Bu akşam 19.00'da karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ve Kasımpaşa maçında skor ne olur sizce?

Galatasaray kazanır
Berabere biter
Kasımpaşa kazanır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu akşam 19.00'da karşı karşıya gelecek olan Galatasaray ve Kasımpaşa maçında skor ne olur sizce?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Çok sıkıcı maçtı. Kim ne oynadı bir şey anlamadım, sıfır taktik gibi sanki doğaçlama oynandı hissiyatı oluştu. Bu arada GS'de Olıveıra ve Torreıra'yı beğendim.
Galatasaray'ın oyunu öyle aman aman değil Fakat kadeo kalitesi en üst seviyede.
Çok çok kötü oynadıkları maşı 5-0 kazanabilirler.
Bu da kadro kalitesinden dolayı. Akşam da 3-1 GS alır.
“Bu fotoğraf İtalya’da değil, Galatasaray’da çekildi. Başkan Dursun Özbek’in ustalık eseri!”
Klas adamlar
Cimbom tek farklı sayı ile evinde üç puanı zorda olsa söker alır. Muhtemel skorlar 3-1, 2-1, 1-0
Selçuk İnan maçı verir, Galatasaraylı hocalar hiçbir zaman Galatasaraya karşı puan alamamıştır, Galatasarayın en kötü döneminde dahi.
Volkan demirel aykut kocaman felan sizden hic puan aldımı Peki? 😂
Aykut kocaman başakşehirin kötü döneminde bizden 3 aldı, Konya'da hiç aykutu yenemedik.
Volkan Karagümrükte hem evde hem dışarıda 1 puan aldı halen utanmadan konuşuyorsun aç bak
Yaa boş yapma gördük size karşı Caner'in bu sezon nasıl bilerek kırmızı gördüğünü bizim taylan gibi eski oyuncularında bize nasıl iyi oynadıklarını boş yere algı yapmayın Mart 'ta havlu atacak sınız lige
Aykut kocaman başakşehir de iken 2021 de size yedek kadro ile çıkmıştı keşke önceki seneleri de takip etseydin
Ulan o sene zaten 3 puan aldı bizden Aykut, Caner bizde de disiplinsizdi o yüzden gönderildi her takımdan gönderiliyor bu ne biçim savunma la. Taylanın yanlışlıkla attığı golü gelmiş gündem yapıyor, Emre'nin boş kaleye kafayla auta attığını ne ara unuttun
Maçın özetini izlediğin belli yavrum merak etme bizim eski oyuncumuz adem büyük bizi 2021 de son maçında şampiyonluk tan etmişti
Necati Ateş: Selçuk İnan geldiğinden beri Kasımpaşayı hiç bu kadar kötü görmedim
Knk istek attım özele gel
Galatasaray alır
İcardi
Kerem ve sürpriz olarak
Zanilio gol atacak gibi.
3.0 alırız
Fanatik Galatasaraylı olarak Galatasarayin kazanacağını düşünüyorum ve umuyorum
Galatasaray 1-0 hsldjsldkd
Nasıl bildin
Aferin kız Emine kardeş skor oynasan parayı götürmüştün
4 1 Haydi Bastır Galatasaray
Galatasaray rahat kazanır