Kendisi 1.85 boyunda 107 kilo türkiyenin en sağlam vücut geliştirme sporcularından ve yaşı daha 17 bu çocuk hakkında ne düşünüyorsunuz çocuk 90 kilo falandı şimdi 107 kiloya çıktı ama kilosunu gram göstermiyor full kas çocuk sizce neden?

Kendisi 1.85 boyunda 107 kilo türkiyenin en sağlam vücut geliştirme sporcularından ve yaşı daha 17 bu çocuk hakkında ne düşünüyorsunuz çocuk 90 kilo falandı şimdi 107 kiloya çıktı ama kilosunu gram göstermiyor full kas çocuk sizce neden?
İlaçlı çocuk ancak hırslı gayet de güzel. Yarışmalara katılabilir. Fakat Makine Talha'ya yaptığından sonra hoşuma gitmiyor. Favorim genç sporculardan Demir Citaks...
Evet çünkü yağ oranı imkansız derecede iyi oluyor bu tarz arkadaşların. misal bu arkadaşın en baba %3 falandır. Çünkü yağı bitirmek içinde özel steroidler alıyorlar vücutta tüm yağ parçalanıyor.
Zaten fizyolojik olarak 17 yaşında o kas oranında o yağda olamazsın.
Cevap
17Cevap
Steroidi alıyorsun merdiven alti olmayanlardan. Yapiyorsun sporu pes etmeden. Eğer ki böyle olmazsan ben bisey bilmiyorum
Hikmet sizce stereoidlimi kilosu 107 ama hiç göstermiyor full kas bu benimde tuhafıma gidiyor
Vücudunun belli bir limiti var onu aşmak için steroid almalısın daha fazla gelismek icin bunu kesinlikle yapman gerekiyor ve bence steroidli
Hikmet dogalım diyor ama
İlaçlı olduğunu söyler mi hırsız hırsızım der mi?😂
Kas geliştirici kimyasallardan ne sîki kalkıyordur, ne kalbi sağlıklıdır gerîzekalının. Yakında kalp krizinden gider
Bu çocuk doğal degilmi
1.85 boya 107 kilo ama kaslı duruyor yağlı durmuyor sizce neden
Evet çünkü yağ oranı imkansız derecede iyi oluyor bu tarz arkadaşların. misal bu arkadaşın en baba %3 falandır. Çünkü yağı bitirmek içinde özel steroidler alıyorlar vücutta tüm yağ parçalanıyor.
O kaslar normal yolla o hale gelmez. Dış destek besinleriyle olmuş. Yazık ediyor kendine, sağlığına, yaşı da küçükmüş baksana…
Anabolik steroit içinden geçmiş kendi hayatı kendi bilir
ham steroid, yaşlılığını göremez kalp kriziden gider bu da.
Sizce stereoidlimi hikmet
bu sektördeysen steroid kullanmadan bu vücutlara ulaşamazsın, günde 50 tane yumurta 2 kilo ette yesen mümkün değil.
107 kilo fazla evet kilosunu ve hiç göstermiyor
Anladım sanalda gördügümüz parçalı vücudu olanlarda stereoidli o zaman ronaldoda stereoidli ronaldoda 85 kilo ama adan baya fit duruyor
evet zaten ünlülerin hepsi öyle. kerem bursin de steroide girdi tekrar mesela.
Anladım o parçalı vücutlu ünlü yabancı ya da manken erkekler galba stereoid kullanıyor peki neden stereoid kullandıklarını demiyorlar
kimse kabul etmez ki bunu. mesela bir kadın çıkıp bağıra çağıra ben göğsüme silikon taktırdım, kalçam estetik, burnum estetik vs der mi? bunlar insanlar için utanç kaynağı olarak gözüküyor çünkü doğal değil parayla yapıyorsun.
O kadar steroidi bassam buna bes cekerim ben steroidsiz kas yaptim
Çokta yorum yapmak istemem İranlı Hulk vardı onun videsounu izle onla bu aynı
Tip hiç yok fizik çok abartı ne gerek varki 90kiloylada gayet güzel durur fiziği
Goril faruk kısa boylu olmasına rağmen 100 kilo o da aşırı belli etmiyor. Sanırım sustanonla beraber kas yaptıkları için yağ yakımı hızlı oluyor. Bu oğlanda gayet iyi maşallah.
Hiç bir şey düşünmüyorum, vücut geliştirme sporcusu olduğundan olabilir mi?
Olabilir çocuk 107 kilo ama baya fit duruyor
Emeği çok belli ama çekicilik anlamında gözümde 0
Neden
Çok iri 😂😂😂😂 ve ben aşırı kas sevmiyorum.
Evet natural olmadığını düşünüyordum bende 😂 çünkü doğal olarak yılda 1 kg kas kütlesi koymak bile emek gerektiriyor ama yinede helal olsun 👍🏻
Vücutcu Yalvaç buna bin basar
Eeee ne düşünmemiz gerekiyor ki 😂
vaav çok başarılı bencee
Küre yeni girmiş 107 kg ne masallah
Hiç bir şey düşünmüyorum
Çok itici ya bu kadar abartı kaslar
107 kilo ama hiç göstermiyor kas sayesinde
Seyi de mi full kas acaba
Şeyi kalkmıyordur ilaçlardan dolayı
Çok itici
sn
107 kilo ama hiç göstermiyor kas sayesinde
maşallah
Streodli muhtemelen
Tanımıyorum
Çok kötü bu vücut istemem 😀
Neden?
Çok kötü bir görüntü ya yazık etmiş kendine hafif kas neyine yetmiyor ki 🥲 şişirmiş steroid ile ayrıca cinsel organını etkiliyor kızlara üzücü bi haberim var sjssjsj
Steroid zararlı uzmanlara sorabilirsin
İğrenç
Neden
İlaclıı
Boy 183
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?