Malum kış aylarına giriş yaptık ve havalar da epey soğudu. Bu durum spor yapma isteğinizde herhangi bir değişiklik yaratıyor mu? boş ver şimdi sporu diyenler var mı? 😂
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Malum kış aylarına giriş yaptık ve havalar da epey soğudu. Bu durum spor yapma isteğinizde herhangi bir değişiklik yaratıyor mu? boş ver şimdi sporu diyenler var mı? 😂
Benim için açıkçası pek etkilemiyor, çünkü burada havadan çok benim kişisel gelişimim önemli eğer ben kendimi geliştirmeyi kafaya koyduysam kış bile olsa yürüyüşe giderim ayada spor salonuna giderim bir şekilde spor yaparım. tek eksiklik soğuk hava ısınmak daha zor oluyor bağışıklık düşebiliyor, bu yüzden kışın spor yaparken çok dikkatli olunmalı mutlaka c vitamininden zengin gıdalar sık tüketilmeli. yoksa hasta olma ihtimali artar böylede sporda durgunluk olur yani ara verirsiniz. ama tabi ki yazın sporun tadı daha başka oluyor. üşengeç insan için mevsim fark etmiyor gerçi :D
C vitaminine vurgu 🤩
Beni etkiler. Sıcak sıcak kıvrılıp yatmak varken, kalkıp bir de spor yapmak 😬 o yüzden haftada en az 3 gün zorunluluk olsun diye, salona yazıldım. Hazırlanıp gidene kadar zorlanıyorum, gittikten sonra kolaylaşıyor, hatta enerji doluyorum 😁
Çok iyi yapmışsın ve bunu yazman da iyi oldu, salona gittikten sonraki etkisi ilham olur okuyacaklara 😀
İlk kısmı bu sabah ben de yaptım ama tavsiye etmiyoruz efenim 😂
Ayı gibiyim ben. Kış uykusuna yatıyorum 😄
Kendini gömenlerde bugün 😂
Gömmek olarak görmüyorum ki bunu))) normal yani bana göre.
😀
Geçen aynen bu konuyu arkadaşımla konuşttuk sonuç bu soğukta spor yapilamayacagina karar verildi 😀Ama ben yine de bi denemek istiyorum , sporsuz olmuyor hareketsiz hantal hissetiriyor bana 😀😬
Ne kadar demokratik bir galaksidesiniz ya 😀
O hantallık en büyük motivasyon evet 😂
Tabii gezegenin ikinci adı o zaten sdfghj
Evet insallah o motive olacak bi baslayayim artik 😀
jdjdj
Başla başla 😀
Eig için teşekkür ederim ama ben halen spora başlayamadım 😀
Yılbaşına kadar zamanın var prenses yoksa tahttan indiririz 😂
O tahtı başınıza geçiririm beni hanımefendilik çizgimden çıkartmayın 😬😏😂
Hahah işte Prenses böyle olur, çok iyiydi 🤣
Cevap
4Cevap
Etkilemiyor aksine soguk hava da ısınmak için koşarm spor yaparm ip atlarm maksat üşememek
Dışarıda yapmadığım için etkilemiyor ama bazen Rocky gibi insanın yapası geliyor, sorma...😅
O sahne efsaneydi yaa, her kar yağdığında aklıma geliyor o sahne 😂
Bizim memleket yapısı uygun değil ki 😅 Çekici alıp, bir şeylere vurmaya kalksak ya deli derler ya da polis alır götürür. 😅
Elbetde etkiliyo soğukdan dona dona dışarıda yüryceyme mis gibi sobanın yanında keyif yaparım
Çok cazip 😂
Hayır aslında soğuk havada daha rahat spor yapılıyor bana kalırsa. Sonuçta hareket edince ısınıyoruz.
Ben de serin havayı daha çok seviyorum 🙂
Hayır etkilemiyor. Sadece hava kötü ise sabah koşularımda aksama oluyor onu da ekstra kardiyo ile kapatıyorum.
Son günlerdeki durumumu yazmışsın 😀
Son günlerdeki hava durumundan dolayı ortak problem olsa gerek.
Galiba 🙂
:)
Yazın yerimden kalkıp kıpırdamaya halim olmuyor diyorum ki kışın yaparım hem üşüdüğümde ısınırım. Kışın da yarın yaparım diye atıyorum ha bire shsjs
Aaa bu benim eski halim jdjdj
A aaa eski seni bana vermişler
Öyle olmuş 😂
Yaz kış spor yapmam ben yapsam etkilemezdi ah bi de isteyebilsem çok güzel olacak da işte..
Şu anda da etkilemiyor yani 😂
Bi kalkıp yaparsam anlayacam onu da kalkasım yok 😂 ama şey eskiden çok yapardım özellikle kışları yapardım diyebilirim. Salona giderdim yurtdışındayken de türkiye deyken de kışın harika oluyor salonlar 😂 yazın daha çok gidesim gelmiyor açıkçası
Hadi bi cesaret o zaman 😂
🙄
Dışarıda yaptığım sporları kesinlikle etkiliyor hiç çıkasım gelmiyor :D
Bizi bu havalar mahbetti 😂
Harbiden koşmaya çıkmıyorum bu yüzden :D üşeniyorum.
Sabah bende çıkmadım bugün, hafta sonu olması da sebepli, yalan yok 😂
Fakat gün içinde telafi edicem, sen de şeeediver 😀
İnşallah :D çıkayım da rahatlayım bi ya koşmak iyi geliyor gaza getirdin abi bir tık ama umarım sönmez de çıkarım
Buna sevindim bak 🥳
Sönmez sönmez çıkarız 💪
:D teşekkür ederim abim iyi sporlar sana 😎
Sana değil, bize bize 😂
Rica ederim 😀
:D :D tamam abi bize
Kışın spor yapmak daha keyifli.. Üşürken ısıyoruz en azından..
İlla dışarda olmasına gerek yok.. Evde ya da salonda da olabilir..
Aynen öyle. Spora da tiryaki miyiz? 😀
Bir ara öyleydik.. Sıkıldık, bıraktık..
Adonislerim ağırlık yapmaya başladı.. 😄
Hahaha bu da güzelmiş 😂
Beni etkiliyor ama iyi anlamda daha çok spor yapasım geliyor ne de olsa buz pateni sporcusuyuz buzun içindeyiz hep😄
Ooo bu çok güzelmiş 🤩
Bu durumda gelir tabi 😂
Hayır. Ne yalan söyleyeyim olmuyor😕
Yani spora devam mı? Yoksa zaten yapmıyorum, yapmamaya devam mı? 😀
Normalde spor yapıyorum ama son zamanlarda bıraktım. Tekrar başlarım muhtemelen. Bi ışık lazım😅
Nasıl bir ışık lazım? Ne olmalı? 😀
Ah bilsem zaten ışığa doğru gideceğim😅
😂
Tembelliği sevmem yaz kış yaparız
Eee bir Gerald kolay yetişmiyor 😎
Daha doğrusu bir ben kolay yetişmiyor 😎
O da olur 😂
mışıl mışıl uyumak varken.. 😅
Dimi 😂
diii 😅😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?