Spor Su sporlarından hangilerini yaptınız? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Hangi su sporlarını denediniz? Kürek Su voleybolu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Su sporlarından hangilerini yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HabireBanYiyoz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Su sporları en sevdiğim spor türüdür. Yüzmeye bayılırım. Suya girince yüzgeçlerim çıkasaya kadar asla sudan çıkmam. 0 0 Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Spor konusunda 517 cevap paylaştı. Ee yuzme yok!Su sporu... hani var ya yuzme, kulac... ee ben oynamiyorum ama :D 0 0 Yorumla
OzgurGüneş Takip Et Master Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Ben kanoya bayılıyorum gerçi kürek sporlarının her türlüsünü severim denizsiz yaşayamam... :) 0 0 Yorumla
Naflaus Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hepsini yaptım denizde yaşıyorum zaten 10 bin Euro biriktiriyorum. Elektrikli sörf için 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yüzmek harici suda bir şey yapmadım ama yapmak isterdim. 0 0 Yorumla
yalnızkovboy_s Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Denize top götürmüştük bi kere asla güzel oynanmıyor. Küreği de zaten eskiden mahkumlara ceza olsun diye verirlermiş. Yüzmeye gelirsek de denizde boğuluyomuş hissiyatı vermediği için keşke öğrenmeseydim dedim kaç kere 0 0 Yorumla
Gelecelerinyargici07 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Hiçbirini denemedim çünkü imkanım olmadı birisi için 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 795 cevap paylaştı. yüzme 1 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl ben kara sporları ile ilgileniyorum :D 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Denize zor gidiyoruz, sporu kalsın. 😄 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Suda cebelleşme spor 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 379 cevap paylaştı. Deve güreşi 0 0 Yorumla
KanKokuyorduYazılar Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bizde boşa kürek var 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Su sporları en sevdiğim spor türüdür. Yüzmeye bayılırım. Suya girince yüzgeçlerim çıkasaya kadar asla sudan çıkmam.
Ee yuzme yok!
Su sporu... hani var ya yuzme, kulac... ee ben oynamiyorum ama :D
Ben kanoya bayılıyorum gerçi kürek sporlarının her türlüsünü severim denizsiz yaşayamam... :)
Hepsini yaptım denizde yaşıyorum zaten 10 bin Euro biriktiriyorum. Elektrikli sörf için
Yüzmek harici suda bir şey yapmadım ama yapmak isterdim.
Denize top götürmüştük bi kere asla güzel oynanmıyor. Küreği de zaten eskiden mahkumlara ceza olsun diye verirlermiş. Yüzmeye gelirsek de denizde boğuluyomuş hissiyatı vermediği için keşke öğrenmeseydim dedim kaç kere
Hiçbirini denemedim çünkü imkanım olmadı birisi için
yüzme
ben kara sporları ile ilgileniyorum :D
suda deve güreşini unutmuşsun :)
Denize zor gidiyoruz, sporu kalsın. 😄
Suda cebelleşme spor
yüzme
Deve güreşi
Derinden su çıkardım dhd
Hiçbirini
hiçbirini
Hiçbiri, çok uzağım