Spor Kim hangi takımı tutuyor? frksarac123 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Soru net ankete katil diğer seçeneğini işaretleyeler hangi takımı oldugunuda yazsın Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor Diger Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Guncel Güncellemeler+1 yıl Guncellll Kim hangi takımı tutuyor? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Takım tutmuyorum 0 0 Yorumla
ilaydamılao Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çocukluk aşkımsıııın ilk göz ağrımsınnnmKimseyi, kimseyi sevememm senin gibiiKimseyii kimseyii sevememm senin gibiiiGALATASARAY💛❤️ 3 7 Yorumla frksarac123 +1 yıl Vayyy marsta biliyosun demek çocukluk aşkım demissin ama hala cocuksun😁 Yorumla ilaydamılao +1 yıl Yaaa reşitiz işte kardeşim ne ters köşe yapıyorsun 8 yaşımdan beri yani kendimi bildim bileli fanatiğim 😌 Yorumla frksarac123 +1 yıl Fanatizm kötü bisey ufaklık 😘😁😁 Yorumla ilaydamılao +1 yıl Merak ettim sen hangi takımlısın amca😀 Yorumla frksarac123 +1 yıl Fenerbahçe yeğenim 😁 Yorumla ilaydamılao +1 yıl İyi be amca demem iyi olmuş şampiyonluğu bekleye bekleye yaşlanmışsındır Yorumla frksarac123 +1 yıl Sen kısa donla gezerken biz çatır çatır basıyorduk gs ye 😁 Yorumla
eylmmgfömufö Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 64% +1 yıl tabikide beşiktaş 2 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl Fenerbahçeliyim ama severim beşiktaş i Yorumla
CarelerCaresizzz Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Kim ne derse desin..En büyük cimbom.. :) 0 3 Yorumla Bendenedim +1 yıl abi şöyle de bir şey var herkes kendine göre haklı ve herkesin takımı en büyük o yüzden boş tartışmaya hiç gerek yok. Yorumla CarelerCaresizzz +1 yıl @Bendenedim Saygı duyarım ama sen bir Gsli değilsin. Eğer gsli olsaydın? Bu sözün manasını çok iyi bilirdin. :) Yorumla Bendenedim +1 yıl ndjdndjnd :D bende bunu diyorum işte resmen dediğimi onaylamışsın :D Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Sünnet olurken bile GALATASARAY marşı ile sünnet olmuştum kimse GALATASARAY aşkımızı sorgulamasın 😂 1 0 Yorumla
KızılAteş1989 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Galatasaray 💛❤ 2 5 Yorumla frksarac123 +1 yıl Bu kadar guz3l. bi kadın neden gs li olur anlamıyorum Yorumla KızılAteş1989 +1 yıl Başka takım mı var :D Yorumla frksarac123 +1 yıl Olmaz olur mu sarının yanına lacivert yakışır güzellik Yorumla KızılAteş1989 +1 yıl Laciverte renk mi yanına yakışan kırmızıdır :) Yorumla frksarac123 +1 yıl Kırmızıyı sevmem ama senin kızıl saçlarına bayıldım 👏👏🥰 Yorumla
lmehmeteminl Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Heybetinden Sığdıramadık Yere Göğe Tabii ki Fenerbahçeyi tutuyorum 0 0 Yorumla
Melis_Aktas Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Fenerbahçe 💙💛 0 2 Yorumla frksarac123 +1 yıl İşte bu on numarasın 👍 Yorumla Melis_Aktas +1 yıl 😄 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Adana Demir Spor 0 1 Yorumla frksarac123 +1 yıl 👍👍👍👏👏👏 Yorumla
buketsaglammm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Fenerbahçe 0 2 Yorumla frksarac123 +1 yıl Sonundaa... supersin Yorumla buketsaglammm +1 yıl Aynen 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Takım tutmuyorum
Çocukluk aşkımsıııın ilk göz ağrımsınnnm
Kimseyi, kimseyi sevememm senin gibii
Kimseyii kimseyii sevememm senin gibiii
GALATASARAY💛❤️
Vayyy marsta biliyosun demek çocukluk aşkım demissin ama hala cocuksun😁
Yaaa reşitiz işte kardeşim ne ters köşe yapıyorsun 8 yaşımdan beri yani kendimi bildim bileli fanatiğim 😌
Fanatizm kötü bisey ufaklık 😘😁😁
Merak ettim sen hangi takımlısın amca😀
Fenerbahçe yeğenim 😁
İyi be amca demem iyi olmuş şampiyonluğu bekleye bekleye yaşlanmışsındır
Sen kısa donla gezerken biz çatır çatır basıyorduk gs ye 😁
tabikide beşiktaş
Fenerbahçeliyim ama severim beşiktaş i
Kim ne derse desin..
En büyük cimbom.. :)
abi şöyle de bir şey var herkes kendine göre haklı ve herkesin takımı en büyük o yüzden boş tartışmaya hiç gerek yok.
@Bendenedim Saygı duyarım ama sen bir Gsli değilsin. Eğer gsli olsaydın? Bu sözün manasını çok iyi bilirdin. :)
ndjdndjnd :D bende bunu diyorum işte resmen dediğimi onaylamışsın :D
Sünnet olurken bile GALATASARAY marşı ile sünnet olmuştum kimse GALATASARAY aşkımızı sorgulamasın 😂
Galatasaray 💛❤
Bu kadar guz3l. bi kadın neden gs li olur anlamıyorum
Başka takım mı var :D
Olmaz olur mu sarının yanına lacivert yakışır güzellik
Laciverte renk mi yanına yakışan kırmızıdır :)
Kırmızıyı sevmem ama senin kızıl saçlarına bayıldım 👏👏🥰
Heybetinden Sığdıramadık Yere Göğe
Tabii ki Fenerbahçeyi tutuyorum
Fenerbahçe 💙💛
İşte bu on numarasın 👍
😄
Galatasaray tabiki ✌️
Adana Demir Spor
👍👍👍👏👏👏
Erbaaspor
Karabağ FK
Jesuss