Süpersin
Çok iyisin
İyisin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Maşallah, iyi ne kelime süpersin valla
teşekkür :)
Cevap
3Cevap
Tutturduğun için süpersin, tutturamadığında aptal, bu işler böyle. Yani bir iki kupon tutturdum diye kendini kaptırıp uçma, dikkatli ol, fazla bir miktarı hiç bir zaman riske atma.
Yukarıdaki oran şahaneymiş, biz de anca Fransa ilk yarı 1 bilelim. 😅
Sadece içime doğan maçları oynuyorum ya, genelde yüksek oranlara giderim
Turnuvanın başından beri kupayı Arjantin alır dedim ve oynadım da.
Bence finali Arjantin kazanır yalnız uzatmaya gider mi 90 dakika da biter mi bilemiyorum yarın biraz kafa yorarım ona.
Diğer maçta ise belki süpriz ama eğer Fas moralini çabuk düzeltip kendini toplarsa o maçı Fas alır diyorum
Ben ise Arjantin diyorum, her şeyden önce Messi faktörü var ve takım olarakta çok iyiler.
maç sonu 1 ve var olabilir oran şu an 4,84
Bu arada benim anlamadığım şey, nasıl olurda bu akşamki maça İY 1 oynarsında her iki yarıyı kazanır oynamazsın?
Mbapbe li birtakım ilk yarı öne geçerse zaten 2. yarıda hızlı ataklarla illaki gol ya da goller bulur ya
Yanlış yorumlamışsın, Fransa ilk devreyi önde kapatırsa Mbappe faktörü sayesinde 2. yarı illaki kontra gol ya da goller bulur.
Mbappe ilk yarı çok sert iki darbe aldı ve sakatlanıpta finalde oynayamam korkusuyla 2. yarı temkinli oynadı kendini zorlamadı.
Hayır ben maçı iyi tahmin ettim.
Mbappe nin ilk yarı o iki darbeyi alıpta 2. yarı çekinerek oynaması olağandışı bir durum oldu.
Normalde 2. yarı 1 değil 2-3 gol atabilirdi Fransa fakat bu durum işi bozdu
Ayrıca muhtemelen sen Arjantin Hırvatistan maçında da Hırvatistan alır ya da uzatmaya gider diye düşünmüş ya da belkide öyle oynamışsındır
Benden iyi değilsin 😂
Boş konuşmayla olmaz, kupon paylaşacaksın oranı görecez :)
Süper
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?