Spor Mbappe mi Haaland mı? gencoyn-135 Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi daha iyi? Mbappe Haaland Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mbappe mi Haaland mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Normalde Mbappe derdim ama son zamanlarda Haaland Mbappe'nin saçma tavırları sebebiyle öne geçmiş durumda 2 4 Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Ne gibi tavırlar? Yorumla Mario45 +1 yıl Geçen videoları çıkmıştı ona pas atılmayınca atağı bırakıyordu Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Biraz egolu gibi Yorumla Mario45 +1 yıl Çok fazla Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Mbappe seçerim 1 0 Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Onu bunu bilmem arkadaş ben Haalandçıyım. Mbappe parayı seçti Neymar salağının izinden gidiyor çok pişman olacak kaplumbağa suratlı. 1 1 Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Mbappe Neymar'dan ayrılmak istemiyor Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kalitesi ile gücü ile haland tabikide bide pl de oynuyor yani sert zor bi lig köy ligi değil messi neymar mbappe gibi 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Zor soru ama Mbappe sanki 1 1 Yorumla gencoyn-135 +1 yıl Nasıl gidiyor tedavi 🙂 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Spor konusunda 1,2b cevap paylaştı. Haaland hayvan gibi bir şey 1 0 Yorumla
berkayalperdogan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 322 cevap paylaştı. Haaland diyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Normalde Mbappe derdim ama son zamanlarda Haaland Mbappe'nin saçma tavırları sebebiyle öne geçmiş durumda
Ne gibi tavırlar?
Geçen videoları çıkmıştı ona pas atılmayınca atağı bırakıyordu
Biraz egolu gibi
Çok fazla
Mbappe seçerim
Onu bunu bilmem arkadaş ben Haalandçıyım. Mbappe parayı seçti Neymar salağının izinden gidiyor çok pişman olacak kaplumbağa suratlı.
Mbappe Neymar'dan ayrılmak istemiyor
Kalitesi ile gücü ile haland tabikide bide pl de oynuyor yani sert zor bi lig köy ligi değil messi neymar mbappe gibi
Zor soru ama Mbappe sanki
Nasıl gidiyor tedavi 🙂
Haaland hayvan gibi bir şey
Haland
Haaland diyorum
Haaland
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!