Zayıflama, kilo alma, kas yapma, ayrıca etkisi olmasa bile boy uzatma vs. için spor yapan ama istediği sonucu alamayan var mı?
Evet burada 🤚
Hayır sonuç alıyorum ✌️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Zayıflama, kilo alma, kas yapma, ayrıca etkisi olmasa bile boy uzatma vs. için spor yapan ama istediği sonucu alamayan var mı?
Yağ oranımı azaltmak için başladım hacim ve kas olarak baya büyüdüm ama asıl amacımı gerçekleştiremedim henüz. Diyet yapmakta istemiyorum ama sanırım böylede olacak yani en azından daha şekil duruyorum
Profildeki fotolar güncelse yağlı durmuyorsun evet 😀 böylede kalabilir. İlla istersen diyet şart 🙃
Evet güncel hatta üstüne biraz daha kattım ancak vücut hatlarım daha belirgin olmasını istiyorum ama çokta sorun değil omuzlarım ve göğsüm 2 beden büyüdü sanırım yeterli
Şimdi farkettim bu fotolar geçen yazdan şimdi baya fark var
Kimisi endomorf vücut tipine sahip olduğu için yaptığı spordan çok zor sonuç alır, kimi de hatalı bir yol izleyip mucize gerçekleşmesini beklediği için sonuç alamaz. Ben egzersiz yapmıyorum uzun bir süredir, bayağıdır asıl amacım kilomu sabit tutmak. Bunun için uyduğum bulk makroları şu şekilde;
Eline sağlık güzel cevap olmuş 😀
Ne kadardır sabit?
Rica ederim. Ergenliğimin başında 60 kiloya çıkıp sonra da 52-55 arasında gidip geldim. Son birkaç yıldır da sabit 54 kiloyum düşmemesi için uğraşıyorum.
İyiymiş, umarım sürekli istediğin kiloda kalabilirsin 😇🙏
Kilo alamadığım için o pek mümkün görünmüyor. İdealimden oldukça uzağım.
Aaa isteğin buysa o zaman şu kısımda değişiklik yapmak lazım "Ben egzersiz yapmıyorum uzun bir süredir"
Çünkü metabolizması hızlı vücutlar gerekmedikçe kilo almaz, gerektirmek gerekli 😀
Aynı durumdayız 😂
Gerekiyor ama olmadı bea olduramadım
Bea mı 😀
Orjin burasıysa oldurman lazım ama bea 😂
Ben birçok farklı ağzı kullanırım bulaşıyor bana
😂
Mutluluğunu accık bana da bulaştır ya uykudan mı yediklerimden mi bilmiyorum canım sıkkın
😀
Neler yedin? Ne kadar uyudun?
Havalar da kapattı onun da etkisini ekleyelim 🙃
Doğru burada kar var. Yarım ekmek, lor peyniri, turşu, zeytin ezmesi, siyah çay vee bir şey daha var ama aklıma gelmiyor. Uyku sürem sabit 10 saat ama uykum varken uyumuyor olmam sorun (yeni yemek yediğim için)
Hatırladım Nutella
Yediklerinden değil gibi 😀
Uyku süren epey fazlaymış yalnız, bu da demek oluyor ki beyninin uyanmak için onu heveslendiren bir sebebi yok, o yüzden nasıl olsa bir şey olmayacak fiye uyudukça uyuyor 🙃
Tabi dediğin yemek sonrası uyku ertelemesi durumu da var, doğru.
Yani yemek olmasa durumun şu olacaktı 😂
Uyku sürem yeterli hatta benim için ideal. Herkesin ihtiyacı olan miktar farklı malum. Oyy kedişş. Benim bebeler de önümde uyuyor nasıl uykum geliyor var ya. Bana yemek ağır geliyor çoğu zaman o düşürüyor modumu bir düşündüm de.
Tek seferde çok fazla ve ağır yediğim için
Senin için neden ideal? 🙃
Ihtiyacım bu kadar kendimi bildim bileli o yüzden yav niye olacak
Uyumam lazım çok uykum var ğaaaah
Uyu hadi uyu sindirmişsindir 😂
Bence bu soru alan var mı olarak düzeltilmeli :) Ben şahesen çok rastlamadım istediği sonuca tam olarak ulaşabileni :) Daha çok istikrar meselesi
Düzeltme maalesef olmuyor ama onu da sorarız 😀
Deli gibi spor yapıp istediği sonucu almayan biri olamaz bence 1 günde yaptığın sporu diyorsan onda zaten hiçbir şekilde sonuç alamazsın
Bir 6 ay falan yapacaksın ki sonucu göresin ben 4 seneden beri yapıyorum vücudum çok iyi 😄
Olanlar varmış 😀
4 sene iyi süre 🤩
Cevap
9Cevap
Ben genel olarak sonuç alıyorum doğru yaptığım zaman sonuç her zaman alırım
Yok sevgilimden biliyorum. Ne kadar yaparlarsa yapsınlar asla tam olmaz. Gözünü kas bürümüş adamın.
Bir yerde tıkanacak ama daha var demek ki 😂
Bence de tıkansın hulk gibi gezecek
Buna hazır mısın? 😀
Zaten tek farkı yeşil olmaması...
Oooo 🤩
Onun için de bir çözüm bulursun sen 😀
Sorun değil ki 😋
😂
O değil de bu yorumlarda bir panda eksik sanki, nerede o? 😀
Bana korkularını anlatıyo
😂😂
Yalan söylüyor, onunla küsmüştüm ben...
Aaaa hadi konuşup barışın, ben vesile olayım 😀
sebepte sorularına gitmiyormusum sana geliyormusum kıskanmıs evet öyle olmus
Evet... Beni önemsemiyon gir benim sorularıma gelme sen
Alemsiniz 😂
O değil sadece ben
@Umursamazbirpanda_ üffffff
Sen sus
ne kadar yoğun çalışırsam çalışayım çok uzun süre dayanamıyorum o yüzden sonuç alamıyorum
Zamanla o dayanıklılık da artıyor, pes etme 🙃
Şu anlık spor yapmıyorum yaptığım zamanlarda zayıflama oluyor tabi yediklerimede dikkat edersem
Gerekirse yapacaksın demek ki 😀
Evet gerektiği zaman yaparım şu anlık fit sayılırım 🙂
bende pt ye gectim bakalım 4 ders oldu. bi numarası yok henüz. ama umut işte.
PT ye göre değişebiliyor o ama zaman vermek lazım 😇
Bi dönem oldu evet. Ne yaptımsa kilo veremedim. Diyet spor. Sonra işe başladım kendiliğinden gitti.
İlacın çalışmakmış 😀
Belki de biraz stres olmak veya tam tersi stresten uzaklaşmak 🙃
Üretmek güzel 😀
Topumla o kadar plates yapıyorum yapıyorum hep aynı 🤔
Ne için yapıyorsun onu, yani ne olmuyor? 🤔
Formumu korumak için ama oyuna dönüyor olabilir 🥹
Böyle bakıyorsan kesin oluyordur 😂
Kediler zaten meraklı topla oynamaya 😀
Ama çok eğlenceli platesi çok seviyorum 😜
Belli 😀
İstediği sonucu alamıyorsa yanlış bir şeyler yapıyodur bu kadar basit
Basit 😀
Kilo alamama sorunum vardi düzenli spor yapinca istedigim kiloya ulastim ve yaptikca daha iyi hissediyorum.
Bunu sağlık&diyet ve spor etiketlerine önsöz olarak sabitlemek lazım 😀
Umarım daha da iyi hissedersin 🙏
Tesekkür ederiim 😊
Ben hiç yapmadım ilerde belki şu an zaten vücudum gayet iyi durumda
Şanslı genetiği olanlarda bugün 😀
Çabaladıktan sonra illaki sonuç alınır, ama erken ama geç
Sadece spor yaparak istediklerini alacağını düşünüyorsa kisiler zaten bastan kaybediyorlar..
Yanlış yapıyorsun hareketleri denektir eğer kas yapmak istiyorsan. Kilo vermek içim yapıyorsan da boğazını tutmadığın anlamına gelir kilo vermek için en önemli faktör beslenme sonra sıkılaşmak ve kalori yakmak için spordur
Deli gibi spor yaptığını sananlar onlar
Bu da olabilir 😀
Sporun dışındayım girmek de istemiyorum pek
Neden istemiyorsun?
Hemen zayıflamak pek çok kadının kıskandığı bir durum 😀 fakat sendeki sağlık ile ilgili bir durum olabilir. Mide bulantısı normal değil çünkü, bir muayene olsan fena olmaz 🙃
İşte o yüzden bir muayene, gerekirse diyetisyen desteği alırsan bunu çözersin.
Hiç deli gibi spor yapmadım
Ben sonucunu alıyorum
Öyle yoğun spor yapmadım
Allaha şükür öyle derdim olmadı😁
Benn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?