Spor Ali Koç'tan memnun musunuz? ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Merak sadece. Memnunsanız neden memnunsunuz memnun değilseniz neden değilsiniz? Memnunum Memnun değilim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ali Koç'tan memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl bunu sorumda da sordum gerçekten Fenerbahçe ye ne oluyor? fenerbahçeye ne oluyor özellikle dünya kupası bittikten sonraki tüm maçlarında çok kötü performans sergiliyor resmen dökülüyor takım 0 0 Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ali Kov acil gitmeli, yaninda Jorge Jesus da alip, nedir bu sisirdiler sisirdiler birsey yok..Helala olsun GS getirdi takiminin baisna Okan Buruku, en azindan futbulculari , türkiye mentalitesinden anliyor Bu FB yabanci meraki FB bitiriyor. 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Spor konusunda 551 cevap paylaştı. Seçildiği gün bittik demiştim. İnşallah bir daha böyleleri başkan olmaz. 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 350 cevap paylaştı. Aziz başkan nerdesin soyunma odasına girişini özledik 0 1 Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Galatasaray evimizde kupa kaldırdı kupa hahahaha Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 680 cevap paylaştı. 2018 DE AZİZ YILDIRIMIN yanındaydım gene çizgim aynı 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Adam en azından çabalıyor kıymet bilin 0 0 Yorumla
BoğaErkeği34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Bir Cimbomlu olarak ben çok memnunum 😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bunu sorumda da sordum gerçekten Fenerbahçe ye ne oluyor? fenerbahçeye ne oluyor özellikle dünya kupası bittikten sonraki tüm maçlarında çok kötü performans sergiliyor resmen dökülüyor takım
Ali Kov acil gitmeli, yaninda Jorge Jesus da alip, nedir bu sisirdiler sisirdiler birsey yok..
Helala olsun GS getirdi takiminin baisna Okan Buruku, en azindan futbulculari , türkiye mentalitesinden anliyor Bu FB yabanci meraki FB bitiriyor.
Seçildiği gün bittik demiştim. İnşallah bir daha böyleleri başkan olmaz.
Aziz başkan nerdesin soyunma odasına girişini özledik
Galatasaray evimizde kupa kaldırdı kupa hahahaha
2018 DE AZİZ YILDIRIMIN yanındaydım gene çizgim aynı
Adam en azından çabalıyor kıymet bilin
Fenerbahçeye %10 zaman ayırıyor
Bir Cimbomlu olarak ben çok memnunum 😂😂
Gs li olarak çok memnunuz şahsen
Değilim
Parayla ilgilensin