Spor Süper Lig 1. haftanın takımı sizce hangisiydi? akıllanamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Ben Ümraniyespor diyorum Ümraniyespor Başakşehir Trabzonspor Adana Demispor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Süper Lig 1. haftanın takımı sizce hangisiydi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Trabzonspor 1 0 Yorumla
HardChoice Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Fenerbahçe'yi zorladıkları için bende Ümraniye diyorum. 1 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum. Kesinlikle Ümraniyespor. Çünkü adamlar lige yeni çıktı. Fenerbahçeye pazartesi günü rahat vermediler. 3 tane de gol attılar deplasmanda. Haklarını vermek lazım. 0 0 Yorumla
emrecelik19 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Ümraniye :)Son dakikalarda kaçırılan pozisyonlar olsaydı skor çok daha farklı olurdu. Canla başla mücadele veriyorlar. 0 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aklıma cennet mahalelsindeki şalvar spor geldi pembenin takımı 1 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Spor konusunda 371 cevap paylaştı. Fenerbahceydi. Yine taraftarlarini mutlu mesut ettiler !! 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Antalya spor bence.. bize karşı iyi dayandılar. 0 0 Yorumla
Sertmerthakan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Tabii ki ümraniyespor , tebrik etmek gerekir ki güzel oynadılar 0 0 Yorumla
FBCumhuriyeti Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl iyilerAlanyaAdana demirsüpriziÜmraniyeortalamaTsvasatGsBjk 0 0 Yorumla
ozdeguzelli Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl şimşek gibi çakacaklarını düşünüyorum çok iyi başladılar bence 1 1 Yorumla duvarmenkeroş +1 yıl Kim Yorumla
sevilöncü Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl emre belözoğlu ile başakşehir keşke bizim hocamız olsaydı 1 5 Yorumla Acetbeyy +1 yıl Fenerbahce için demi Yorumla sevilöncü +1 yıl @Acetbeyy evt Yorumla Acetbeyy +1 yıl Yakındır gelmesi o ya da volkan Yorumla sevilöncü +1 yıl @Acetbeyy emre olur umarım Yorumla Acetbeyy +1 yıl İnşallah bende isterim emreyi Yorumla
Blaack35karaka Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Ümraniyesporun gerçekten oyun anlayışını cok begendim Ama devamlı olması lazım 0 0 Yorumla
Doğavebilim Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ümraniye diyenler sanırım basaksehirin maçını izlememiş 0 1 Yorumla Blaack35karaka +1 yıl Yalnız Başakşehir kendi evinde oynuyor Ümraniyespor deplasmanda oynadığına göre cok iyi Takım olarak iyi oynadı Ama devamlı oynaması lazım Yorumla
DJACUN Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 91% +1 yıl Şu An İyi Giden birtakım Başarılar Dilerim 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Spor konusunda 751 cevap paylaştı. Ümraniye spor çok iyi çalışmış dersine hakikaten 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Spor konusunda 304 cevap paylaştı. Adana 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başakşehir 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Spor konusunda 5,2b cevap paylaştı. Galatasaray **** 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Trabzonspor
Fenerbahçe'yi zorladıkları için bende Ümraniye diyorum.
Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum. Kesinlikle Ümraniyespor. Çünkü adamlar lige yeni çıktı. Fenerbahçeye pazartesi günü rahat vermediler. 3 tane de gol attılar deplasmanda. Haklarını vermek lazım.
Ümraniye :)
Son dakikalarda kaçırılan pozisyonlar olsaydı skor çok daha farklı olurdu. Canla başla mücadele veriyorlar.
Aklıma cennet mahalelsindeki şalvar spor geldi pembenin takımı
Fenerbahceydi. Yine taraftarlarini mutlu mesut ettiler !!
Antalya spor bence.. bize karşı iyi dayandılar.
Tabii ki ümraniyespor , tebrik etmek gerekir ki güzel oynadılar
iyiler
Alanya
Adana demir
süprizi
Ümraniye
ortalama
Ts
vasat
Gs
Bjk
şimşek gibi çakacaklarını düşünüyorum çok iyi başladılar bence
Kim
emre belözoğlu ile başakşehir keşke bizim hocamız olsaydı
Fenerbahce için demi
@Acetbeyy evt
Yakındır gelmesi o ya da volkan
@Acetbeyy emre olur umarım
İnşallah bende isterim emreyi
Ümraniyesporun gerçekten oyun anlayışını cok begendim Ama devamlı olması lazım
Ümraniye diyenler sanırım basaksehirin maçını izlememiş
Yalnız Başakşehir kendi evinde oynuyor Ümraniyespor deplasmanda oynadığına göre cok iyi Takım olarak iyi oynadı Ama devamlı oynaması lazım
Adana Demispor.
fenerle berabere kaldı daha ne olsun
Bencede ümraniyespor.
Umraniyespor a helal olsun
Şu An İyi Giden birtakım Başarılar Dilerim
Bence Galatasaray olacak
Ümraniye kesinlikle
Ümraniye spor çok iyi çalışmış dersine hakikaten
En İyisi Net Menemen Spor 😄
Ümraniyeye helal olsun fenere geçit vermedi
Bence Ümraniye spor iyidir
Trabzonspor