Ben kası kadınlara abartılı bir şekilde olmadığı sürece yakıştırıyorum, bence iyi bir görüntü izlenimi veriyor :)) Sizce güçlü kadınlar çekici midir itici midir?

Çekici
İtici
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben kası kadınlara abartılı bir şekilde olmadığı sürece yakıştırıyorum, bence iyi bir görüntü izlenimi veriyor :)) Sizce güçlü kadınlar çekici midir itici midir?

Evet yorumlar belli görüşlerde belli herkes itici falan demiş, neymiş kas kadına yakışmıyormuş falanmış filanmış, tabi buradakilerin çoğu abazan kesim olduğu için benim diyecek hiç bir şeyim yok, af edersiniz kadın denildiğinde aklınıza ne geliyor obje falan mı? hani kadınlarda her işi yapabilirdi kadınlarında belirli görevleri vardı, e iş gücü için kas gerekli değil mi, herkes güçlü kadın diyor ama kimse güçlü kadının ne olduğunu bilmiyor, zaten karakteri düzgün olan bir erkek karşısındakinin sadece vücuduna bakmaz, karakteri ve diğer vb. özellikleriyle de ilgilenir.
Güçlü kadınları severim. Fakat şöyle bir durum var ki, aşırı kaslı ve erkeksi kadınlardan hoşlanmam. Bir kadına kas yakışır. Ama şöyle yakışır o da hafif bir kas kütlesi olursa. Erkeksi bir vücut hoş değil bana göre... Biraz kas, biraz fit kadın candır. İskelet gibi bir deri bir kemik kadınlardan nefret ederim. Kadın dediğin tuttumu götürecek...

Mesela bu tarz fit ve hafif kaslı hatunlar benim için çok çekicidir.
Hiçbir kadın doğal yollarla kaslarını olması gerekenden daha fazla büyütemez. Çünkü vücutlarında o kadar fazla testosteron hormonu yok. Östrojen hormonu daha baskın geleceğinden asla yapamazlar. Ancak senin sorundaki fotoğraftaki kadın ekstra hormon takviyesi kullanmış. Bu da hoş değil.
Gram çekici gelmiyor çok iticiler erkeklerin kadın anatomisindeki gibi kocaman göğüsleri olsaydı nasıl olurdu iğrenç değil mi? İşte kaslı kadınlarda bana bu kadar itici geliyor. Hayatta güç erkeğe güzellik kadına verilmiştir bence iki tarafta kendi sınırları içinde takılmalı.
Cevap
31Cevap
Bu kadarı itici
Ben seviyorum, çekici veya itici görünmek umrumda değil. Zaten istesemde omuz genişliğim benim elimde olan bir şey değil.. Tek sıkıntı kıyafet zorluğu oluyor..
Kadın veya erkekte fazla kas hoşuma gitmiyor yani kendi vücudunun kapasitesinden fazla hormon kullanılarak yapılan çünkü;. bana göre fazla kas zarafet ve estetik görüntüyü herkeste ortadan kaldırıyor
İri yarı tombul armut kalçalı hatunları daha çok seviyorum. Kaslı hatun itici oluyor. Erkek gibi oluyorlar.
Aşırı kaslı olan kadınları ben sevemiyorum kusura bakmasınlar. Kadın dediğin daha kıvrımlı ve daha yumuşak hatlara sahip olmalı.. Erkekte bile belirli bir dozun üzerinde kas iyi durmuyor. Keyifli geceler..
Fazlasıyla kasa sahip kadınlar bana göre maskülen duruyor. Abartıya gerek yok. Gerekli hatların ortaya çıkması yeterlidir diye düşünüyorum.
Abartı değilse çekici
Benle aynı düşüncedesin :)
Güçlü ve kasliyim ama açık giyinip göstermem. Denize gidince görüyorlar
Sporcu musun sen
Kasap olamam herhalde 😂 çalışıyorum ve spor yapıyorum.
İyiymiş. Hangi egzersizlere çalışıyorsun?
Resimdekinden daha az ve cok belirgin olmayan kas gayet guzel bence.
Survivor Sema da çok iyi duruyordu kaslı olmak. Kaslı olmanın hakkını veriyordu.
Estetik gelmiyor kaslı kadın, kadın hatlarına sahip değil bu tip kızlar.
Fit olması tabiki çekici ama kaslı oluşu itici bence
Teşhircilik ve o... luk yapmayı güç zanneden feministlerden bin kat iyidir.
Kesinlikle itici geliyor. Erkeklerde bile aşırı kası itici buluyorum.
Aşırı aşırı kaslı kadınlar hiç güzel değiller kusura bakmasınlar
Kas güç erkekde çekici olur. Kadın kas yaparsa Erkek fatma olur. Hiçbir erkek gay değilse ikinci bir erkek aramaz Hiçbir kadında lezbiyen değilse ikinci bir kadın istemez arzulamaz. Bu kadının erkekleşmesidir Doğal olarak itici gelir göze
Aşırısı itici. Hafif kas olursa güzel olur.
Erkekler itici buluyor
Detayı oku istersen : )
İtici la bu ne böyle.
Senin yaş ne ara 37 oldu ya
Gecen hafta
Doğum günün kutlu olsun 🎂
Eyvallah kardeşim hatta eyvallah lan 😂
Bari teşekkûr ederken kullanma 😂😂
Olmaz lan olur mu öyle 😂
😂😂
Goldenın yaşıyor mu
Yaşıyor iş yerinde kızlar bakıyor
O zaman onların olmuş artık o köpek 😂😂
İyi bakıyorlar onların olsun. Ben pek ilgilenemiyorum ki 🥹
Ben kararımı kesin verdim Cane Corso alacam. Eğer üniversite orası gelirse oradaki evimizde bahçede besleyecem. Hem fiyatını da geçen sordum uygun çıktı. Parayı da hemen halledersem belki seneye bu zaman köpek elimde olacak.
Konu kopegı alacak para degıl. Ona bakabılmek , masraflarını , iğne ilacını en önemlisi yetiştirebilmen lazım. Bahsettiğin kopek ilk kopek olmayacak kadar kuvvetli ve dominant hayvan.
Birçok köpeği araştırdım ve içlerinde karakter olarak en çok Cane Corso hoşuma gitti. Korkunç görüntüsünün aksine çok uysal, fazla havlamayan, eğitilmesi kolay ve ilk defa besleyecekler için uygun bir köpek. Tam benim istediğim köpek bu işte.
Kim diyor ilk besleyenler için uygun diye?
O kısmı ben ekledim, ben diyorum yani ama diğer özellikleri kendim araştırdım.
Ekleme işte ilk kopek ıcın uygun degıl o.
Eğitilmesi kolay olması ilk defa köpek besleyecekler için uygun olmaz mı?
Kopek tuvalet eğitimi biliyor musun?
Hayır
Eeee otur kalk eğitim degıl. Eğitim diye bahsettikleri sey itaat ve yakın koruma eğitimi falan.
Buraya sıç yat yuvarlan değil
O bahsettiklerin zor mu
Onları ben bile veremıyorum dusun artık zor mu?
Baskasının elinden yemek yememesini bile öğretirim ama itaat , alan koruma , yakın koruma eğitimi veremem. Profesyonel egitim onlar.
Eğitimi kolay diye tabir ettikleri eğitim bunlar işte.
Köpek eğitim yerlerini boşuna yapmamışlar
Heeh işte profesyonel eğitim onlar. Cane alma sana tavsiyem bak.
Köpek eğitim yerine versem itaat ve yakın koruma eğitimini orada alsa olmaz mı?
Senin de katılman gerekıyor. Kimi koruyacak kopek kime göre eğitim verilecek
Beni ve ailemi korusun
Aile mi alan korumaya girer o
Evet alan koruma isiyorum
Bu tarz işçi kopekler zaten baglı bulundugu alanı ve beraber yasadıgı aileyi korur ama iç güdüsel olarak.
Bunu eğitimle yaparsa ekstra komut dinler
Eğitim şart değil o zaman
Senin benim gibi insanlara hayır.
Anlamadım sahipleri için mi?
Bak villan olur çift doberman alırsın olur. Fabrıkan olur alman kurdu alırsın olur.
Cane?
Vücudunun sıkı olması güzel ama çok fazlası güzel durmuyor
Kas erkeğe yakışıyo aga ne kadın dedeğin kadın gibi olucak şöyle minyon güçsüz falan falan işte:)))
İtici ya o ne.
Aşırı kas her iki cinsete de hoş durmuyor
Kadında kas itici oluyor.
Çok çok çok itici
ben itici buluyorum🤷♂️
Çok fazla kaslı olmasınlar
İnanılmaz aşırı derecede itici
Bilemedim ki Aslında çekici değil
Erkek gibi kadınlardan hoşlanmam
İtici çok olmamalı az olmalı kas
Kaslı kadınlarda ilgi cekici
Biraz tartışsak dövmeye yürür la bu adamı.
Abartilmazsa gayet güzel duruyor
İtici ya
çok ama çok itici o zarafet yok oluyor
İtici
cok kasli olmaz ya ne o erkek gibii ya
İtici tabiki
İticiiiiii
Aşırı itici
Kadın dediğin kaslı olmaz o ne öyle erkek mi bu ya
abartili degilse guzel gorunur
Kadına kas yakışmıyor
bana pek de çekici gelmiyor