Spor Karadeniz Takimlarinda En itici takım hangisi sizce? Swainf Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunların Arasında En itici bulduğunuz karadeniz takımı hangisi Çaykur Rizespor Trabzonspor Giresunspor Samsunspor Boluspor Sakaryaspor Orduspor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Daha fazla katılım olabilir mi Karadeniz Takimlarinda En itici takım hangisi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. rize tabiki hele o bitane başkanı vardı hakemi silahla vuracam diye 0 0 Yorumla
TR_Vikings Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Trabzonspor derim. Haindir bence hep diğer Karadeniz takımlarını çekemez tek kendi olmak ister. 0 2 Yorumla Swainf +1 yıl Ben Samsun derim açıkçası Neden çekemesin kendisi karadenizin en büyük takımı asıl ötekiler çekemiyor İstanbul takimlarinin yalamaligini yapıyor rize samsun filan Yorumla TR_Vikings +1 yıl Karadeniz takımlarını düşürmede ts nin hep parmağı var iyi bak Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bir Artvinli olarak Rizespor. 1 6 Yorumla Swainf +1 yıl Sebebi nedir peki Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Politik sebepler. Yorumla Swainf +1 yıl Ampul kafalı fazla anladım Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Aynen 😁. Yorumla Swainf +1 yıl Trabzon peki? Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Yani büyük takım bir de doğma büyüme trabzonluyum. Ama taraftarını sevmem pek. Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Spor konusunda 325 cevap paylaştı. Çaykur 1 1 Yorumla Swainf +1 yıl Nedeni nedir merak ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
rize tabiki hele o bitane başkanı vardı hakemi silahla vuracam diye
Trabzonspor derim. Haindir bence hep diğer Karadeniz takımlarını çekemez tek kendi olmak ister.
Ben Samsun derim açıkçası Neden çekemesin kendisi karadenizin en büyük takımı asıl ötekiler çekemiyor İstanbul takimlarinin yalamaligini yapıyor rize samsun filan
Karadeniz takımlarını düşürmede ts nin hep parmağı var iyi bak
Bir Artvinli olarak Rizespor.
Sebebi nedir peki
Politik sebepler.
Ampul kafalı fazla anladım
Aynen 😁.
Trabzon peki?
Yani büyük takım bir de doğma büyüme trabzonluyum. Ama taraftarını sevmem pek.
Çaykur
Nedeni nedir merak ettim