Hatırlarsan ilk Ali palabıyık denilen şahısı Galatasaray düdük astırmak istedi sizin Başkan ne dedi hakemlerde insan hata yapabilir diye ben sizin hakkınız yenmedi demiyorum yendi
Verilmeyen gol dediğin 2 kere el gayet normal karar 3 değil 2 penaltı verilmedi. Ayrıca Adana Demir’in hakları da yendi mesela Altay kırmızı görmedi 1 penaltısı verilmedi. Onyekuruu kırmızı görmeliydi.
Sizin sorununuz hakemlerle ve TFF ile Galatasaray ile değil. Başarılı rakiplerini eze eze giden bir takımın başkanı niye böyle saçma polemiklere girsin ki?
Hatırla faulden gol atıp yendiğiniz zaman ağlama emojisi koymuştunuz. Beşiktaş maçında skandal kararla aldığınızda kol bozuk demiştiniz 😁 Demek ki neymiş rakibin canı yanarken iyi sizin yanınca kötü
Biz eskiden Fenerbahçe’yle maç yapıyoruz dediğimizde kesin yenildik diyorduk Ali Koç geldiğinden beri Fenerbahçe’nin korku duyulacak bi takım olmadığını gösterdi yaptığı transferler çöp neden hala suçu başkasında buluyorsunuz
Bak biz başarısız bir adamı 6 ayda kovarak gönderdik siz 5 yıldır tutuyorsunuz hala başarı bekliyorsunuz kaç yıldır sağ bek sol bek yok forvet yok sizde bi onlara bak önce kaleciniz iyiydi ama bu sene kötü şampiyonluğa oynayan bir takımın kalecisi öyle olmaz
Onyekuru Mert Hakan'a yumruk atıyor ve bunu yayıncı kuruluşta göstermiyorlar bile neden acaba gerçi bir arada bir maçımsıda ofsayt çizgisi çizmemişlerdi
Gomis fazla para istediği için gönderdiler yerine aldıklarını söyleyim sana Diagne ligde gol kralı oldu Falcao adamı anlatmaya gerek yok Mitroglou adamın güzel bir kariyeri vardı Eren derdiyok Adem büyük Andone Mustafa Muhammed kırmızı görene kadar iyiydi Hepsini toplasan gomis gibi iş yapmadı
Çünkü rakiplere o kadar az şey yapılıyor ki savunmaya gerek kalmıyor sana bir örnek vereyim Ümraniye Spor teknik direktörü maç sonunda (Galatasaray maçı) hakem çok iyi demiş ben ne yapayım daha kendileri isyan etmiyorlar ki gerçi herhalde Okan Buruk'un yardımcısı olmak istiyor
Bak ben diyorum ki biri gitti ama yerine daha iyileri geldi diyorum. Bende şunu anlatamaya çalışıyorum birtakım kur süper lig takımlarından en çok hangi takımdan alırsın 😁 Fenerbahçeden sadece ferdi ve arda dersin başka yok
Hadii Galatasaray dışında bir örnek vereyim mesela Giresunspor'un Beşiktaş maçında gölü iptal edilmişti neredeyse herkes yanlış demişti ama bana göre doğru
Sanki kendileri etmiyor biz bu ligi bitirmeyiz diyen kim? Merkez Hakem kurulunun başkanının yardımcısını kovulmasını isteyen kim? Gerçi acaba niye başkanı değilde yardımcısı
Canı yanan isteyerek veya istemeyerek bişeyler diyebiliyor. O zaman Ali Koç bunlara destek veren devlet büyükleri de onlardan dedi 😁 senin mantığına göre Türkiye cumhuriyetini şu anki yönetenler devlet düşmanı 😁
Ben Türkiye'de yaşamıyorum Türkiye'de kime sorsam böyle söylüyor ayrıca ne alakası var ben sana hakemlere itiraz etmeye ne gerek var dediğin için dedim
Hayır sabaha kadar konuşabilirim futbol ama ben tüm takımlara oluyor dedikçe sen Sadece Fenerbahçe ye oluyormuş gibi davranıyorsun her takıma oluyor olmaya da devam edecek Türkiye de hakem yok mhk değişiyor kararı veren hakem değişmiyor
Nasıl edemiyor Okan hoca kaç maçı aldı yaptığı değişiklikle 😁 oyun kötüye gitmiyor rakip takıma nefes aldırmazken rakip takımın hızlı oyuncusu olunca acımıyor 😁 son Ümraniye maçında öyle olmuştu 2 kanadı hızlıydı iyi de gidiyordu otoban yaptılar ama biri kırmızı gördü diğeri oyundan çıkarıldı sonra zaten kalemize gelemediler sonuç olarak yenildi
Anlaşamıyoruz değil senin sorunun sadece Fenerbahçe ben diğer takımları da söylediğim için eğer sana evet sadece fenere oluyor desem çok iyi anlayacaktık 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Galatasaray
Biraz erken oldu nshdfxvzcdg
Soru karşıma çıkmış ama 6 gün önceymiş sdkdfdfk benim hatam
Galatasaray olduğu her yerde favori Galatasaray dır. Geçen sene sorsan Galatasaray olduğu her yerde rakip favoridir derdim
Ofsaytımsı skandalından sonra hak vermeye başladım
Sanırım Fenerbahçelisin sizin Başkan başarısızlığını örtmek için sizi kullanıyor farkında mısın.
Tabii canım acaba sizinkiler niye iyi giderken susuyorlar da düşünce konuşmaya başlıyorlar
Adana Demir maçında 3 penaltı 1 golümüz verilmedi
Hatırlarsan ilk Ali palabıyık denilen şahısı Galatasaray düdük astırmak istedi sizin Başkan ne dedi hakemlerde insan hata yapabilir diye ben sizin hakkınız yenmedi demiyorum yendi
Verilmeyen gol dediğin 2 kere el gayet normal karar 3 değil 2 penaltı verilmedi. Ayrıca Adana Demir’in hakları da yendi mesela Altay kırmızı görmedi 1 penaltısı verilmedi. Onyekuruu kırmızı görmeliydi.
Demekki hakkımız yeniyormuş başkanın bahanesi değilmiş Ali Koç gelin tartışalım diyor Dursun Özbek'e o da saha dışına çıkarmayalım diyor niye acaba?
Sizin sorununuz hakemlerle ve TFF ile Galatasaray ile değil. Başarılı rakiplerini eze eze giden bir takımın başkanı niye böyle saçma polemiklere girsin ki?
Hatırla faulden gol atıp yendiğiniz zaman ağlama emojisi koymuştunuz. Beşiktaş maçında skandal kararla aldığınızda kol bozuk demiştiniz 😁 Demek ki neymiş rakibin canı yanarken iyi sizin yanınca kötü
7 puan fark atarak gidiyordunuz en yakın rakibe 6 puan fark olunca mı sesiniz çıktı 😁
Hayır kimseyle sorunumuz yok haksızlıkla bu arada 2 doğru yanlışıkla 3 yazdım ama gol geçerli olmalıydı
Adam kendi demedi mi sanki uyduruyoruz?
Maç içerisinde Mert Hakan yandaş zaten hakeme doğru el diye söylediği görüldü hala neyin itirazı bu 😁
Bırak ya Batshuayi'ye verilen kırmızi kartı hatırlamıyor musun? Beşiktaş'ın sizin kulaklık paylaşımının altına yaptığı yorumu da görmüşsündür
Biz eskiden Fenerbahçe’yle maç yapıyoruz dediğimizde kesin yenildik diyorduk Ali Koç geldiğinden beri Fenerbahçe’nin korku duyulacak bi takım olmadığını gösterdi yaptığı transferler çöp neden hala suçu başkasında buluyorsunuz
Uyduruyorsun saydığın pozisyonların hepsi doğruydu
Bak her takıma oluyor diyorum ben sen hala fenere şu oldu bu oldu diyorsun. Artık bu düşüncelerden çıkmalısın
Atayım mı sana Mert Hakan’ın videosunu
Zaten başkandan memnun değilim camia da kenetlenemiyor ama sen diyorsun zaten hakkınızı yediler diye
En az 4 şampiyonluğumuzu yediler geçmişte
Bak biz başarısız bir adamı 6 ayda kovarak gönderdik siz 5 yıldır tutuyorsunuz hala başarı bekliyorsunuz kaç yıldır sağ bek sol bek yok forvet yok sizde bi onlara bak önce kaleciniz iyiydi ama bu sene kötü şampiyonluğa oynayan bir takımın kalecisi öyle olmaz
Evet sizinde hakkınız yendi Adana demirsporunda yendi
Onyekuru Mert Hakan'a yumruk atıyor ve bunu yayıncı kuruluşta göstermiyorlar bile neden acaba gerçi bir arada bir maçımsıda ofsayt çizgisi çizmemişlerdi
Adam bizi enkazdan devraldı hiç bir şey kolay olmayacak tabii
Sol bek mi yok forvet mi yok? Bir Gomis'i gönderdiniz kaç sene aradınız ha iyi oyuncu orası ayrı
Onyekuru atılmalıydı dedim ama :) ya sizin Başkan oymatmadığı bir adam için 4 milyon euro daha yeni vermedi mi 😁
Satın alma opisyonu vardı zaten zorunluydu yani zaten alacaktık erkenden alıp kiraya verdik
Diyene bak Seferovic'e ne oldu?
Başka takıma olsa onuda söylerim biz Fenerbahçe hiç bir takıma haksızlık yapılsın istemeyiz
Gomis fazla para istediği için gönderdiler yerine aldıklarını söyleyim sana
Diagne ligde gol kralı oldu
Falcao adamı anlatmaya gerek yok
Mitroglou adamın güzel bir kariyeri vardı
Eren derdiyok
Adem büyük
Andone
Mustafa Muhammed kırmızı görene kadar iyiydi
Hepsini toplasan gomis gibi iş yapmadı
Sabahtan beridir niye o zaman Fenerbahçe’ye şu yapıldı bu yapıldı diyorsun 😁 madem herkesi düşünüyorsun
Ligde gol kralı oldu da hepsini sizde attı sanki
Heeh ben de onu diyorum
Çünkü rakiplere o kadar az şey yapılıyor ki savunmaya gerek kalmıyor sana bir örnek vereyim Ümraniye Spor teknik direktörü maç sonunda (Galatasaray maçı) hakem çok iyi demiş ben ne yapayım daha kendileri isyan etmiyorlar ki gerçi herhalde Okan Buruk'un yardımcısı olmak istiyor
Bak ben diyorum ki biri gitti ama yerine daha iyileri geldi diyorum. Bende şunu anlatamaya çalışıyorum birtakım kur süper lig takımlarından en çok hangi takımdan alırsın 😁 Fenerbahçeden sadece ferdi ve arda dersin başka yok
Daha ne olsun Galatasaray'dan da çok oyuncu almam
Hakeme isyan etsen ne etmesen ne sonuç olarak bi kaç hafta sonra yine maçınızı yönetiyor mu yönetiyor eeee
Hadii Galatasaray dışında bir örnek vereyim mesela Giresunspor'un Beşiktaş maçında gölü iptal edilmişti neredeyse herkes yanlış demişti ama bana göre doğru
Trabzon’a kaybetmemiş
Beşiktaş’ı yenmiş
Feneri eze eze Kadıköy’de yenmiş
Başakşehire 7 tane atmış
Hiç birinde hakem konuşulmamış
Sanki kendileri etmiyor biz bu ligi bitirmeyiz diyen kim? Merkez Hakem kurulunun başkanının yardımcısını kovulmasını isteyen kim? Gerçi acaba niye başkanı değilde yardımcısı
4 maç saydın bir zahmet de 4 maçı da hakemsiz kazanın
Yapılanları niye söylemiyorsun?
Canı yanan isteyerek veya istemeyerek bişeyler diyebiliyor. O zaman Ali Koç bunlara destek veren devlet büyükleri de onlardan dedi 😁 senin mantığına göre Türkiye cumhuriyetini şu anki yönetenler devlet düşmanı 😁
Büyük maçlar diye saydım onları 😁
Bugün maç günü keyfim vardı 😁 içine ettin resmen ben maça kadar aşkın olayım şarkısını dinleyecektim be
Ben Türkiye'de yaşamıyorum Türkiye'de kime sorsam böyle söylüyor ayrıca ne alakası var ben sana hakemlere itiraz etmeye ne gerek var dediğin için dedim
Tamam benim de gitti zaten futbol konuşalım diyecemde o zaman gine başlayacaksın neyse kendine iyi bak maçta da başarılar
Hayır sabaha kadar konuşabilirim futbol ama ben tüm takımlara oluyor dedikçe sen Sadece Fenerbahçe ye oluyormuş gibi davranıyorsun her takıma oluyor olmaya da devam edecek Türkiye de hakem yok mhk değişiyor kararı veren hakem değişmiyor
Sadece oynanan futbolun konuşulduğu bir lig istiyoruz bu kadar basit
Senin Türkiye’de sorduğun kişiler hep Fenerbahçeli sanırım 😁
Neyse ama gine aynı şey olacak futbolda da ben sizin oyunun kötüye gittiğini düşünüyorum çünkü Okan Buruk oyuna etki edemiyor
Neyse senle daha fazla hakem falan tartışmayacağım çünkü anlaşılan anlaşamıyoruz bir türlü
Çoğu Galatasaray'lıydı
Nasıl edemiyor Okan hoca kaç maçı aldı yaptığı değişiklikle 😁 oyun kötüye gitmiyor rakip takıma nefes aldırmazken rakip takımın hızlı oyuncusu olunca acımıyor 😁 son Ümraniye maçında öyle olmuştu 2 kanadı hızlıydı iyi de gidiyordu otoban yaptılar ama biri kırmızı gördü diğeri oyundan çıkarıldı sonra zaten kalemize gelemediler sonuç olarak yenildi
Anlaşamıyoruz değil senin sorunun sadece Fenerbahçe ben diğer takımları da söylediğim için eğer sana evet sadece fenere oluyor desem çok iyi anlayacaktık 😁
İzlediysen maçı eğer penaltımız verilmedi haaa bide barış sarı görmeliydi
Ben görmedim penaltıyı ve sarı pozisyonunu da şey dikkatimi çekti adamın ayağının parmakları Mertens'in omzuna geliyor yüzünü tutuyor
Anlatamadım anlamında dedim
Abdülkerim pozisyonu önce bizimki vurduğu için penaltı olması lazım mertens atıyor 😁 kendini çok
Bir şey sorabilir miyim?
Tabi ki
Nicolo Zaniolo'ya 22 milyon euro para veriyormuşsunuz nerden buluyorsunuz?
Yanlış anlama merak ettiğim için soruyorum suçlamak için değil
Önce sezon sonuna kadar kiralık :)
Sonrası zaten kerem nelson torrera gidiyor
O zaman yandınız
Kim kaldı?
Boey de gidiyor onu unuttum :) zaten nelson icardı takası olcak diğerleri de ona gidecek zaten 😁 yanacak bişey yok yenisi gelir
Galatasaray formda alır diye tahmin ediyorum
Şampiyon Galatasaray serim artık diğer maçlar da böyle devam edecek.
Berabere kalırlar ama Trabzonspor kazansa bizim için çok daha güzel olur
Uyduruyorsun saydığın pozisyonların hepsi doğruydu
Bizim en az 4 şampiyonluğumuzu yediler
fenerliyim ama galatasaray alir
🖤🤍