Spor Kızlar, sizce erkekler sizin için mi spor, kas yapıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler kızlar için mi spora gidip kas falan yapıyorlar Evet kızlar için Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar, sizce erkekler sizin için mi spor, kas yapıyor? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evet spor yapmak biraz da ilgi cekme işidir bence 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Evet güzel görünmek için çünkü kızlar dış görünüşe bakıyor 0 0 Yorumla
Lovelanguage Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl daha güzel gözükmek icin yapıyorlar. Hem kizlara daha güzel gözükmek hem de erkeklere. 0 1 Yorumla kroşek +1 yıl hayır spor salonları bir sürü abazan dolusu sadece bence ben bir dövüşçü olarak söylüyorum ve antrenmanlarımı yerin altında tek başıma hocamla yapıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet spor yapmak biraz da ilgi cekme işidir bence
Evet güzel görünmek için çünkü kızlar dış görünüşe bakıyor
daha güzel gözükmek icin yapıyorlar. Hem kizlara daha güzel gözükmek hem de erkeklere.
hayır spor salonları bir sürü abazan dolusu sadece bence ben bir dövüşçü olarak söylüyorum ve antrenmanlarımı yerin altında tek başıma hocamla yapıyorum
Lan banane a q kime yaparsanız yabın
Tabiki
Hayır
Bence kendi için
🤣