Spor 1 ay Sizce Puyol mu Maldini mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 10 Ben Puyol diyorum. Carles Puyol A seç Paolo Maldini B seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Sizce Puyol mu Maldini mi? 05 Görüşünü yaz
scorpion026 | Spor konusunda 1,1b görüş paylaştı. Master 1 ay dünyada defans denilince italyanlar gelir akla ben maldini derim. zaten maldini solbek stoper olarak oynadı. puyol ise stoper ortada oynadı. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
havaliteknisyen Xper 5 1 ay İtalyan defansı der susarım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay İspanyol defansı der susarım Yorumla
windman107 | Spor konusunda 1,7b görüş paylaştı. Master 1 ay Puyol en sevdiğim stoper Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever | Spor konusunda 1,5b görüş paylaştı. Master 1 ay Puyol bence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
05dünyada defans denilince italyanlar gelir akla ben maldini derim. zaten maldini solbek stoper olarak oynadı. puyol ise stoper ortada oynadı.
İtalyan defansı der susarım
İspanyol defansı der susarım
Puyol en sevdiğim stoper
Puyol bence
Puyol tabiki
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!