Valla kim ne derse desin özellikle Mustafa'nın kasları ben yapayım diye bağırıyor :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Valla kim ne derse desin özellikle Mustafa'nın kasları ben yapayım diye bağırıyor :D
Estetik gibi değil, estetik zaten. Karın kası olan insanın ister istemez diğer kasları da çalışır. O izleri çıkarabilmek için inanılmaz bir diyet ve antreman programı gerekiyor. Fotoya bakın o kadar boş omuz göğüs kasına öyle yoğun karın kası olur mu? Kol hele aman Allahım!
Oğuzhan koç spor yapmış gibi ama o kaslara karşı o vücut daha da gelişmeliydi.
Mustafa sandal ın estetik olduğu çok belli çünkü bütün yağlar vücudunda duruyor hala. İtici göründüğünün farkında değil sanırım..
Cevap
43Cevap
Göbekli olsalar daha iyi olur
Antin kuntin şeylere gerek yok
Bu yaşa gelmşler hala ergen kafasıyla, kas yaparak kadın tavlama peşinde koşuyorlar fenomen hanım. Bunların kadın versiyonları da estetik olan kadın ergen beyinliler😂😂
Yağ oranları yüksek bence olabilir
Bilmediğim şey hakkında yorum yapmam. Karın kası estetiği çok saçma. Yaptıklarını sanmıyorum. O kadar paraları var. Bir tane PT tutmak çok zor değil. Ters mekik, plank, uzanarak ayakları kaldır indir, havada tut vs bir sürü hareketler var. Günde 10 dakika çalışsalar sağlam bir karın kası yaparlar. Zaten vücut geliştirme yapınca da karın kası çıkıyor ama yeterli belirginlik sağlamıyor. Ee bir de üstüne plank ve mekik hareketleri ekleseler her türlü yapılır. Karın kası estetiği kadar saçma bir şey yok. Mantıksız bir şey. Aynı şey dudak estetiği için de geçerli. Ha burun, sakal ve saç estetiği mantıklı onlara bir şey demem.
Yağ oranı yüksek gibi o yağ oranında karın kaslarının normal şartlarda görünmemesi gerekir. Evet estetik dokunuş var gibi görünüyor. :)
Evet yapay olduğu belli çünkü kol göğüs trapez ve omuz kası yok. Diğer kaslarla orantısız 2 sinde de.
Bu görseldeki gibi görünüyorlarsa gerçekte de estetik gibi duruyor, spor yapan insanın tüm vücudu daha diri ve kaslı görünüyor
Bu konuda estetik yapıldığını yeni öğrendim,
ama estetik yapıp ya da yapmamışlarsa da ikisine de yakışmamış beee,
ya da duruşları bozuk.
Vay be bunun bile estetiğini neden olurlar ki spor yapacak zamanları güzel beslenecek gayet iyi antrenörler tutacak paraları olduğunu düşünüyorum
Mustafa Sandal'ın operasyon geçirdiği belli o yağ oranında olan birinin karın kası olmaz. Gogus kol ve yanlar bingil bingil yağ...
Oğuzhan koç'a gitmiş de Mustafa Sandal' ın ben estetiğim diye bağırıyor üst göğüs kısmı nasıl da yağlı duruyor
Her şeyi atlattık ünlülerin g. tü göbeği mi kaldı tarışacak
Ben bu işlerden anlayan biri değilim. Ama doğal durmuyor
Bir obje de bunlar, bu Oğuzhan Koç da nasıl ünlü oldu anlamış değilim.
Musrafa sandal hadi yine 20 yıllık kariyeri var.
Bu Oğuzhan kim la
Estetikle kas yapılacağını sanmıyorum, montaj olabilir en fazla.
Parasi olan yapmiycak da kim yapacak, ne ugrasip dursun spor salonunda.
sağdaki kesinlikle estetik kas olması için vücutta 0 yağ olması gerek
Tüm hanımefendilere hayallerindeki kaslı zengin yakışıklı ünlü erkeklerle mutluluklar dilerim. 😊
göğüsler sarkık olduğuna göre evet ameliyat. sğor yapıyor olsalar vücut öyle durmazdı
Acıdan kaçmak bu 😬 ben böyle yapsam bunalıma girerdim neden ben acıdan korkuyor muyum diye.
Estetik mi anlamam ama bunlarınkini beğenmedim
Karın dışında her yer fazlaca et kesinlikle yapay😂😂
Oğuzhan ın karın kası varmış gibi durmuyor ve evet Mustafa sandal yastık konmuş gibi
Memintolar sarkık ama göbekte baklava var çok ilginç.
Ay insanlar parayı buldukça nasıl saçmalasam diye düşünüyor.
Cok belli ama estetik kas var ama fit bir vucut yok
Estetik değildir ama karın kası da yok yani buna da karın kası diyen canımsın falandır muhtemelen
yüz tamam da karın kası estetiği ne acaibul garabettir enteresan paraları var şöhretleri var hepsi bir yana sagliklilar huzurlular bu kadari da Allahın zoruna gücüne gider
Mustafa kesin de oğuzhani sanmiyorum hep zayifti kas ta spor yapmistir
Baklavanın üstüne künefe gibi olmuş..
Arabalarda nasıl ki turbolu motorlar haram beygir veriyor, bu da haram kas.
Bu kadar da yapay olmasanız ya? Six pack değil two pack çıkarmak için bile anamız ağlıyor.
Her yeri sarkıyor sadece karın kası var. Büyük ihtimalle estetiktir
Yapmislardir
Ama aslinda birsz Spot ve saglikli beslenme ıle böyle saçma amelıytlara gerek yok
Başka işiniz yokmu harbiden
Yaptırdılarsa ciddi komik duruyor
Mustafaya nolmuş dlwmdğwçşfş
Kollardan belli oluyor estetik olduğu
İkisi de çok kötü duruyor
Banane yani tek derdim sanki bunların kasi
Saçmalık bunlar istesin 2 ayda yapar onu para var
Uuuu para var huzur var
Aynn
Bu Mustafa sandal nolmuş be yaşlanmış
Oğuzhan tipe bak ahaha
Estetik olabilir
oğuzhan koç gözümden düştü ya :/
Doğru tabi tiplere bak
Çok kötü bir görüntü yalnız
olsunlar kim ne karışır
Doğal durmuyor. Estetik olabilir gerçekten.
oguzhan yapmaz bence ya
Iyice tipten çıkmışlar
Oğuzhan Koç'un kasları gerçek bence.
Oyle duruyor
Daha neler duyacağız dedirten olaylar..
Evet estetik gibi
Parası varsa beyin estetiği bile olabilir
Bilmiyorum, umrumda değiller
karın kası estetiği nedir ya ahhshshx
Musti belli oluyor da ötekini bilemedim
Baya estetik gibi duruyor Mustafa'nın evet
la n nnnn bunun da mı estetiği oluyor 😂