan takımlar, destekleyen ünlü isimlerin yoğunluğu falan, atmosfer çok iyi... O heyecanı, dominasyonu, atmosferi görmen içine çeker diye düşünüyorum. Estetik olarak güzel olan bir şeyi merak edip içine dalıyoruz zaten :D
Video takip kısmını hangi platformdan yapıyosun
Genelde nesine tvden bakıyorum. Harici IP tv tipi olan İnat tv pro apk uygulamadan S Sport kanalları veriyor.
Bu gece genel bir bakış yapar istersen link atarım
Kaydettim oky gönderirsin teşekkürler
Rica ederim. Spora, basketbola birini kazandırmak sevindirici :D
daha ligler bitmedi play off oynanacak henüz net bir şey yok ama favorim Lakers...
Sezondan sonra play off ta alev alev Lakers <3
Play off MVP'si Jokic'in takımı
takım kaptanı ve oyuncuları çok iyi adepte oluyorlar güzel bir sezon geçirirler inşallah denver nunggets
Özellikle evlerinde ki maçlarda yok ettiklerine şahidim. Jokic'i de severiz <3
top oyunları cok gelişti bu sezon cok iyi performans bekliyorum hayırlısı artık
Kazanan için hayırlısı cidden çok çok iyi performanslar var
çok ilgim yoktur ama basketbolda denver nuggets ın bir macını izledim bu kadar iyi oynuyan takım her takımı yener
Ev sahibi olunca güçleri 109 oluyormuş gibi :D
boston da büyük gelişmeler var kendi taktikleri yavaş yavaş oturuyor takımdakilerin dıyologları cogaldı
Boston özüne dönüşleri başaran, uygulayan o yüzden göz korkutup taraf oldurabilen birtakım güzel seri olur konferans finalinde yine favoriler
ben böyle birtakım görmedim takım oyunları herhangi bir takımdan daha iyi
coston celtics adım adım kupaya dogru gidiyor engelleri bir bir aşıyor
Çok zor seriden çıktı yoruldular mı acaba merak ediyorum
boston celtics takım oyunlarını iyi bilen birtakım ataklarında çok güzel oynuyorlar
Tatum vs Butler & Lebron vs Jokic tahminini alayım?
her engeli adım adım aştı ve geliyor lAKERS başka birtakım olamaz
Yok artık Lebronn Jamesss <3
artıkk kral belli denver nuggets geliyor gelmekte olan her engelden cok guzel şekilde geçiyor
Evlerinde harikalar lakin phonixe kaybettikleri 2 maç beni bir duraksattı son dakikalar hep heyecanlı geçecek gibi
lakers tan başkasını düşenmiyorum bu kadar güzel oyuncuları iyi ve anlaşan takım yok herhalde
Momentumu arkasına alınca AD ve Lebron başka seviyeye çıkıyor. Müthiş çekişme olacak <3
miami heat kazancak inşalllah haklarıdır çok güzel ve strajileri cok gelişmiş
Butler da iman gücü varmış gibi hissettiriyor :D
her gün izliyorum bence gelişme saglıyor bu aralar boston celtics taktikleri değişmiş
Ciddi misin? Çok iyiymiş. Embiid'li Harden'li takımı geçmek için formül buldular. En zor eşleşmeden çıktılar. Tek tek takım değerlendirmesi istesem merak uyandırdın şu an
takım oyunları cok taktiksel ve strajik güzel bir sezon diliyorum her takıma
Heyecanlı ve keyif verici ilerliyor. :)
Iyimis ki iyise o alir
Kimse Denver'a şans vermemiş :D
Los Angeles
#Hükümdar
O en iyisi <3
Los Angeles Lakers olur
Bu masa da varsın galiba?
Ne masası ya
Spor=> Basketbol => NBA
Yokum
teşekkürler
Los Angeles Lakers olur gibi
Enbiya şampiyonu bu olacak kesinlikle
Bastır Boston😂😂😊
Tatumcu musun :D
Efsane takim dı bir zamanlar
Şu 4 takım da efsaneleşmeyi ayaklandırıyor diyebilirim. :)
Miami
#Mirliva
Jimmy Butler ve eşsiz hayat hikayesi zirve hak ediyor. <3
L. a 👍🏻
Hayırlısı Lebron'a yakışır <3
Denver diyesim geldi
İlgi var mı basketbola :D
LAL 🥳
Tarihin en iyisinin takımı <3
Aynen, seyir zevki fevkalâde
Takip etmiyorum
Los Angeles