Vücüdunuz göz kamaştırıcı kaslı bir görünüme mi sahip olmasını isterdiniz yoksa oldukça çevik ve esnek bir vücuda mı sahip olmak isterdiniz?
Kaslı
Çevik ve fit
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vücüdunuz göz kamaştırıcı kaslı bir görünüme mi sahip olmasını isterdiniz yoksa oldukça çevik ve esnek bir vücuda mı sahip olmak isterdiniz?
Gerekli antrenmanlar ile ikisinide olabilirsin ben calistenic ve fitness'ı birlikte götürüyorum ve gayet iyiyim salondakilere göre.. Hem amuda kalkıp şınav çekmek olsun garip hareketleri yapmak olsun bayağı eğlenceli :D
ben de calistenic yapmak istiyorum da eklemlere zarar vermesinden korkuyorum uzun süre çalışamayacağım için zor olmuyor mu
bir yandan kas kütlesi kazanmak amacın bir yandan da bu hareketleri yapmak için de ağır olmamak lazım bu çakışmaz mı
Calistenice 0'dan başlayacaksan önce başlangıç hareketlerini yapman gerekir ki onlar bile belli bir güç ister kendini zorlamadigin müddetçe eklemlerine zarar gelmez
Dediğim gibi ikincil kasların güçlendikçe vücudun geliştiği sürece pek bir sıkıntı cekmezsin ki arnold sch gibi bir vücudu umarım düşünmüyorsundur bunu söylerken
yok ama yine de ağır siklet bir vücudum olmasını istiyorum
ama şu da var ki ektomorf olduğumdan çok zor ağır siklet vücuda olaşmam 1.91e 75 kiloyum düzenli spor yaptığım süreler en fazla 80i gördüm
Senin ağır siklet vücut anca 10 12 yılda oluşur benden demesi ama vazgeçme yasin 20lerin basindaysa çok iyi ben spora geç başladım eski sevgilim sagolsun başta Yüzücü olmamın faydası da çok ama
param olduğu müddetçe yaparım olmadığında spor saolonu aidatını veremem aksi halde 90 yaşına kadar vazgeçmeyi düşünmüyorum
Ben 1 yıl salona gittim mesela calistenicte 6 aydir yapıyorum ama sınav barfiksi uzun yıllardır yapıyorum şimdi evime 4 parça alet alıp salonlardan bağımı koparmayın düşünüyorum
Yani ben kendimden örnek verdim çok ağır biri sayılmam ama esneme hareketlerini ve kardiyonu düzgün yaptıkça zorlanmazsın bana göre
Erkekte, aşırı olmadığı sürece kas güzel duruyor ama fit olsa da olur. Kadında kas sevmiyorum, fit olsa yeterli.
Cevap
4Cevap
fit olmak.
Fit olmak yani bir kadın olarak vücudum toplu ve sıkı olsa yeter kas kadınlara yakışmıyor.
Her zaman düşündüğüm şey ikisinden de biraz , diyorum
en önemlisi fit olmak bence saglikli olmak icin spor yapilmali gösteris icin degil
mümkünse ikisi birden, yok değilse hep iri olmak istemiştim
Bu Erkekte ne penis vardır şimdi be of
İki içinde spor gerekli
Harbimi diyosun
Cümlende anlam yok mq ne diyon
Kaslı
Çevik ve fitt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar